richardka |
02-25-2011 20:27 |
Quote:
Originally Posted by Merengő
(Post 281507)
hányinger kerülget néha, amikor kimegyek piacra :) kár, hogy a keresztbeutalás nem bizonyítható. olyan jó nézni, amikor több10 yard értékben van kint nyersi 50000-ért, és csak tünik el 4 yardonként az egység a másik piacról brrr.. ezért fogom én egyszer abbahagyni ezt a játékot...
|
Nem tudom engem nagyon nem izgat ez. Max ha kinn van drágán a cucc nekem is, örülök, ha meg nem akkor boszankodok hogy ma miért felejtettem el kitenni
Amugy szövibe alsobb szinteken én is inkább ezt az utalást preferálom, mivel itt nincs nagy veszteség a karavánon már inkább. Jksz-em a szövimmel:D
Amugy volt egy srác abbahagyta ö pl hülyén adta át a szövitársának a tekercset, agyam mindig eldurrant mikor letették azt a pár millka tekicsomagokat a legminimálisabb árra. na onnantol persze az egész szövi árgus szemmel leshete beosztva a piacot hogy nehogy rosz emberke kapja fel. Na ezt már akkor hülyéségnek gondoltam szinte 10 másodpercenként frissithettem Báhia-t. Arrol nem beszélve ha nem a célszemély kapta fel hanem a szövitárs akkor kezdödhetett az egész moka előlről
Ez se Jksz, más kérdés hogy a piacon akkor nagyon sokan elbukták a tekit, régen volt
Elég lámaságnak tünnik igy utolag, de ezek rendesen lázba voltak
Amugy is szeretjük a nyersi itt van a zsebbe akkor jol be lehet buktatni:D
|