![]() |
Bevallom őszintén, hogy én több mint másfél éve jártam errefele utoljára... akkoriban valóban teljesen más volt még a hangulat, mint mostanság.
Azért mégiscsak jó, hogy vannak némely témák, amik visszavonzottak ide engem :) |
Ez egy permanens vitaforrás lett?
Mikor lesz a következő, jajj így semmit se ér a kis ződ kocka /ami, mellesleg megjegyzem ténleg nem ér semmit max szinessé teszi az oldalt/ nyavajgás? :) Válasszunk 3 tagú bizottságot aki a nagggyon okos hozzászólásokért nyalókát és pöttyöslabdát oszthat, az biztos érne vmit :) LOL, bölcsi :) |
Quote:
|
Quote:
Nekem 2 pöttyös labdám lenne már, meg egy nyalókám is. Utóbbiból a szalonnásat szeretem:) |
Quote:
Nyalóka nem kerül kiosztásra, mert elrontja a fogakat. Labdát az kaphat, aki a legjobban tapsol. A labdákat pedig nem 3 tagú bizottság, hanem Dévényi Tibi bácsi osztja. |
neharagudjatok már...nagyon jók vagytok tényleg:D
még csak 4* mondtátok meg, hogy már semmit nem ér a zöld így meg úgy (ugyanis soha nem ért semmit, mivel bárki adhatott bárkinek). letiltjátok az elismertséget, grat:) jobb lesz így biztos:rolleyes:... hozzáteszem eddig is mindig ment a tarhálás, akinek ez nem tűnik fel tessék elovasni az első 1-2 oldalt, hogy mire kaptam zöldet:) most tényleg rettentő drasztikusan megy, atyaég, le kell tiltani a zöldet. mondj egy értelmes okot, amiért jobb letiltva, és olyan, hogy a szürke színt jobban szeretem, így nem piszkálnak, így nem fogok tarhálni, vagy kapni nem érnek, mert ezek baromságok. kiváncsi leszek tudsz-e mondani egy ÉRTELMES indokot:) |
A tarhálás most sem megy sokkal intenzívebben mint régen... A probléma okát szerintem ott kellene keresni, hogy megnőtt az adható elismertségek pontértéke... nekem pl 4 hónap alatt 3-mal - pedig tőlem egy olyan üzit sem olvashattok, hogy 'plz aggyatok mán ződet, mer az asszony cikiz!' :D:D mondjuk ilyen nagyon mástól sem :p
De ugye az egyértelmű, hogy ha 2-3szor annyit ér a zöld, akkor 2-3szor olyan gyorsabban is lesz meg 1-1 kocka :) |
Te jó ég mit tettem... megadtam Pho-nek a 4ik kockát :eek::o:o Grat :-)
valaki adjon már neki egy pirosat, nehogy megszólják érte :D:D:D |
Quote:
(nem rosszból mondtam, mert Phoenix nem olyan...;)) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:29. |