![]() |
Quote:
De hogy ezért közöld, hogy jól hazudok, az kicsit erős, nem gondolod!? |
Quote:
Ígyis már azt irosgatják nekem,hogy a gyengék játékát tönkreteszem meg,hogy belölük vagyok erős....És az ilyenek miatt.... Meg ,hogy ha nincs gyenge én már sehonna se tudok földet szerezni stb.... De olvasd végig irtam már 1x bocs ha megsértettelek ezzel. |
Harcosok, nem vagy kicsit ovi-szindromas? :)
Most komolyan. |
Bár párbajra nem nagyon járok, a párbajoldalt rendszeresen megnézem. Poll és Járvány pl rendszeres szereplők. Nyilván mert roppant barátágosak mindenkivel szemben, és eddigi 1-2 párbajuk alatt egy darab ellenséget sem szedtek össze:) Gratula nekik is ezért:)
Cassandra jó voltál, bocsi, hogy egyszer azért én is bevertelek:) |
Quote:
Csak akkor hidd el megutálnak ha a top1-röl ütsz le valakit ugy hogy az leső 560vippet kap és még a dobogó alá ütöd:)Föleg ha 1 olyat ütsz le aki az első perctől vezet... DE ez is attol függ kivel cisnálod ezt:)PL aki velem megteszi(bár nekem védelmem mindig nagy)én arra azért annyira nem haragszom. Inkább magam hibáztatom,hogy nem csináltam elég nagy védlelmet:) |
Quote:
Én nem mondtam, hogy hazug vagy, max annyit, hogy nem tetszik a játékstílusod és a modorod, ezt VÁLLALOM is. Loptak nyersit is!!! Hogy meglegyen a lelkibékéd. Sőt kaptam circa 50kör vihart összesen, meg a tolijaimat is fárasztották és támadtak...kihagytam valamit!? NEM azt mondom, hogy EGYEDÜL TE csináltad, de bárhogy is volt, bármikor néztem, hogy kinek van térkapuja rám, te a listában voltál. Nem szégyellem a 11.helyem én azért is megkűzdöttem, nem érdekelt hányadik leszek sose nyertem párbajt és mivel sokakhoz volt már szerencsém korábban, most sem remélhettem ezt.Jó játék volt. Ennyi. Nem tippelgettem ki lehetsz, sőt mivel a belső fórumot kb. a feléig olvastam számomra a legvégéig ki se derült.Egyszer támadtalak és többet se, nem érdekelt ki vagy. |
Quote:
És nincs harag, mert épp az a párbaj lényege...:) |
Végre a végére értem:eek: :eek:
Szép volt fiúk!! |
hm...
Egyszer remélem majd nekem is sikerülnek ezek a külső fórumos dolgok...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:50. |