Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Párbaj (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2497)

RRRrrr 01-31-2010 13:45

:D Ettől nem lennénk jobb játékosok, de aki nem tudja fejből a 200hekin lévő építési/képzési költségeket azoknak azért segítség lenne az biztos, ha át tudná nézni hirtelen hogy akkor most mi is fog történni.

J.Ati 01-31-2010 13:47

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 239233)
:D Ettől nem lennénk jobb játékosok, de aki nem tudja fejből a 200hekin lévő építési/képzési költségeket azoknak azért segítség lenne az biztos, ha át tudná nézni hirtelen hogy akkor most mi is fog történni.

De akkor meg kell ígérnetek, hogy a következő 100 párbajon rész fogtok venni, ha törik, ha szakad (a hó).

RRRrrr 01-31-2010 13:51

Ha ezen múlik:D Ígérem hogy a következő 100párbajon részt veszek, különben ne lássam többet a tengert:D

Dynosaur 01-31-2010 15:24

mindig is szívesen jöttem, ha ráértem... :) szerintem ma is leszek, de még nem mertem feljelentkezni... :D (hívjatok fel, ha elfelejteném... ;) :p)

RRRrrr 01-31-2010 18:12

Már nem sok van a kezdésig...Senki nem érzi az erőt? ;)

Pool 01-31-2010 18:26

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 239243)
mindig is szívesen jöttem, ha ráértem... :) szerintem ma is leszek, de még nem mertem feljelentkezni... :D (hívjatok fel, ha elfelejteném... ;) :p)

kezdődik...

Szesy 01-31-2010 19:17

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 239251)
Már nem sok van a kezdésig...Senki nem érzi az erőt? ;)

Én szerettem volna jönni de sajnos csak most értem haza.
Így meg nem jelentkezek ha nem biztos a részvételem;)

Dynosaur 01-31-2010 22:50

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 239269)
Én szerettem volna jönni de sajnos csak most értem haza.
Így meg nem jelentkezek ha nem biztos a részvételem;)

a renszer csak akkor vonja le a köröket, ha elfogadták a jelentkezésed... szóval jelentkezz, ha elfogadják azt jelzi egy esemény (azt hiszem általános), és akkor kerül levonásra... ;)

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 239255)
kezdődik...

köszi, de sajna késtem... :( majd legközelebb... ;)

Szesy 02-01-2010 07:25

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 239301)
a renszer csak akkor vonja le a köröket, ha elfogadták a jelentkezésed... szóval jelentkezz, ha elfogadják azt jelzi egy esemény (azt hiszem általános), és akkor kerül levonásra... ;)

Nem a vip körök levonásával van a baj. Csak akkor jelentkezem ha bizosan részt tudok venni a játékon. Senkinek a játékát elrontani nem akarom, ráadásul nem úgy lenni második vagy harmadik, hoy besem léptem;)

Dynosaur 02-01-2010 14:37

Quote:

Originally Posted by Szesy (Post 239307)
Nem a vip körök levonásával van a baj. Csak akkor jelentkezem ha bizosan részt tudok venni a játékon. Senkinek a játékát elrontani nem akarom, ráadásul nem úgy lenni második vagy harmadik, hoy besem léptem;)

jahh értem... :) azt hittem, hogy hazaértél, de már nem jelentkezel be párbajra, mert félsz, hogy nem fogadják el, és levonják a vipkört... :) szóval akkor elbeszéltünk egymást mellett... sorry... ;)

All times are GMT +1. The time now is 11:19.