Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

sutike31005 01-09-2008 10:30

most elmondom az Én 5letemet... válasszatok olyan fajt amivel tudtok játszani.. veréb.. ez nem egy életszimulátor.. johogynem kiakarsz dolgozni többszáz különböző vírust bacit és randomra terjesztenék a hullák..:S figyelj ez csak egy játék.. nem fog minden a valóságnak megfelelően lenni. pl eza fürdés meg ilyesmi.. tudod.. ez egy játék amikor játszok vele számokat látok.. a nagyobb szám elveri a kissebbet engem nem mozgatnak a lakosaim meg az ilyenek.. nem érdekel, hogy jol erzik e magukat.. ha lazadnak adok nekik pénzt amugy meg kussa nevuk.. johogynem már szakszerevezetet akarsz bevezetni..meg közösen a hullák érdekeiért.. aki nem tud hullával játszani ne játszon..:)egyébként lehet hullával topba jutni...

willyvereb 01-09-2008 12:58

Elnézést, de a fürdést nem én mondtam! És kül is! Én is pont ezen vagyok, csak válaszoltam arra, hogy vajon hogyan fertődnek meg a olvajok és általuk mindenki! Kül is! Ha a legutóbbit olvastad, akkor rájössz, hogy most közvetettebb dolgokat javasoltam(pontosabban kiegészítettem Smooth ötletét).
Lényeg: csak annyit akarunk, hogy a hullák is használhatóbbak leyenek! Nem az a cél, hogy minél durvábbak legyenek csak az, hogy magasabb szinteken is egyenlő eséllyeik legyenek egy Gnóm vagy egy ork játékos ellen! Se több Se kevesebb! Kül is: én nem élőholtakkal megyek, hanem gnómokkal(nem praktikussági, hanem inkább elvi döntés volt)

willyvereb 01-09-2008 13:06

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 150011)
Nem tudom, jól értem-e amit írsz.

225% toli védelem:
Az 1000hektáron: 2250tolvajnak felel meg?

Ha igen, akkor talán nem ártana, ha elgondolkodnál, hogy ez mire is elég. 1kocsma helyett 40-nel tudják csak lopni (1000hektáron!).
Annyira minimális segítség, hogy nem áll arányban a bonyolítás mértékével.

1. Mondtam, hogy kicsit durvák a számok és finomításra van szükség
2. Miért? ne mond már, hogy 1000 hekin neked nincsen 5-6000(lakashelyzettől függően) tolvajod?
3. jól mondtad 1000 hekin...5000 hekin ez 5-ször annyit jelent, de addigra másnak inkbbább 20000 tolvaja lesz nem(ha nem több)? Nem beszélve arról, hogy 1. szinten már szinte tuti van egy min 20-25%-os bónusz rajtuk...ergó egyáltalán nem durva..legfeljebb a hullák rá vannak erőszakolva a területnövelésre...
4. azért mondtam, hogy az 1. szintnél kicsit durva a bónusz, de vésd azt is észbe, hogy 1. szint után nincs magasabb szóval nem lesz újabb balance, ergó ugyanez lesz a bónusza pár ezer hekin és 20 ezren!

Valezius 01-09-2008 13:20

Quote:

Originally Posted by willyvereb (Post 150051)
1. Mondtam, hogy kicsit durvák a számok és finomításra van szükség
2. Miért? ne mond már, hogy 1000 hekin neked nincsen 5-6000(lakashelyzettől függően) tolvajod?
3. jól mondtad 1000 hekin...5000 hekin ez 5-ször annyit jelent, de addigra másnak inkbbább 20000 tolvaja lesz nem(ha nem több)? Nem beszélve arról, hogy 1. szinten már szinte tuti van egy min 20-25%-os bónusz rajtuk...ergó egyáltalán nem durva..legfeljebb a hullák rá vannak erőszakolva a területnövelésre...
4. azért mondtam, hogy az 1. szintnél kicsit durva a bónusz, de vésd azt is észbe, hogy 1. szint után nincs magasabb szóval nem lesz újabb balance, ergó ugyanez lesz a bónusza pár ezer hekin és 20 ezren!

Arra válaszolj, hogy hány tolvaj kell, hogy első szinten meglopj egy hullát a javaslatod szerint. Ha 2250 elég, akkor ez egy marhaság, mert 40kocsmát mindenki tud tartani (És ebbe mégcsak a lakástekit számoltam bele a tolitekit nem is), ergo völösleges bonyolítás kerülne csak a játékba.

És akkor nem durvák a számok, hanem nevetségesen alacsonyak :p

willyvereb 01-09-2008 14:34

Elnézést, de te 1000 popnál 40 kocsmát tartasz? Szerintem jóvalta többet, mert sztem, hogy nagyjából békén hagyjon egy átlagos tolis és kezdeni is tudj a tolvajaiddal kb 3000 min kell...de persze a több mindig jobb...
Másrészt meg nem vetté valamit figyelembe: Ez egy felvetés, hogy mennyinek kell lennie, de lehet ennél kevesebb is! Ezek a számok nem fixek csak éppen ennyit írtam le...NEM ÉN csinálom a 7-es módosítást szóval ezek csak ötletek éds a számok nagyon képlékenyek!

Valezius 01-09-2008 14:38

Quote:

Originally Posted by willyvereb (Post 150080)
Másrészt meg nem vetté valamit figyelembe: Ez egy felvetés, hogy mennyinek kell lennie, de lehet ennél kevesebb is!

Ember, ha nem érted mit írok, akkor inkább maradjál már csöndbe.
Épp azt mondom, hogy ez is annyira kevés, hogy értelme sincs, de inkább hagyjuk a fenébe, mert máshogy nem bírom leírni.

Emellett a két fölösleges posztodban se voltál képes erre az egyszerű kérdésre válaszolni.

Quote:

Az 1000hektáron: 2250tolvajnak felel meg?
Quote:

Arra válaszolj, hogy hány tolvaj kell, hogy első szinten meglopj egy hullát a javaslatod szerint.
Akkor most igen így gondoltad te is, ahogy értem
VAGY
nem, de akkor hogy?

Nem kérek egyéb kommentet egy igent vagy egy nemet várok végre...

willyvereb 01-09-2008 16:09

Ja azt hittem költői kérdés :P

1000 heki=2250 tolvaj 1. szinten
ásodik kérdésedre pedigheki x 2.25= amennyi tolvajnyi védelemre számíthatsz...kérdés: hogyan akaro legyen válasz a képlet:
meglopni? úgy, hogy ne vegye észre, vagy, hoy sikerüljön egyszerűen?:D
A válasz egyszerű(most találtam ki), az élőholtak sose veszik észre, hogy ki lopott tőlük...így jó? A fenti képletbúől meg kijön, hogy mennyit ajánlatos küldened.

De nem értem miért vitázol velem ezen, amikor így is úgy is a számadatok képlékenyek

Valezius 01-09-2008 17:41

Én se értem minek hiszed azt, hogy vitázom...

De úgy tűnik van még mit tanulnod a játékról, mielőtt javaslatokkal állnál elő.

Quote:

meglopni? úgy, hogy ne vegye észre, vagy, hoy sikerüljön egyszerűen?
Képzeld el a lopás úgy működik ebben a játékban, hogy

1. Sikerül lopni, ekkor nem írja ki a neved, és a hullák térkaput se tudnak felderíteni
2. Nem sikerül lopni, ilyenkor tolvajt veszítesz, és még a nevedet is kiírják (persze ott a megtévesztés varázslat)

Szóval ennek a kérdésnek, amit feltettél semmi értelme nincs.

Baromi idegesítő, hogy ha én azt mondom, hogy túl alacsonyak a számok, erre te azt válaszolod, hogy azokat csak úgy írtam, de CSÖKKENTHETŐEK.

Mindegy, a meglévő javaslatról (Smooth) elmondtam a véleményem, ameddig nem születik egy legalább annyira értelmes javaslat, addig nem írok ide.

willyvereb 01-09-2008 19:32

Akkor kissé félreértettem amit írtál...vagy velem volt a gond, vagy te nem írtad le eléggé érthetően...
Mivel magam ellen nem szavaszok én a B-re treszem a voksom...:D

Lényeg: Végre valamit tenni kéne velük!

lukika 01-09-2008 20:12

nem tudom de sztem 1. szinten nem az a baja a hullának, hogy tolikkal ártanak neki:D

ráadásul egy jó hullától nincs mit lopni:P

Andrew 01-09-2008 20:17

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 150190)
nem tudom de sztem 1. szinten nem az a baja a hullának, hogy tolikkal ártanak neki:D

csak legyújtják... az a baja :D:D

Remedy 01-10-2008 01:02

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 150190)

milyen az a jo hulla? :)

belas 01-10-2008 07:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 150253)
milyen az a jo hulla? :)

A jó hulla nembeszél vissza és végignézi ahogy lopják:) És mindig ő a "nagyvak"!:))

lukika 01-10-2008 17:33

a jó hulla nem tart semmi lophatót csak pénzből 10-20millát

(a többit vagy a piacon tartja, vagy a klánrakiban:))

Andrew 01-10-2008 17:44

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 150378)
a jó hulla nem tart semmi lophatót csak pénzből 10-20millát

(a többit vagy a piacon tartja, vagy a klánrakiban:))

köszönjük eme bölcsességet :D:D:D

belas 01-10-2008 21:06

Jó hulla nincs,de ha van,akkor bankos magas hekin:)

lukika 01-11-2008 13:20

:D anarchba határvédők fölött:DD

belas 01-11-2008 14:44

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 150555)
:D anarchba határvédők fölött:DD

Jahhh pl:):)

Spanyesz 01-14-2008 15:10

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 150194)
csak legyújtják... az a baja :D:D

üdv
nagyából végig olvastam h miket írtak/írtatok és én arra jutottam az olvasottakból h hadilag tényleg gyenge,és én olyasmire gondoltam (most a sugó szövegére alapozva) h mivel igénytelenk és nem alszanak így a házak annyira nem fontosak ,persze nem adnánk meg nekik h nemkell ház csak annyit h felgyújták a házakat de az "emberek" nem mennek el azonnal hanem csak %os arányban így annyira már nemlenne hirtelen nagy kár,és nyersi sem kéne a házakhoz annyi mert nempalotát építenek,szerintem
remélem nemírtam olyan nagy hülyeséget ha mégis akkor elég annyit irnotok h hülység:D
(ezzel remélem nemsértettem meg azt amit Ati irt h aki 30napja tagja a fórumnak és 50hozzászólása van :S )

Andrew 01-14-2008 16:47

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 151468)
üdv
nagyából végig olvastam h miket írtak/írtatok és én arra jutottam az olvasottakból h hadilag tényleg gyenge,és én olyasmire gondoltam (most a sugó szövegére alapozva) h mivel igénytelenk és nem alszanak így a házak annyira nem fontosak ,persze nem adnánk meg nekik h nemkell ház csak annyit h felgyújták a házakat de az "emberek" nem mennek el azonnal hanem csak %os arányban így annyira már nemlenne hirtelen nagy kár,és nyersi sem kéne a házakhoz annyi mert nempalotát építenek,szerintem
remélem nemírtam olyan nagy hülyeséget ha mégis akkor elég annyit irnotok h hülység:D
(ezzel remélem nemsértettem meg azt amit Ati irt h aki 30napja tagja a fórumnak és 50hozzászólása van :S )

ez már benne is van... :D az el nem férő embereknek elvileg csak az 50%-a megy el körönként

Xeper 01-14-2008 16:48

Szerintem nem kellene még igénytelenebbé tenni a hullát, mert akkor semmivel nem lehet majd megszorongatni őket, el lesznek magukban be-beverve szerencsével/szövivel a kezdőket. Így semmi értelme nincsen.
Mi lenne, ha a védővarázslatok (védelem, mágikus pajzs) elérhetővé válnának számukra is -természetesen a megfelelő mágia birtokában kell hogy legyenek?
Tehát kaphatnának 30% véderőtöbbletet, de cserébe be kell áldozniuk pár% barakkot a templomokért, amiket tudósként is 5% tudománnyal használnának csak.
Természetesen e mellé kellene még némi férőhely bónusz is, de azt is lehetne tekercshez kötni, kb 10-15 megfelelő lenne.

Összességében tehát védelem és mágikus pajzs (elsődlegesen a védelem...) varázslatokra képes varázslók (mint a vérszomj: a saját népet befolyásolni tudják, de komplex mágiával nem foglalkoznak :) -talán még a tk felderítése is bekerülhetne hogy szövizhessen, valamint a távolbalátás ), és kb 15% -ig engedélyezett lakáshelyzeti tekercsek használata talán elégséges lenne a hullák többi fajhoz való felzárkózásához.

Spanyesz 01-14-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 151497)
ez már benne is van... :D az el nem férő embereknek elvileg csak az 50%-a megy el körönként

akkor ezen csökkenteni, vagy valami olyat amivel megtudják azt csinálni ha egy ori rászáll netudja teljesen szétbarmolni az országot, és az olcsóbb nyersi,de még ezekkel se javítjuk alapvetö gyengéjét h háborúban ööö s...

Spanyesz 01-14-2008 16:53

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 151499)
Szerintem nem kellene még igénytelenebbé tenni a hullát, mert akkor semmivel nem lehet majd megszorongatni őket, el lesznek magukban be-beverve szerencsével/szövivel a kezdőket. Így semmi értelme nincsen.
Mi lenne, ha a védővarázslatok (védelem, mágikus pajzs) elérhetővé válnának számukra is -természetesen a megfelelő mágia birtokában kell hogy legyenek?
Tehát kaphatnának 30% véderőtöbbletet, de cserébe be kell áldozniuk pár% barakkot a templomokért, amiket tudósként is 5% tudománnyal használnának csak.
Természetesen e mellé kellene még némi férőhely bónusz is, de azt is lehetne tekercshez kötni, kb 10-15 megfelelő lenne.

Összességében tehát védelem és mágikus pajzs (elsődlegesen a védelem...) varázslatokra képes varázslók (mint a vérszomj: a saját népet befolyásolni tudják, de komplex mágiával nem foglalkoznak :) -talán még a tk felderítése is bekerülhetne hogy szövizhessen, valamint a távolbalátás ), és kb 15% -ig engedélyezett lakáshelyzeti tekercsek használata talán elégséges lenne a hullák többi fajhoz való felzárkózásához.

ezt szerintem Ati ugysem engedné meg h varizzon, hameg megkapja a varázslatokat meg a %okat akkor mint egy gyengített faj lenne,ezzel erösödne de nemlenne semmilyen spec elönye mint egyes fajoknak amik erösek lehetnek valamiben

Spanyesz 01-14-2008 16:57

vagy neis tk felderítése csak valahogy tudja h hánykörröl van tk rá úgy mint a földrengésnél kiírja h x-y kör távolságból érkezett

Xeper 01-14-2008 17:00

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 151502)
ezt szerintem Ati ugysem engedné meg h varizzon, hameg megkapja a varázslatokat meg a %okat akkor mint egy gyengített faj lenne,ezzel erösödne de nemlenne semmilyen spec elönye mint egyes fajoknak amik erösek lehetnek valamiben

Még jó hogy te itt vagy, és megmondod...

Ha a mostani formában majdnem jó a hulla, és megkapná a VÉDŐ varázslatokat meg némi lakáshelyzetet, akkor már életképes lenne normálisan. Most is van pár speciális képessége, egy kis erősítéssel kb egyensúlyban lehetne a többi fajjal. A mostani előnyeit nem kell elvetni, úgyhogy nem értem miért írod a semmi spec előnyt (0 kaja, betegség, katonák zsákmányolása).

Kiváncsian várom a többiek véleményét :)

Synkel 01-14-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 151505)

Ha a mostani formában majdnem jó a hulla, és megkapná a VÉDŐ varázslatokat meg némi lakáshelyzetet, akkor már életképes lenne normálisan. Most is van pár speciális képessége, egy kis erősítéssel kb egyensúlyban lehetne a többi fajjal. A mostani előnyeit nem kell elvetni, úgyhogy nem értem miért írod a semmi spec előnyt (0 kaja, betegség, katonák zsákmányolása).

Úgy hiszem, többiek vagyok:)
Szerintem a hulla egy baromira szívós és igénytelen faj. Ugyanakkor gyenge is, ez kétségtelen, de én ódzkodnék a komoly változtatásoktól vele kapcsolatban. Bőven elegendőnek tartanám ha a vérszomj mintájára megkapná a védelmet is alapképességnek minden varizás, templom meg teki nélkül.

Spanyesz 01-14-2008 17:06

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 151505)

a spec-akármit nem a faji elönyeire értettem hanem mivel másra nem leeht használni csak hadisnak, akkor legalább abban legyenjó mint fajilag az ork vagy óriás pl, vitatkozni nemszeretnék senkivel mert lehet nincs igazam, de én így látom

Synkel 01-14-2008 17:07

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 151507)
a spec-akármit nem a faji elönyeire értettem hanem mivel másra nem leeht használni csak hadisnak, akkor legalább abban legyenjó mint fajilag az ork vagy óriás pl, vitatkozni nemszeretnék senkivel mert lehet nincs igazam, de én így látom

Ork nem csak hadizásra alkalmas. Kiváló kajatermelő is egyben. Óriás meg tolizáson kívül mindenre meg még annál többre is jó. Nem idekeverendő a hullához.

Spanyesz 01-14-2008 17:09

csak példaként akartam hozni vmit:S

Spanyesz 01-14-2008 17:11

nekem lényegében mind1 h milyen erösítést kap csak kapjon:) én csak ötleteket vetettem fel

Xeper 01-14-2008 17:14

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 151506)
Úgy hiszem, többiek vagyok:)
Szerintem a hulla egy baromira szívós és igénytelen faj. Ugyanakkor gyenge is, ez kétségtelen, de én ódzkodnék a komoly változtatásoktól vele kapcsolatban. Bőven elegendőnek tartanám ha a vérszomj mintájára megkapná a védelmet is alapképességnek minden varizás, templom meg teki nélkül.

Igen, többiek vagy :)
Azért gondoltam még a lakáshelyzetre, mert ha felhúz a védelem reményében mondjuk 5% templomot, akkor a támadóértéke is gyengül. Tehát pár % lakáshelyzettel kompenzálni kellene (hiszen most sem túl ütős, nem kellene a támadóját tovább gyengíteni), amin keresztül egy pici kellemetlenséget is lehet neki okozni. De megmarad, hogy nem tart templomot, és tekit sem, akkor úgy játszhat mint a mostaniak. És ott a lehetőség egy kicsi cifrázásra is :)
De való igaz, hogy a védelem vari magában is sokat jelenthet egyeseknek, ami vari nélkül még jó is lehet -de így maradna még gyengének :).

Synkel 01-14-2008 17:44

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 151516)
Igen, többiek vagy :)
Azért gondoltam még a lakáshelyzetre, mert ha felhúz a védelem reményében mondjuk 5% templomot, akkor a támadóértéke is gyengül. Tehát pár % lakáshelyzettel kompenzálni kellene (hiszen most sem túl ütős, nem kellene a támadóját tovább gyengíteni), amin keresztül egy pici kellemetlenséget is lehet neki okozni. De megmarad, hogy nem tart templomot, és tekit sem, akkor úgy játszhat mint a mostaniak. És ott a lehetőség egy kicsi cifrázásra is :)
De való igaz, hogy a védelem vari magában is sokat jelenthet egyeseknek, ami vari nélkül még jó is lehet -de így maradna még gyengének :).

A hulla maradjon is gyenge szerintem.
Elnyűhetetlen faj. Nem eszik, nem hullik csak ha mészárolják, nem hat rá a szárazvihar, rengetni elég veszteséges, megjegyzem gyújtani is, de télleg mindenfele akadnak mániákusok.
Ha napokig nem tudsz benézni a hulla orid ott van, és jó eséllyel nem lett semmi extra baja, ami másról nem igazán mondható el.
Ha a védelem varit megkapja, akkor egy betoníjas vagy íj elites hullán már csak a hadiorik fognak átmenni, kivéve 5-ben, ahol semmiféle haderőbónusza nincs.

Valezius 01-14-2008 18:30

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 151535)
A hulla maradjon is gyenge szerintem.
Elnyűhetetlen faj. Nem eszik, nem hullik csak ha mészárolják, nem hat rá a szárazvihar, rengetni elég veszteséges, megjegyzem gyújtani is, de télleg mindenfele akadnak mániákusok.
Ha napokig nem tudsz benézni a hulla orid ott van, és jó eséllyel nem lett semmi extra baja, ami másról nem igazán mondható el.
Ha a védelem varit megkapja, akkor egy betoníjas vagy íj elites hullán már csak a hadiorik fognak átmenni, kivéve 5-ben, ahol semmiféle haderőbónusza nincs.

Nem hiszem el, hogy megint le kell írni. De ő se fog továbbra se beütni senkit.

Jó maradjon gyenge, de ennyire aránytalanul mindenki máshoz képest.

tf orikkal ne vegye fel a versenyt. De könyörgöm legyen már összemérhető ereje önellátó, tolvajjal és varival is rendelkező orikkal szemben.

Synkel 01-14-2008 18:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 151541)
Nem hiszem el, hogy megint le kell írni. De ő se fog továbbra se beütni senkit.

Jó maradjon gyenge, de ennyire aránytalanul mindenki máshoz képest.

tf orikkal ne vegye fel a versenyt. De könyörgöm legyen már összemérhető ereje önellátó, tolvajjal és varival is rendelkező orikkal szemben.

Akkro viszont ott tartunk, hogy a tolvajjal és varival is rendelkező önellátó orikban meg ne okozzon kárt a szárazvihar, és ne hulljanak az egységek csata közben. Ráadásul terjesszenek pestist is...

Igazából ebben szerintem sose lesz megegyezés. Leírtam a véleményem, és ennyi:)

Kutyuleee 01-14-2008 19:07

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 149478)
az lenne a legjobb, ha a hulla alapból kapna30% hadi és 40% férőhelybónuszt akkor még az orkkal is felvenné a versenyt haderőbe

legyen inkább 70% hadi, 40% lakibónusz, jah és a hulla elitek védő értéke legyen mondjuk 10:D és akkor lesz egy tamagocsi hadisod, amibe be se kell nézned, csak ha éppen ütni akarsz egyet...
gondolkodj el azért, miért cél hogy felvegye az orkkal a versenyt??? 1 élezett orknak sok hátulütöje is van, sokkal inkább kell rá figyelni mint egy átlagos fajra, de ezt "meg is hálálja" a brutális ütőerejével, sztem ez így korrekt, és azt már meg sem emlitem,hogy a hadis fajok közül az orknak a leggyengébb a védelme.
az élőhalott majdnem hogy nem igényel semmi odafigyelést,nem kell figyelni hogy bekopnak a tekik,vagy lelopják őket, nem kell védővarázslatokat feltenni, nem kell izgulni hogy egy ütés után kapsz-e 36kör vihart stb... akkor ez miért is lenne egyensúlyban ha akkorát ütne mint egy ork???

Smooth Scroller 01-14-2008 19:47

sracok, amit javasoltam, az nem erositene meg a hullat veszedelmesen sztem, de talan adna 1 kis sanszt felsobb csoportokban is, ahol szinte nincs is hulla mar, a mezony rendesen besurusodik.

nem lenne pont a ketto (gyenge es a tul eros) kozott amit korabban inditvanyoztam? szoval +2 ferohely 4. csoportban, +4 3-on, +6 2-n es +8 az 1a-ban. durva? sztem nem.

Spanyesz 01-14-2008 20:55

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 151580)
sracok, amit javasoltam, az nem erositene meg a hullat veszedelmesen sztem, de talan adna 1 kis sanszt felsobb csoportokban is, ahol szinte nincs is hulla mar, a mezony rendesen besurusodik.

nem lenne pont a ketto (gyenge es a tul eros) kozott amit korabban inditvanyoztam? szoval +2 ferohely 4. csoportban, +4 3-on, +6 2-n es +8 az 1a-ban. durva? sztem nem.

ez csak a barakkora vagy a házakra is érvényes lenne?

Smooth Scroller 01-14-2008 20:57

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 151618)
ez csak a barakkora vagy a házakra is érvényes lenne?

mindenre amibe fer vmi.

Spanyesz 01-14-2008 21:05

annyi elönyt tényleg nemadna h nagyon durva legyen de tény h jobb lenne,ha az üres hekikre is vonatkozna

Spanyesz 01-17-2008 14:02

arra is gondoltam tunningnak hogy csatában ugye az elesetteket megkapja alap katonaként,és ha nem alap katonákként kapná meg hanem olyan egységként ami meghalt tehát pl ellenfeled veszteségei : 0katona ..... 235 elit akkor 235 elit jönne haza a sereggel
várom h mennyire nyeri el a tetszéseteket

meg annyi ha lesz erösítés akkor mikor és hogyan döl el h milessz az?

All times are GMT +1. The time now is 12:03.