![]() |
Helyezés: xxx
Érték: 9555 Szövit keresek vagy alapítanék.Tűrhetően játszom! Nem árul zsákbamacskát! :D |
Quote:
|
Oreg motor ujra indulna, egyenlore 200 on, msn, vip, skype adott, de a lustasag vezesse nepeink. Tanacsot turelmetlen hozzaallassal barmikor adok, mntbol inkabb a pirosat csipem. Paprikabol is :) Megjartam mar a hadak utjat (1/A) tobbszor is, es nem vagyok tobb baberra, csak ha vadassal talaljak. :) Ja szovit keresek. :) majd elfelejtettem: Ami kimaradt - kell egy kez, egy szem -> (ELKELT) es egy harapofogo. :) A tobbit biztositom en :) (a szembol az oriast, a kezbol a felelfet, a harapofogobol az ork, vagy gnomot csipem) Ja es ha megegyszer ugy kezdi valaki hogy : "Szia en profi vagyok meg vezer meg Isten" annak ajanlom a kek forumot :) Teccik:):D |
"keresek 1 varis országot ezen kívűl még van két hely a szövimben. lépjetek be!!!:)"
hihi, ez is aranyos. :) magyarul még tök egyedül van. :D |
Quote:
Főleg ha már bejelölte,hogy szövis. és nem mf.. |
szövibe lépnék már nagyon mert a tököm tele van h mindig lenyúlják a lóvém. Bárhová belépek akinek van megfelelő serege a védelemre. Nem jár rosszul mert nem lesznek anyagi gondjai. Ha érdekel valakit akkor a többit zöldben.
Tényleg nagyon tele lehet:-) A hirdetés utáni eseményeire kíváncsi lennék:-) |
Quote:
|
Sziasztok van még egy teljes hely a szövimbe!!!
Várom az ájánlatokat. Milyen furán is hangzana: van még egy fél hely a szöviben :) |
Helyezés: 662
Érték: 9800 be szeretnék állni egy szövetségbe aki bevenni az írjon!!! Mit kell bevenni??? :D:D:D Helyezés: 782 Érték: 9502 jó szövit keresek nemrég inditottam mert a régit feltörték 2 éve jácok már a hoditovall szal nem vok kezdö ha valaki ugy hiszi jó a szüvijük akkor szoljon Intő példa az írásjelek használatára! :D |
Quote:
Ugye 4 hely van a szöviben és mondjuk 1 helyen 2 ember egy orit nyom. „Megüresedett egy teljes hely”,azaz 2 embert keres,ha fél helye lenne ,akkor kéne 1 ember. Bár lehet tévedek:rolleyes::D:D |
All times are GMT +1. The time now is 08:44. |