![]() |
Quote:
Magyar Passió :) |
Szép estét egy szép számmal:
Roxette - Crash boom bang sztem szép:o |
Buuuuuli vaaan:D
és akkor egy klasszikus: Modern Talking- Jeronimos Cadillac:D :D :D :D :D :D :D :D |
Buuuuuli vaaan it iiiiis!
és akkor itt is egy klasszikus: Asszony - Fözzél kávét majd tűnés a piacra:D |
Groove Coverage - Moonlight Shadow :)
|
Pendulum - Still Grey
|
én meg az aszonyt:)
|
egy kis alter:
Hiperkarma - Sosem voltunk senkik sosem voltunk senkik mindenhonnan jöttünk virággal vártak és mondták hogy gyõztünk de csak a lesütött szemüket a földre szegezett tekintetüket lestük és láttuk nem akad senki köztük egy olyan aki komolyan merné venni hogy a vérébe van amit a szemével lát valami azt súgja neki hogy csak abban higgyen akibe biztos hogy nem fog beleszeretni pedig a vérébe van tudja õ is sosem voltunk senkik mindenhonnan jöttünk bárki szívesen maradna köztünk sosem voltunk senkik az idegem mindenhol idegen de bárhová teszem sosem hagy egyedül átlát a szemeden az idegen a haverod õt nézd kilesi ha néznek figyeli ha nõ van és úgy érzi közelebb menne mindig észbe kap hogy ezt nem õ írja mások írják benne a kapucnis arcok ülnek egy teremben írnak és égnek a lapok az idegen szerint én szerelmes vagyok belétek bennetek hagyjátok sosem voltunk senkik mindenhonnan jöttünk :o :o :o |
Republic-Erdő közepében, fényes utakon
|
Ossian - Magányos angyal
(Ez mindenkinek aki szereti az Ossian-t, és mindazok emlékezzenek is meg rá azzal hogy benyomnak egy jó számot pl az Emberi dolgok vagy a Titkos ünnep albumról:):):)) |
All times are GMT +1. The time now is 04:09. |