![]() |
Quote:
Én egy rossz szót nem szoltam volna dragrol szerintem ő kedzte el a hv csalás gyanusítgatásával:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy 50%könyvtáram volt:D Most hiába hazudsz midnen nap megirtam nem elég erős az orid de mondtad jajajajjajajajjaajjajaj aztán mi lett veled?:) És megint jönnek a kifogások.... |
Quote:
|
Quote:
Elöször én adtam neked aztán meg te probáltál még többet szerezni:) Vagy ez sem volt igaz?:) |
Quote:
|
De amúgy úgy gondolom hogy azzal hogy fikázol meg sarat dobálsz magadat járatod le :)
|
Quote:
Vagy most is tom az jön hazudok.... |
Quote:
|
Ez ugyanaz a Harcosok, aki többet nem ír ide, vagy másik?
Vagy én kerültem párhuzamos univerzumba? Lehet, hogy nincs is kanál? Quote:
|
Quote:
DE neked megmondtam nem válaszolok mert te nem olvasod el miket irok Most olvasom inkább a párbaj taktikákat nem ezeket a sok okosságokat:) |
Naaaa, miért lett kikapcsolva a reputation kijelzése? :( 2 piros kockát még senkinél nem láttunk. :(:(:(
:D |
Quote:
Tudod mit? Mégiscsak várnám azt az idézetet, már ha képes vagy a szellemi lego darabjait fejben ... bahhh ... legyen mondjuk papíron összerakni. |
Harcosok, Szamár: Kéééész.
ennyi. |
Quote:
|
Quote:
|
Mivel ott magadnak kell rajonni a dolgokra...Azt hiszed, hogy olyan kenyelmes az a fajta jatek, mint 2k-s dragakonel? :)
Rajossz majd hamar, hogy nagyon nem :) |
Quote:
mert építési tervet magamnak kellett kitalálni egy jót +taktikát is:P ebbe is majd belejövök van még idöm péntekig gondolkodni a dologon:) de érzem megvan bennem a tudás:D első olyan párbajomon is már 2. lettem 3 emebrböl:D 1.Szecsa 2.Harcosok birtokaa 3. jodli nem tom ki:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ja és ha irok ha nem minden 2. hsz hozzám tesz fel kérdést és várja,hogy válaszoljak:P |
harcimarci vedd elő azt a reputationt de gyorsan vagy megsértődök :D:D:D:D
és ne nákolj... |
Bocs hogy eltűntem átkellett kísérnem a zebrát a nagymamán :D:D:D:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Láttom még mindig ott tartunk mint hétvégén:)
Harcosok jól olvastam van Lbe orid???? Mert ott vagyok én is éppen most:):):) Szóval ha gondolod, összefuthatunk::) |
Quote:
|
Milyen orija is van L-ben?
|
Engem is az érdekelne, mert ott is vok éppen:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eddig én se tudtam,hogy van orim az L-be:Dde most,hogy így mondjátok biztos van:DPls mondjátok már meg melyik is az én orim ott?:)
Mivel nem tom hol említettem:P |
Quote:
hjah de jut eszembe http://www.pregnancy.org/phpBB2/images/smiles/doh.gif már párbajt is ígért.. |
Quote:
|
hmmmm
72oldalas a srac egoja:D tizen valahany oldalt olvastam el de megertettem belole szecsa hogy miert akarod szetutni:D foloslegesen enyit vitatkozni hallod:D egy pszihodokihoz elnezhetnel harcosok:D jo vitatkozast a kezdokkel es a nem kezdo rajongotaboroddal:) amugy az arena meg a parbaj sem egyenlo eselyekkel indul mert a banyakat randomban kapod :P bar lehet az 5oras 5percesben mar nem a torp utos nem vagom meg sosem parbajoztam es sosem jaccottam az arenaban sem:) tudod sok jatekost nem erdekel a dolog:) de orulok hogy sok hazas taktikaval urra tucc lenni 10-20 fos csoportokon:D es nagyon szimpatikus is vagy mer ennyire hihetetlenul okos es ugyes vagy?:D :D :D |
Quote:
|
Azért ezt a 72 oldalt nem csak Harcosok monológja teszi ki, azonkivül szerintem nem ő inditotta a témát ;)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:33. |