![]() |
Hova néznek a pasik
|
már a tréning neve után sejtettem h aranyos lesz :)
|
Quote:
:D:D |
Quote:
|
Kissé zavarban lévő férfi lép a patikába és megszólítja a patikusnőt.
- Kérem, kisasszony, nem dolgozik itt maguknál véletlenül férfi is? - Nem. - Egészen biztos ebben? Nekem ugyanis olyan problémám van, amivel szívesebben fordulnék egy férfihoz. - Igen, persze, hogy biztos vagyok benne. Már tíz éve, hogy én és a nővérem ketten vezetjük ezt a patikát. De nekem is bátran elmondhatja a problémáját, hátha találok rá én is megoldást. A férfi hosszas rákészülés után, szemlesütve böki ki: - Hát tudja, kisasszony, nem múlik az erekcióm. Állandósult. Tudnak ajánlani valamit? A patikusnő elgondolkozik, majd megkéri a vevőt, hogy várjon, amíg ő hátramegy és konzultál az ügyben a nővérével, hogy mit is ajánlhatnának. Pár perc után vissza is jön és azt mondja: - Beszéltem a nővéremmel, megvitattuk a dolgot, és a következőt tudnánk ajánlani: harmadrész tulajdonjog az üzletben, korlátlan mobiltelefon használat és céges autó... |
Érdekes videó:rolleyes::D
Hát igen, férfiak :o:D:D:D |
A vacsora utáni kávénál együtt ül a házaspár. Az asszony megkérdezi:
- Semmi különöset nem veszel észre ma rajtam? - Új frizurád van? - Nem. - Új ruhád? - Nem. - Születésnapod van? - Nem. - Talán ma van a házassági évfordulónk? - Ma egy gázálarcot vettem fel, kíváncsi voltam, észreveszed-e?! |
A feleség mondja:
- Ma szétoszlattam a férfiak felsőbbrendűségéről szőtt mítoszt. Egyedül javítottam meg a fürdőszobában a csaptelepet, közben nem ittam meg hat üveg sört, senkit nem gorombítottam le, és nem szaladtam le háromszor alkatrészért a szaküzletbe...:D:D |
Egy srác ül a buszon. Felszáll egy néni a járműre:
- Fölállna, fiatalember? - Á, ismerem ezt a trükköt! Én fölállok, maga meg elfoglalja a helyemet. ******************** És h fájjon is: -H megy fel a szőke nő a hegyre? -Jobb-bal jobb-bal.... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:37. |