![]() |
Látom sok ember van aki nem felejtett még el teljesen és kitartóak és hüek maradtatok a játékhoz .Sajna "rövid" betegség miatt a régi országokat se tudtam azonosittani,igy megszünt szivük dobogni.Na de sebaj ,több veszett Mohácsnál .
Nem vezet jóra, ha abba a hitbe ringatjuk magunkat, hogy már végeztünk az élettel. Valahányszor úgy érezzük, hogy a történetünk már befejeződött, a sors rögtön készen áll, hogy megtréfáljon: új lapra fordítja életünk könyvét, és egy egészen más fejezetet mutat meg nekünk. De most újra itt és remélem rövid tanulás után ismét sikeres hóditó leszek.Sok minden megváltozott ,remélem a régi módi nem veszett még ki az emberekből ,mert előre elnézést kérek mindenkitől ,de azt hiszem tanácsokért zaklatni fogok pár embert. |
Sikeres interjú? Új munkahely? Több, mint kétszer annyi pénz és egy hihetetlenül jó társaság?
IGEN, IGEN, IGEN!!!!! :) :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Lakásvásárlás, jogsi, kocsi, lakásberendezés és lassan a gyerkőc :)
|
Quote:
Nem sok ez egyszerre? Így tényleg nem lehet Hódozni... :-) |
Quote:
|
Hex, sok sikert Nektek az életben! :)
|
1-2 het es koltozunk a sajat lakasunkba Menyasszonyommal, bankos vizsga sikerult, lassan a jogsi is megvan. hivatalosan ma kerem meg Parom kezet, a gyuruk is megvannak. :) Sinen van az eletem :) most nagyon boldog vagyok :)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:18. |