![]() |
Quote:
de msot beírom h 80 pont kell a köv téglához adjatok már most annyit akkor valah elveszti még azt a 0 értelmét is |
Quote:
|
Quote:
|
Mondjuk,ma énis kidobtam egy pirosat,de nem az itt jelenlévőknek:)
|
huhh közben sokat írtak
Miért tartom szánalmasnak... na erre valóban nem lehet a jóízlés határain belül értelmes indokot adni én azt mondom valaki elolvassa az előző 10 oldalt akkor döntse el maga itélőképessége szerint... |
de nem baj feldobtam ezt a témát +egy két oldallal akkor mostmár jöhet h adjatok zöldeket mert nem lesz meg a kövi téglalapom:)
|
Quote:
soha nem is volt és nem is lesz értelme...nem tud mit elveszteni;) és már vagy 20* elmondtátok, hogy atyaég adjatok 2-őt és elveszik ami eddig volt...hát nem fogjátok fel? nem volt soha értelme. |
Quote:
|
Quote:
Mindig mindenki csak kötözködik, mert unatkozik. Miért nem mentek le sportolni valamit? A számítógép előtt ülve nem lesz jobb senkinek az élete. És ne az előző 10 oldalt olvastasd el ,hanem az előző 123 oldalt;) |
Quote:
nem tudsz semmit...miért szánalmas, ha én például a hódon belül megkérlek, hogy adjál már 5 millát és meglesz az 1 yard?:) mi a különbség? semmi...tarhálás, tarhálás. te döntöd el adsz-e. de arra senki semmit nem mond. vagy az első oldalon miért nem szóltatok le? hát -16-ról 5 perc alatt felkerültem a topic indításával 5-re kb. akkor nem volt gond? |
All times are GMT +1. The time now is 12:08. |