Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Goldy 03-21-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166311)
Erre én valóban egész máshogy emlékszem. :D

Bennem az maradt ebből, hogy ahogy mentünk be a szigetre (?), bal oldalon a járda az csak bicikliút volt, egyirányú, nekünk szembe. A másik oldalon a járda volt a gyalogosoké, és azon az oldalon az útra volt felfestve egy bicikliút, ami a másik irányba menő bicikliút lett volna hivatalosan. És míg ránk furán nézett a biciklis, hogy mit keresünk a bicikliúton, addig a túloldalon nem a bicikliúton, hanem simán a járdán mentek...

Milyen sziget?:) Ott nem volt sziget csak egy park ahova ládázni mentünk.

Hééé szegediek hogy is van az a híd?:) Bár a memóm csal, Akárnak bizonygatnia kellett hogy bizony ő is ott volt akkor Szegeden:)

Ati 03-21-2008 20:43

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 166312)
Milyen sziget?:) Ott nem volt sziget csak egy park ahova ládázni mentünk.

Lehet, hogy nem sziget volt, csak a folyó túlpartja... :D

Tsobi 03-21-2008 23:05

Az Árpád-hídon a bicikliút tényleg egyértelmű,viszont a budai hídfőnél nekem egy labirintus lesz az egész,hisz vagy 6 felé ágazik el,ebből négyet nem jelölnek,csak egy idő után.

laci 03-22-2008 08:31

Szerintem az is gond, hogy a legtöbb helyen a bicikliút csak egy sima csíkkal van leválasztva a járdából. Pl. ha gyalog mennék a rakparton az Erzsébet hídtól a Lánchídig, van egy kb. 2-3méteres járda. Ez a járda egy csíkkal ketté van választva, de az már rég lekopott, hogy melyik a két részből a kerékpározóké, és melyik a gyalogosokért, úgyhogy folyamatosan megy az anyázás. Ráadásul, bármelyik is lenne a gyalogos rész, nagyon keskeny, 3 ember már nem tud egymás mellett menni.

Tsobi 03-22-2008 11:04

Quote:

Originally Posted by laci (Post 166351)
Szerintem az is gond, hogy a legtöbb helyen a bicikliút csak egy sima csíkkal van leválasztva a járdából. Pl. ha gyalog mennék a rakparton az Erzsébet hídtól a Lánchídig, van egy kb. 2-3méteres járda. Ez a járda egy csíkkal ketté van választva, de az már rég lekopott, hogy melyik a két részből a kerékpározóké, és melyik a gyalogosokért, úgyhogy folyamatosan megy az anyázás. Ráadásul, bármelyik is lenne a gyalogos rész, nagyon keskeny, 3 ember már nem tud egymás mellett menni.

Nem is olyh rég jártam Bem-rakparton és ott a Margit-hídtól a Lánchídig vagy két helyen jelölve van :p
A biciklis,ha északról jön,akkor a Batthyány tértől nem tudja eltéveszteni a saját sávját és a későbbiekben is van egy jól látható festett ábra.

Ati 03-22-2008 11:08

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166363)
Nem is olyh rég jártam Bem-rakparton és ott a Margit-hídtól a Lánchídig vagy két helyen jelölve van :p
A biciklis,ha északról jön,akkor a Batthyány tértől nem tudja eltéveszteni a saját sávját és a későbbiekben is van egy jól látható festett ábra.

A "mókás" az, amikor kirakják a táblát, de azon pont fordítva van jelölve, mint a felfestés... :D

Azért van még mit javítani ezen. :)

(Persze ha a meglevő bicikliút helyett inkább az autóúton közlekednek, akkor valóban felesleges...)

Tsobi 03-22-2008 11:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166367)
(Persze ha a meglevő bicikliút helyett inkább az autóúton közlekednek, akkor valóban felesleges...)

Sejtésem sincs,hogy kikre gondolsz itt. A versenyzőkre,akik az edzés (a gyorsaság) érdekében az autók közt (az út szélén) hajtanak .. a futárokra,akik szintén a gyorsaság kedvéért (hisz ezen múlik a fizujuk) mennek az úton,vagy a hobbi biciklisekre,akik fenetudja miért mennek ott? :)

Mert szerintem csak utóbbiak érdemlik meg a szidalmat ..

Ati 03-22-2008 11:15

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166368)
Sejtésem sincs,hogy kikre gondolsz itt. A versenyzőkre,akik az edzés (a gyorsaság) érdekében az autók közt (az út szélén) hajtanak .. a futárokra,akik szintén a gyorsaság kedvéért (hisz ezen múlik a fizujuk) mennek az úton,vagy a hobbi biciklisekre,akik fenetudja miért mennek ott? :)

Mert szerintem csak utóbbiak érdemlik meg a szidalmat ..

Ebből a felsorolásból most az utóbbira. :)

Ati 03-27-2008 13:08

Vajon miért van az, hogy egy Interneten keresztül leadott megrendelés esetén, ahol én gépelem be a pontos címet és telefonszámot (amit vissza is igazolnak e-mailen, és a helyes adatok szerepelnek benne), egy bizonyos szolgáltató képes a saját rendszerébe való beiktatáskor több helyen is elrontani? A címet is és a telefonszámot is. Egyedül a nevemet hagyták meg jól, nem is értem ez hogy sikerült... :D

Tsobi 03-28-2008 22:57

Milyen ember az,aki egy másik online stratégiai játékban megkér valakit (aki nem mellesleg Hódítózik is) ,hogy multizzon neki és mikor a megkért ezt lelkiismereti okokból visszautasítja,megfenyegeti,hogy a Hódítóban eltörli a föld színéről? :mad::mad:

Remélem magára ismer az illető és jó mélyre elsüllyed szégyenében. És csak mondom,ha akár egy karcolás is esik emiatt szegény srácon, (akármekkora multis is) örökre leírta magát előttünk .. :mad::mad:

All times are GMT +1. The time now is 09:01.