![]() |
Quote:
További jó nyarat. |
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy legalább NEKED szem előtt kellett volna tartani a játék érdekeit is, mint ősmodi support-osnak. :( |
Sziasztok!
Wand :Nagyon sajnálom, hogy feltörték az orijaitokat, de ha már megtörtént akkor lenne egy tanácsom hivatalból: Ez ugye büncselekmény! Hivd fel a 443-5000 telefonszámot (BRFK központ ) és kérd azokat akik a számitógépes büncselekményekkel foglalkoznak és megteheted a feljelentést, főleg azért, hogy másokkal ne tudja megtenni az aki feltörte. Sokat én sem ártek a számitogépekhez, alapvetöen netezni használom, de ha jól tudom sok minden visszakereshető! Ja és mivel én is közeli klánban vagyok kikérem magamnak, semmi közöm hozzá! Illetve az országok közötti távolság miatt sem volt érdeke a klánunknak bármit is csinálni, mivel semmit nem vittetek volna a különbség miatt, de gondolom ezt Te is tudtad. Na én csak ennyit szerettem volna mondani. További feltörésmentes játékot mindenkinek. |
CL: sztem fogd inkább be, mert nem bírom fogni a hasam a röhögéstől amikor az okosságaidat olvasom! Jah és ha vmi problémád van ezzel a fórummal kapcs, akkor KÉRLEK Te is a support címre írd meg, ne ide a játékosoknak, mivel Te itt nem vagy moderátor. Köszi! A szabályok Rád is vonatkoznak :D
monro: Te nem állsz szóba velünk? Meg anyáznál? Gratu... Tömören röviden csak ennyit tudok mondani. Egyébként meg van egy nagyon jó mondás: Akinek nem inge nem veszi magára... |
Quote:
Felteszem a kérdést: jobb strucc módjára a homokba dugni a fejünket? Mert akkor irjatok pár levelet h szüntesséh be a híradókat is... |
Quote:
|
[quote=Roni]CL: sztem fogd inkább be, mert nem bírom fogni a hasam a röhögéstől amikor az okosságaidat olvasom! Jah és ha vmi problémád van ezzel a fórummal kapcs, akkor KÉRLEK Te is a support címre írd meg, ne ide a játékosoknak, mivel Te itt nem vagy moderátor. Köszi! A szabályok Rád is vonatkoznak :D
Szerintem egy modinak sincs joga olyat irni, hogy fogd inkább be. Szerintem ez is sértő. Kár, hogy mindenhol anyázás van!!!! |
Quote:
Azt hiszem én itt be is fejezem az ezzel a témával kapcsolatban az írogatást, mert már ott tartok, hogy míg az elején sajnáltalak titketek, hogy feltörték az orikat amikkel játszotok, de most már lassan oda jutok, hogy azt fogom mondani, hogy megérdemeltétek (és Atis ilyen esetekben eddig kifejtett véleményét osztva) miért nem vigyáztatok jobban a gépetekre és az oritokra. További jó vádaskodást és anyázást. |
OFF:
szurkolni lehet? nem akarok egyik odalra se allni, ezert: Hajra egyik, nehagyd magad masik! Valaki az ovit emlegette... ez mar majdnem az a szinvonal! :D |
Quote:
Nem rágalmaztunk, nem vádaskodtunk, ezt az egészet Ti képzelitek bele. H miért? Erre a kérdésre Nektek kellene felelni. CL a barátaid a legkevésbé sem érdekelnek, mert ugye madarat tolláról... Mindenesetre nem is szimplán az a szörnyű, h vkik feltörték az országainkat, hanem az h a szimpla megjegyzésünk milyen fogadtatásra talált. Grat emberek, azért bízom benne h Ti nem fogtok ilyen helyzetbe kerülni soha, h éveitek munkája pikk-pakk hello, majd még a fejetekhez vágják, h úgy kellett... Az uccsó soraimra is vonatkozik a szabály: Akinek nem inge... |
Quote:
|
Nos Baba, a privátban írt üzid után, tudod az amelyikért egyébként te magad szoktad osztogatni a 168 köröket, vagy éppen kevesebbért is, azt kell mondanom, nem nemsajnálom most már, hogy feltörték az oritokat (pedig mint írtam én tudom milyen érzés). Amennyiben Méri oriját is feltörték, akkor őt továbbra is sajnálom a feltörését, mert ő nem érdemelte meg, hisz talán ő az egyetlen aki normálisan viszonyult mindenkihez, akár ellenfél volt a játékban, akár barát.
További jó játékot mindenkinek! :) u.i.: Igen Baba, madarat tolláról... |
Quote:
|
CL: nem tudom idönként eldönteni., hogy az irigység vagy a primitívség szól belőled.. Baba sokkal jobb modi nálad, 100x többet tud nálad a játékról, és a supporton olyan munkát végez amihez te hozzá se tudnál szagolni.
Ven, fogalamam siincs ki vagy, de volt már lejebb szó a kárörömről, azt hiszem azt nyugodtan magadra veheted.. FEO: köszi, de asszem a rendörségen elég furán néznének rám amikor közölném, hogy "feltörték az országomat...":) amúgy megint szép kultúrált fórum lett ez.. még1x elmondom én is: SENKIT NEM GYANUSÍTUNK. DE aki csinálta annak a netes játékok minden bizonnyal nem a teve nevelgetésben merülnek ki.. |
CL nem tudom idönként eldönteni., hogy az irigység vagy a primitívség szól belőled.. Baba sokkal jobb modi nálad, 100x többet tud nálad a játékról, és a supporton olyan munkát végez amihez te hozzá se tudnál szagolni.
hát eleg jo modi ha a saját oriját nem tudja megvédeni |
Quote:
-nyugi, ha haza erek utalok egy milliardot. Abbol vehecc fegyvert, stb.. -Nem gond, mert ha nem csinalok semmit akkor is kb 4 milliot kamatozok... A rendorok szerintem mar semmin nem lepodnek meg, es amugy is lehet pont ismeri a jatekot! :) Itt a maga a buncselekmeny szamit nem az hogy egy orszagot tortek fel! |
Quote:
Szerintem ez nem modi függő! Az egész történet visszataszító, de leginkább a visszhangja. Vannak esetek mikor a cél nem szentesíti az eszközt. Ezek után sokunkban felmerül a kérdés, miért is kötelező ez az 1/A? Ezért? Nem elég a hónapok óta a folytonos rágalmazás, már anyázásba ment át! Mondana valaki egy indokot miért haladjunk tovább a kötelező 30%-on? |
szerintem aki modi lessz valamit csak ert a computerhez
|
Quote:
A rendöröknél maradva "vicces szitu" ha valaki egy rendőrautót lop...stb. De egy rendőrnek is kirabolhatják a lakását, nem? Ráadásul nem érzem olyan szorosnak a kapcsolatot a moderátorság és a Hackerek elleni védelmet. Sorry minden moderátortól, ha nem igy van. Ui. de ez már lassacskán off témafelé fordul |
Búcsú
Viszlát régi ellenek, hadban áló felek, Hinyozni fogtok, akkor is ha rágalmaztok. A Hős szkarabeusznak a töréshez semmi köze, Egy ífjú titánnak se mocskos nálunk a keze. A gyanú, mint szó tetszik, de jelentése semmivel nem vetekszik. Állítsd akkor és azt, amiben biztos vagy, Mert kemény szavad más szívében nyomot hagy. Szeretett veletek küzdeni a bogár, Nem tagadom néha teli volt a pohár. Sok seregetek tűnt el nyomtalan ? Láttam hirtelen nőni az orikat mikor éjjel nyomtam. Többször is volt erre példa a múlt hetekben, De maximum éberségetekben kételkedtem. Nevettem magamban : Biztos lejárt a VIP :) De részemről ez csak egy lehetséges TIPP. Legyetek jók, kellemes pihenést, Tettes ellen tegyetek feljelentést! Ha meglesz a gaz, ki bitorolt nálatok, Megosztjuk veleteka sajnálatot. Búcsúzik tőletek a Szkarabeusz, Feladatunk így véget ért, Rolót Lehúz :( |
Wand, Méry, Zoli és a többiek!
Monro megkért mindenkit, hogy ne reagáljunk a leveledre, de én ezt nem igy gondolom! Engedj már meg pár szót nekem! 1. Nekem is feltörték már az országomat, legutoljára 3 hete változtattam jelszót (mellesleg az egész szkarabeusz megváltoztatta) Csak mi nem verjük nagy dobra... Ati mondta nekem, hogy van ott egy gombocska amit ha beixelsz akkor 1 db próbálkozás után nem enged belépni. 2. Nekünk nem az a célunk, hogy titeket eltűntessünk!!! Nem azért tettük amit tettünk hónapok óta, éjt nappallá téve, hogy titeket ,,kiirtsunk,,. Tudom, hogy csalódott vagy (vagytok) de ez akkor is sértő, hogy bár nem mered leirni szó szerint, hogy mi voltunk, csak utaló megjegyzéseket teszel rá! 3. Egy biztos ! Én még új vagyok a szkarabeuszban, de ha megtudom hogy tőlünk tette valaki, azt személyesen köpöm szembe!!! 4. Másrész meg szedjétek össze magatokat és ne nyavajogjatok... Mi is összeszedtük magunkat... (úgy ahogy) |
Suzy, na akkor leítrom még 1x: NEM MONDJUK, HOGY TI VOLTATOK. Lévén nem tudjuk ki volt, csak találgathatunk és megismétlen amit iwiwen írtam:
(ezzel talán te sem szállsz vitába) minden bizonnyal olyan volt, aki: 1 biztos: Hódítós volt 2 biztos: enyhén szólva nem kedvel mineket 3 valószínű 1/A-ban játszik ennyi amit mondnuk és nem több (egyelőre). ez még mindig elég tág kör, és megismétlem nem tudjuk ki volt. |
És megismételten csak az vegye magára, aki a játék adta lehetőségeken túl okozott kárt nekünk :)
|
Quote:
Akkor mi nyugodt lelkiismerettel mehetünk aludni, mert csak a kereteken belül tettük:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mi lett belőled Baba? :ooo Egyébként nem neked lett címezve, de ezután neked is szól természetesen. Nehéz olyan inget nem felvenni amire "ráírjátok az ember nevét". Tudod mi a gyanum? Nem is volt semmilyen feltörés... Valószínűleg feltűnt volna sok millió egység pontszámnövelő hatása! Ritka az olyan kör amikor nem nézek pontlistát vagy én vagy valamelyik szövim. És egy 1millás elvándorlás minimum 5 körig FELTŰNŐ! Egyszóval az egész bűzlik nekem. De volt itt egy srác aki javasolta a szoftverrendőrséget vagy mi a szöszt! Egyetértek, tegyetek feljelentést! És javasolnék még egy dilidokit is mindkettőtöknek, mert picit besokaltatok... ugy tűnik kivülről. Szóval akkor mostantól veled sem, ha már "magadra vetted" azt az inget amire Wand neve volt írva. |
Quote:
Az én beírásomat idézted be, majd utána írtad h ez Wandra is vonatkozik... Monro, legalább ne csinálj úgy minha hülye lennél, tudom h nem vagy az... Bizti nem jutott eszedbe h nem egyszerre mentek el a seregek... Én mindig is egy normális embernek tartottalak, ezt nem vártam volna h van képed azt mondani h csak kitaláltuk... Jó, h nem azt mondod h megijedtünk, oszlottunk, majd erre kellett nekünk vmi fedősztory...De mind1, engem már nem érdekel, egy nyűggel kevesebb, így meg Ti lettetek a kiskirályok, örülhettek... |
Quote:
Ha egyszer rájöttök, hogy mekkora luftot rugtatok, nem sértődöm meg ha felhívtok és elnézést kértek. Nagyon szarul esik az egész. Utánna talán lesz megint közös témánk addig meg jó szórakozást és fórumozgatást. |
Quote:
Amúgy érdekelne h sztetek ki lehetett... Ahogy Wand is mondta, tuti olyan aki hódos, és aki utál minket. Nem mondom kevés ilyen ember van, de nem is végtelen sok... |
Quote:
Hát Baba én ferdítek? :) Az igazán szép...:) Szerinted hol írtam én, hogy a hódítóban írtál üzit??? Legalább a saját írásaidra odafigyelhetnél... és szerinted én adtam ezért 72 kör kitiltást, vagy te? "birom h mindig a legnagyobb lámának van a legnagyobb szája lámika gyere egyedül az életben nem férsz be LOOL" Mert egy ilyenre te adtál 72 kört (szeretnéd, hogy beidézzem, te mit írtál? Abban ugyibár nem a lámika és a Láma volt a legnagyobb sértés)... sőt volt szerencsém látni, amint jksz-el kitiltottál egy anarchos orit... de ha itt szeretnéd tovább folytatni, én szivesen felsorolok tőled, az év modijától még pár ilyen mókát, vagy végre abba hagyod? |
A továbbiakban nem írok ide, tiéd a terep Baba, mocskolódj nyugodtan tovább, hisz neked lehet másokat sértegetni. Wand rád is számítok, hozd a formád! :)
Csak így tovább, szerettessük meg az 1/a-t mindenkivel (élen a játék supportosával)! :eek: :rolleyes: |
Srácok sírva könyörgök hagyjátok abba! Ha ez minden ami az 1/A akkor dobatom át minden orimat amint felért a Bbe...:(
Annyira semmi közöm hozzá, de mégis olvasom hogy mi történik a topon / a 14k view azt jelzi számomra hogy nemcsak én.../ és a végén már modi vs support lesz meg folyamatos anyázás??? Nem azért függő valaki mert napi 20órát játszik hanem mert erkölcsileg tönkremegy egy ilyen szócsatáért... Bocsi kijött, tom mondani fogjátok hogy nem kell olvasni, meg semmi közöm hozzá, de talán ha sok kezdő is beszól hogy közröhej és szánalom amit nyilvánosan műveltek akkor inkább privátban folytatjátok és itt eccer az életben lesz pozitivan érdekes beirás is... Egyetlen vélemény: nekem a legelején az jött le hogy Monroékra gyanakszotok, mindez ugy hogy én csak annyit tudok rolatok amiket ide irkáltok... ezzel nem akartam állást foglalni csak a szövegből nekem ez jön le:o Jah bocsi egyetle pozitiv azért van: SzaTo még erre s szép verset irt;) |
Quote:
"Lehet hogy egy kicsit jelentősebb klán jelentősebb országairól van szó, mint az átlag" Ezt Xeper írta 67-oldalon asszem.Ha ez nem vádaskodás akkor én vagyok Gyurcsány Ferenc:) |
Quote:
Kedves CL, Neked mint moderátornak tudnod kellene, hogy mindig azt a kitiltást adjuk, ami éppen következik. Ha vkivel már olyan soxor volt gond, h 72 kör jön neki, akkor annyi jön, arról nem én tehetek. Elég szomorú h ezt Neked kell magyarázni. A másik számodra meglepő dolog, az pedig az, h nem tiltok ki senkit jksz-ért Ati beleegyezése nélkül! És gondolom az is furcsa lesz h 168 kört sem adok Ati beleegyezése nélkül. Ezek után sztem menj, és kérj bocsánatot Atitól! Jah, és ha vmi problémád van a moderátorok működésével kapcs, akkor Rád is vonatkozik a szabály, írd meg a supportra! :P |
Quote:
|
Quote:
Itt már kénytelen vagyok beleszólni, mert hatalmas butaságokat mondasz. Hogy a fentire miért 72 kör jár, azt azt hiszem pontosan tudod: figyelmeztetés, 5 kör, 12 kör, 24 kör után 72 kör jön. Ha valaki folyamatosan megszegi a szabályokat, akkor nyilván nem folyamatosan figyelmeztetéseket fog kapni, mert csak kicsit durva. Ha valakinek ez jön, akkor egy ilyenért is ezt kapja, arról igazán nem tehet senki, hogy képtelen az illető normálisan viselkedni, az előző kitiltásai után is. Ha valaki ilyen előtörténet után erre nem 72 kört ad, hanem enyhébbet, az rossz döntés. Anarchból jksz miatt kitiltani valakit? Arra gondolsz, amikor egyből utána be is írtam a fórumra, hogy jé, ő már más miatt átkerült? Kéretik nem mindenben csak a személyeskedést nézni, és nem csakazért is belekötni másba, pláne akkor, ha semmi köze az illetőnek hozzá. Visszaolvastam az egész mostani részt, és bevallom nem tudom miért veszed ezt személyes támadásnak, hogy itt Te lettél meggyanusítva bármivel is. Én ilyet nem láttam, bevallom meglepődtem, amikor ez volt a reakciód. Az eredeti témába nem szólok bele, ameddig az normális keretek között marad, de az egymás szídása nem idevaló. A jogos döntések megkérdőjelezése pedig végképp nem idevaló. Köszönöm. |
Quote:
Baba! Akkor irj magadnak egy levelet mert te is kifogasoltad Cl moderatori tevekenyseget! Szerintem mielott az szabalyokat hangoztatjatok mind a ketten elotte be kellene tartani nektek is! Ilyen nemu sertegetesek utan ha nem roltok lenne szo mar azt irna ki a rendszer hogy kitiltas oka: semmi, ideje orokre, vagy valami ilyesmi! |
All times are GMT +1. The time now is 18:16. |