![]() |
Quote:
Az volt az első, utánna még követte pár. Hogy mást ne említsek.. egy diplomáciai megbeszélést nem úgy kezd az ember, hogy a másiknak megírja mekkora hülye, és utánna kéréssel fordul hozzá :) De amennyire emlékszem amikor a Szkarát támadtátok még egy oritokat sem fenyegette senki egyéniben, s Benneteket sem klánban. |
Quote:
A másik, fontosabb ok magánjellegű és azt nem fogom itt részletezni. |
Quote:
|
Quote:
|
Vége van mit olvasni itt:D:D:D
Én nem látok A-ba ,de az tény , hogy a gyengébbnek nem fennt van a helye, ez a játék sem különd a természetnél... Ott is elhullik a gyenge, a sebzett..stb. |
Quote:
Ti max tavlati tervek lettetek volna klanban... |
Quote:
|
Quote:
|
Hmmmm...
MIndig a Timurék voltak ?? :D:D ezt jó hallani :D De akkor is levertünk elösször titeket a Szkarával... akkor nem álltatok olyan jól szerintem mint most... Ha jól álltok. de 100% :D De majd ati kitalál valamit hogy vagy forduljatok vagy a heki csökkenyen :D Mert igy esély nincs hogy utol érjenek... szerintem vissza kellene hozni a fedezést 3xx katona 1 hekivel csak is ugy lenne esély . És a Katonák ára is felmenne kicsit mert a béka segge alat van... És a nagyok is tudnak fedezni és a kicsik is .... szvsz. Mert hogy a nagyoknak nem jó a kis katis fedezés az 100% mert akkor vészesen közeledhetnek. |
De a Reményhozokkal MNT-nk volt de ez a reményhozo már nem az akikkel annó kötöttünk.
elöbb vagy utobb felbomlott volna lehet. Ha nem ütnek be... |
All times are GMT +1. The time now is 20:07. |