Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

Rebellis 02-24-2008 02:15

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 160697)
Tényleg lehetetlen.
Pedig frankón elgondolkoztam,de semmi nem ugrott be.:(

Egy buli után csak ne gondolkozz hanem mennyél alukálni:-))))

laci 02-24-2008 07:53

"hy hoditok! szövetségembe keresek egy hadis országot, aki nem rohan felfele, aktiv és jó csapatjátékos. és tegye a dolgát! hulla és törp kivétellel bárki irhat 2-3 körtávolságbol. várom jelentkezéseteket! üdv!"

Ezzel nincs komolyabb gond, csak csodálkozom, hogy hadis országot keres, de kizárja a törpét... inkább egy hadis félelf, mint egy hadis törpe? :eek:

Rebellis 02-24-2008 07:59

Quote:

Originally Posted by laci (Post 160706)
hadis országot keres, de kizárja a törpét... inkább egy hadis félelf, mint egy hadis törpe? :eek:

Mert a törpéről alapból feltételezi,hogy azért választotta a törpét,hogy termeljen..
Ez egy félelfnél nem tényező.

laci 02-24-2008 08:02

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 160708)
Mert a törpéről alapból feltételezi,hogy azért választotta a törpét,hogy termeljen..
Ez egy félelfnél nem tényező.

Akkor viszont egy felesnél feltételezhetné hogy azért lett félelf, mert lopni akar, nem harcolni.

Rebellis 02-24-2008 08:05

Quote:

Originally Posted by laci (Post 160710)
Akkor viszont egy felesnél feltételezhetné hogy azért lett félelf, mert lopni akar, nem harcolni.

Nem kék hasogat szál szőr.
Annyit akartam mondani csak,hogy alapból termelő faj nem kell neki:-)
Se többet sem kevesebbet:-)

laci 02-24-2008 08:55

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 160712)
Nem kék hasogat szál szőr.
Annyit akartam mondani csak,hogy alapból termelő faj nem kell neki:-)
Se többet sem kevesebbet:-)

Értem én, amit mondasz ;) Csak, amint már fentebb írtam, furcsállom hogy hadis országot keres, mégis hamarabb zárja ki a törpét mint a félelfet.

No ennyit erről, többet nem ér a dolog :)

Pali papa 02-24-2008 10:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 160716)
Értem én, amit mondasz ;) Csak, amint már fentebb írtam, furcsállom hogy hadis országot keres, mégis hamarabb zárja ki a törpét mint a félelfet.

No ennyit erről, többet nem ér a dolog :)

Lehet hogy összekeverte. Esetleg arra számít, hogy ha egy feles hadissal támadnak akkor az ellenfél belehat a röhögésbe...
:D:D:D

vityu 02-24-2008 10:20

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 160740)
Lehet hogy összekeverte. Esetleg arra számít, hogy ha egy feles hadissal támadnak akkor az ellenfél belehal a röhögésbe...
:D:D:D

tök poén, mire be akartam idézni, hogy azt írtad, hogy belehat(szó szerint: belehat a röhögésbe:D), addigra mocsok módon kijavítottad...grrr! :D:D:D

Pali papa 02-24-2008 10:22

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 160742)
tök poén, mire be akartam idézni, hogy azt írtad, hogy belehat(szó szerint: belehat a röhögésbe:D), addigra mocsok módon kijavítottad...grrr! :D:D:D

Bocsi visszarontom a kedvedért.
;)

Rebellis 02-24-2008 10:24

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 160742)

Egy hét múlva kell hozzá szólni, addigra tuti kialakul a végleges verzió:D:D:D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 03:32.