![]() |
anyám 59%ban Jet Li-re hasonlit :D:D:D
|
Quote:
a következő sikoly jellegű filmben az lesz az álarc :D |
52% Placido Domingo:D
majnem:eek: bár ha elég sörit icom,a hang az passzol :D |
Navégre. :)
Naomi Watts, Leslie Cheung, Dave Navarro, Kevin Bacon, Tori Amos, Ken Follett, Kate Beckinsale, Petra Nemcova, Richard Clayderman. :D |
Quote:
|
|
áááá de beteg:DDDDDD
|
http://img503.imageshack.us/img503/8720/38991160zk6.jpg
:D:D:D "but little did he know that right behind him was Hitler! --oh God no..-- "Now you must fight us both!"" :D |
Chat dumak:D
- Küldhetek valakinek hó végén 100 000 Forintot?
- Nekem. - No, mégiscsak látszik, amit beírok.... köszi a segítséget! "Vettem egy csúcstelefont, de ezen is csak ugyanazok a fa..kalapok hívnak." - Vazze, milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos! - Vasárnap van, ember! "Kocsiban ülünk, megállunk a pirosnál, beáll mellénk egy audi, benne három csaj, haverom átvigyorog, lehúzza az ablakot, a csaj furcsán néz, de azért lehúzza ő is, haverom átüvölt: "nálatok is fingott valaki?"" "Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mer pazarolják a föld energiaforrásait..., fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od pedig nem is használod a keypadot!" - Sz@r ez a chat, most vagyok másodszor itt, és már 4 köcsög belém kötött! - Arra nem gondolsz, hogy nem a chat a sz@r? - Már 5 köcsög! - Gyere át! - Nincs az az isten... - Veszünk sört! - Úton vagyok! Így kell kezdeni egy igazán profi önéletrajzot: "1985. augusztus 19-én születtem a Virginia állambeli Beaverdamtol mintegy 14.000 kilométerre keletre levő, Jasz-Nagykun-Szolnok megyei Karcagon..." - Hogy kell menni Ferihegy 2-re? - Repülővel, azzal a legegyszerűbb, pont ott száll le. - Vki nem tud mp3-as lejátszót? - winamp. - Hordozhatót, kicsit. - winamp.zip. - Hello, please - how do you say "Happy Birthday" in Hungarian language? - Térdelj le és szeress! - Kell kabát? - Mennyiért? - Kell-e kabátot venni kintre? Hülyegyerek! - Na, gyere, borulj a mellkasomra! - Boruljon oda a betonkeverő! "Beraktam a mélyhűtőbe a 2 literes gyömbért, nos, most van egy 2 kilós nyalókám!" "Most, hogy megfogadtam, hogy nem iszom, így hirtelen olyan gyökereknek tűnnek a haverjaim." - Na mizu, hazudik már a gyerek? Vagy nem mondja még, hogy apa? |
Mórickáékhoz tanfelügyelő fog érkezni oroszórára. A tanító néni hetek óta gyakoroltatja az osztályt, minden remekül megy. Elérkezik a nagy nap a tanfelügyelőkkel együtt, akik beülnek a leghátsó padba Móricka mögé. Zajlik az óra. A tanár néni felír egy ékes cirillbetűs mondatot a táblára:
- Na, gyerekek, ki tudja lefordítani? Néma csend, az osztály meg van illetődve, egyedül Móricka jelentkezik. A tanár néni gondolkozik: Móricka világéletében csonthülye volt az oroszhoz, de talán most, most megmenti az órát! Felszólítja: - Na, mit jelent a mondat? - Figyeld milyen jó segge van a tanárnőnek! A tanárnő elvörösödik, dühösen rákiabál: - Nem elég, hogy buta vagy, még szemtelen is! Azonnal ülj le! Móricka leül, de közben hátrasziszegi a tanfelügyelőknek: - Minek súgnak, ha nem tudnak oroszul!? |
All times are GMT +1. The time now is 20:16. |