Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Tsobi 02-24-2011 23:36

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 281507)
hányinger kerülget néha, amikor kimegyek piacra :) kár, hogy a keresztbeutalás nem bizonyítható. olyan jó nézni, amikor több10 yard értékben van kint nyersi 50000-ért, és csak tünik el 4 yardonként az egység a másik piacról brrr.. ezért fogom én egyszer abbahagyni ezt a játékot...

Bár nincs közöm az esethez, de szövin belül a piaci utalások megengedettek.

Merengő 02-24-2011 23:37

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 281508)
Bár nincs közöm az esethez, de szövin belül a piaci utalások megengedettek.

szerintem a raktárbővítés óta elég könnyen megoldott anélkül, hogy nagyobb mennyiségű nyersit kéne hozzá felvenni.

Tsobi 02-24-2011 23:44

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 281509)
szerintem a raktárbővítés óta elég könnyen megoldott anélkül, hogy nagyobb mennyiségű nyersit kéne hozzá felvenni.

Nem mondtál csoportot.. A-ban valóban meg lehet oldani az ilyesmit pár perc alatt, alsó szinteken viszont nem.

Merengő 02-24-2011 23:45

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 281510)
Nem mondtál csoportot.. A-ban valóban meg lehet oldani az ilyesmit pár perc alatt, alsó szinteken viszont nem.

diregt nem akartam csoportot mondani, de igen igazad van, így félreérthető volt.

Remedy 02-25-2011 08:42

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 281507)
hányinger kerülget néha, amikor kimegyek piacra :) kár, hogy a keresztbeutalás nem bizonyítható. olyan jó nézni, amikor több10 yard értékben van kint nyersi 50000-ért, és csak tünik el 4 yardonként az egység a másik piacról brrr.. ezért fogom én egyszer abbahagyni ezt a játékot...

Mi sem voltunk, de mi zavar benne? Maga az, hogy vhonnan atkerul vhova az egyseg, vagy az, hogy ezt a piacon teszik meg?

Engem az ilyen egyaltalan nem zavar, kiveve, ha jksz-szaga van: ergo: emiatt tud vedeni egy adott klan klancsataban, esetleg visszatamadni...

Szoval, ha eles helyzetben megy a "segitseg".

Szoval ha pl kimegy egy orszag szkra x milla egyseggel a piacon, belep egy masik klanba, es atadja, azzal semmi bajom nincs.

Princ 02-25-2011 08:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 281529)
Engem az ilyen egyaltalan nem zavar, kiveve, ha jksz-szaga van: ergo: emiatt tud vedeni egy adott klan klancsataban, esetleg visszatamadni...

Szoval, ha eles helyzetben megy a "segitseg".

Szoval ha pl kimegy egy orszag szkra x milla egyseggel a piacon, belep egy masik klanba, es atadja, azzal semmi bajom nincs.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 281525)
Azert arra ugyeljunk, hogy dragabb katpiacu csoportokban ne adjon ez visszaelesre lehetoseget, pl 3 napig jol elkattogok aztan eladom az egyseget, atkaravanolom a szovimnek a lovet es ujraregelek - igy 3 naponta jelentos vagyonra teszek szert - valamint sokkal gyorsabban fejlodom, mintha a 3 nap utan tovabbjatszanek. Emiatt nem tetszik ez, a feladatokkal semmi gondom...

Ha mindegy, hogy a pénz miből származik A-ban, akkor ne firtassuk ezt az 5. szinten se.

Remedy 02-25-2011 09:16

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 281534)
Ha mindegy, hogy a pénz miből származik A-ban, akkor ne firtassuk ezt az 5. szinten se.

Ne haragudj, semmi koze a kettonek egymashoz.

Most egy uj termelesi metodust akartok behozni, amiert szinte semmit sem kell tenni. Legyszives ne moss ossze olyan hozzaszolasaim, aminek a leghalvanyabb kozuk sincs egymashoz, koszonom.

(Hozzatennem, hogy masik klanba atlepni tudtommal meg szabalyos A-ban most is...)

Kubbi 02-25-2011 09:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 281540)
Most egy uj termelesi metodust akartok behozni, amiert szinte semmit sem kell tenni. Legyszives ne moss ossze olyan hozzaszolasaim, aminek a leghalvanyabb kozuk sincs egymashoz

Senki nem akar új termelési metódust behozni...

Princ 02-25-2011 09:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 281540)
Ne haragudj, semmi koze a kettonek egymashoz.

Most egy uj termelesi metodust akartok behozni, amiert szinte semmit sem kell tenni. Legyszives ne moss ossze olyan hozzaszolasaim, aminek a leghalvanyabb kozuk sincs egymashoz, koszonom.

(Hozzatennem, hogy masik klanba atlepni tudtommal meg szabalyos A-ban most is...)

Nem haragszom ha szerinted nincs analógia köztük.

Itt egyébként As piaci utalásról volt szó. Csak összemostad egy másik dologgal.

Remedy 02-25-2011 09:29

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 281546)
Nem haragszom ha szerinted nincs analógia köztük.

Itt egyébként As piaci utalásról volt szó. Csak összemostad egy másik dologgal.

En nem mostam ossze semmit. (Bar ha utalas vs atlepesre gondolsz, igazad lehet)

Ellenben egyik sem tiltott, es az elso valoban ellenerzeseket valthat ki az emberekbol)

Kubbi: tudom, hogy nem akarod, csak felhivtam a figyelmet, hogy arra lenne hasznalva nagy valoszinuseggel.

All times are GMT +1. The time now is 15:13.