Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 11-21-2006 16:15

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 44809)
én elhiszem:)
de olyan jó ez a Nagymama dolog
sose fogom ezt elfelejteni, hogy a zebrán át kellett kisérned:D:D
hehe

Nincs itt zebra össz 1 ebben a faluban ugyhogy nem kell átkisérni:D
Igaz már a végén nem is volt feltünő,hogy nem én voltam az oriban:DVolt már külön kiképzett ember erre:D

lll 11-21-2006 16:17

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44811)
Igaz már a végén nem is volt feltünő,hogy nem én voltam az oriban:DVolt már külön kiképzett ember erre:D

hát amikor nem te voltál az oriban, én csak úgy vettem észre még régebben, hogy nem ő az, hogy a beszéd stílusa másmilyen volt velem zőődben mint ahogy te szoktál beszélni:)

Remedy 11-21-2006 16:17

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 44811)

A nagypapa? :)

Harcosok 11-21-2006 16:19

DE azért az én párbajozásomról pár dolgot fontos tudni:
-Ha van 2profi a párbajon akkor dobogora se férek fel(lásd a 665ös párbajt:D)
-Ha sokan vannak a párbajon én semmit nem tudok.Dobogóra sem férek fel(lásd a 665ös párbajt)
-Én mindig csak varizok sose birok ütni profikat...(lásd a 665-ös párbaj teljes kronikájának 8kor történő ütéseit)
-Ja meg persze népet lopok ugy hogy több lesz a nyersim:D

lll 11-21-2006 16:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 44815)

áhh szerintem a kutyáját képezte ki:)

most gondoljatok bele Harcosok kutyája ott ül a gép elött rárakja a mancsát az egérre és játszik:)
hehe

Harcosok 11-21-2006 16:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 44815)

Sajna mind2 meghalt:(
Nagymama is 1 él még az meg 20m-nél távolabb nem megy a házától és nem 20m-re van töle a zebra....

Harcosok 11-21-2006 16:22

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 44818)
áhh szerintem a kutyáját képezte ki:)

most gondoljatok bele Harcosok kutyája ott ül a gép elött rárakja a mancsát az egérre és játszik:)
hehe

Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Ismieimet akiknak segítettem ,hogyan is kell párbajozni :)
És cserébe ránéztek az orimra ha kellett:)Meg amugy is volt olyan,hogy a játékomat rajtam kivül 3-an nézték a párbajon(persze az orimból:P )

Harcosok 11-21-2006 16:24

Szecsa most komolyan én nem tudok játszani nagy fős párbajon én tartok 1.25ös szorzó melett kis 50tolit:)

Harcosok 11-21-2006 16:34

Ja meg szecsa én varizok-tolizok:)(szerinted)
Meg én Jksz-elek fűvel fával:)(szerinted)
Most ahogy így hallom miket csinálsz az arénán hát .... így ezekböl a hirekből inkább mondható ez el rólad:)
Először a magad haza táján söprögess pls:)
Mostmár kezdem érteni mire gondoltál abban a bizonyos levélben,hogy arénában ismi nélkül semmit nem érsz el:)Igen most az a bizonyos ember ahogy hallom már pár emelettel lejebb lenne ha nincs ott ismi:P:P
Csak tudod én nem így fogom fel a játékot .....
Én anno ismi nélkül nyertem meg és erre büszke is lehetek...Nem volt ott semmi ismerös játékos aki JKSZ-elt volna velem...Na jó ott volt Ildi de ő is még ellenem játszott abban a bizonyos Bob bácsi féle szöviben. Ami köztudott kifejezetten az én leverésem érdekében alakult....( de én nam haragszok Ildire,hogy ott ellenem volt más játék az aréna, mint a nomrál)
Mert pl én olyannak nem tudok gratulálni aki nem teljesen szabályos keretek között nyer...
És arra nem is verheti a mellét..... mert lehet becsap vele pár embert de aki ott volt az elmondja másoknak mi a szitu:)Most megtudtam mi megy ott és ugyérzem jobb is,hogy nem mentem ilyen játékért...

Szecsa 11-21-2006 17:23

Ezt kifejthetnéd miről van szó :)
Kíváncsi vagyok.

All times are GMT +1. The time now is 03:18.