Roma asszony a világ legfiatalabb nagymamája (ki hitte volna? :eek:)
Rifca Stanescu a Románaiai Investi faluban adott életet lányának, Mariának, amikor még csak 12 éves volt. Mária lánya viszont még hamarabb, 11 évesen szülte meg Ion nevű fiát, s ezzel Rifca lett a világ legfiatalabb nagymamája. Az asszony most 25 éves és állítása szerint nagyon boldog, hogy ilyen hamar unokája született, de ő más életet szánt a lányának. Rifca ugyanis elszökött családjától, hogy Ionel Stănescu-val legyen, leendő férjével, és az első együtt töltött éjszakából, amikor a lány 11 a fiú 13 éves volt született meg Maria. Akinek dédnagyanyja, vagyis Rifca anyja pedig még csak 40 éves. Ha minden Rifca még ennél is hamarabb lesz dédnagymama mivel a több mint 2 éves Ion-nak már most vagy egy kis menyasszonya, akit akár 9 év múlva feleségül is vehet és családot alapíthat vele.
Egy hozzászólás a cikkhez a szon-ról:
"25 éves vagyok. 18 évig tanultam, hogy végzettségem legyen. Ált iskolai matek tanár és szociálpedagógus diplomám van, valutás okj-s vizsgám, angol/német nyelvvizsga. És itthon ülök. Egy éve vagyok regisztrált munkanélküli, 3 hónapot dolgoztam közcélúként, 60E-ért. Aztán ugye a kormány megpiszkálta a dolgot. Jelenleg 3 hónapja ülök itthon, és nem jár semmi. Munkanélkülitől, mert csak 3hónap munkaviszonyom van (én tehetek róla?) Az önkormányzattól nem kapok bérpótlót, mert nincs 1éves viszonyom a munkanélkülivel(ugye kivették a 3hónap munkát). És mivel nem jár a bérpótló, már közcélú munkát sem kaphatok. 3 hónapja 0Ft!!!ból élek. A benyújtott egyszeri segély kérelmem elutasították, hogy nincs veszélyeztetve a létfenntartásom!!! Bezzeg a retek cig...nak minden segély jár! Na ez Magyarország! Köszönöm Orbánc!"
|