![]() |
Quote:
|
Lenne egy ötletem a párbajokra. Szerintem jobb lenne, ha be lehetne lépni 1-2perccel korábban, mert ha 20:00kor kezdődik, én sosem tudok belépni, csak 20:01kor. Tehát van még 2percem körváltásig, és nem az a fajta vagyok, aki már előre leirja mit csinál:) Szóval elég nagy esélye van, hogy valamit épp elfelejtek (intézőt állítani pl) és ez akár az egész párbajt is tönkreheti. Tehát a javaslat az lenne, hogy lehessen belépni hamarabb is, akár ugy is( bár ez már nem fontos), hogy már el is lehetne kezdeni ténykedni de az első körváltás csak 20:03kor legyen ahogy eddig is. Szerintem sokat nem változna a párbaj menete utána, viszont nem lenne az a nagy stressz az elején, hogy vajon mit felejtettem el első körben:D
|
ui.: szerveztem egyet ma estére, akinek van kedve ne fogja vissza magát, még 3hely van:)
|
Quote:
Pont jó, hogy az elején már van egy kis izgalom. Intézőt beállítod, aztán építés, képzés. Ez bőven megvan fél perc alatt:) |
ha már előre tudod mit fogsz csinálni:D tudom hogy lehet tudni előre, de ez csak kis kényelmi bővités lenne. De akkor legalább lehessen belépni akkor amikor elkezdődik,ne egy perccel utána...
|
Quote:
|
nahjó, aszittem jó ötlet, de ezek szerint csak én szeretek nézelődni:D
|
Quote:
esetleg azt kéne megoldani, hogy 5 perccel előtte be lehet lépni, talán a fórum működhetne még, mint ahogy párbaj után 5 perccel is még megy a fórum. Aztán amikor kezdődik a párbaj, akkor bal oldalt villog az eseményjelző, és kapsz egy eseményt: "elkezdődött, sok szerencsét" felirattal. Így pontosan be tudtál lépni, és tudod kezdeni. Nem kéne a jelszóval bajlódni, meg ilyenek... :) |
Pontosan valami ilyesmire gondoltam énis:D Csak nehezen fogalmazok vasárnap délután;)
|
ha nektek így jobban menne, felőlem lehet(ne)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:53. |