![]() |
Quote:
Ezt most csak azert jatszottam vegig, mert motivalt, hogy mindezek ellenere kepes leszek-e vhol a dobogon vegezni. De ekozben csomot mergelodtem, es neha meg csak nezni is fajt a jatekot. Viszont sajnos azt kell mondjam, fejlodest sok emberen nem lattam. Szoval, gondolom sokak oromere, ezt a rulett bajnoksagot nelkulem fogjatok tovabb jatszani. Remelem, a jatek is jobb hangulatu lesz, ha senki nem mondja meg, epp melyik dontes miert is volt elkepesztoen rossz. Azert orulok, hogy a sok lud a sok malaccal sem gyozte le a disznot. Tehat egy kis ertelem neha tud segiteni is. Azert majd szoljatok, ha viszonylag ertelmes jatek lesz kialakuloban. Addig meg jatszom olyanokkal, akik nem semi-random nyomogatjak a gombokat. |
Quote:
Ahogy olvastam, sok embernél nem azzal volt a gond, hogy te leírtad, mit kellett volna tennie, hanem ahogy.... Mintha Ronaldo leszólna mindenkit, aki nem tud úgy focizni mint Ő... Kár, hogy nem játszol a továbbiakban, de azzal neked is tisztában kell lenni, hogy nem minden játékos agyal annyit a pokeren, mint te, sokan tényleg szerencsejátéknak tekintik, hogy majd csak jön a lapomra valami.... Ezt el kell fogadni, hiszen a Te példád is mutatja, végül az "agyas" nyert. De lehet úgyis tenni, hogy nem játszol, mint ahogy leírtad... Köszönöm, hogy játszottál, remélem fogsz még később is... |
a lényeg hogy Remy egy disznó akit nem lehet legyőzni:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hétfőn indul az áprilisi forduló, időpontok jöhetnek az első hétre
|
A szombati napon nekem, csak az esti órák jöhetnek szóba.
A többi nap az esti órákban bármikor. |
Osztó: bobor70, te következel. 15 másodperced van a cselekvésre
Osztó: Leosztás #60123288213: Torpilla76 nyeri a potot: (370) bobor70: hát azé ez durva ha nem remi jön szenyózni akkor a ribije Osztó: bobor70, te következel. 15 másodperced van a cselekvésre Ez szerencsere visszajutott hozzam. Ha ilyen iranyba halad ez a pokerklub, az nagyon gaz. Bobor, remelem talalkozunk a jatekban, sot, szivesen vennem ha ezt a mondatot egy elobeni pokerparty kereteben is megismetelned... |
Mindennek meg van az oka
pár
Orsi171717: Anyád a senki bobor70: jesszus :))))))))))))) Osztó: Orsi171717, te következel. 15 másodperced van a cselekvésre Na ez azért már durva az anyámat senki ne merje a szájára venni ha nem ismeri jah amugy fél éve halt meg ....és ezennel én ezt a témát befejeztem. |
Quote:
Ettol fuggetlenul senkitol nem turom el, hogy azt mondja/irja Orsira, amit bobor irt... |
az egész úgy kezdődött h a b orsi azt mondta h össze játszunk. nem hiszem h bárkivel is össze kéne játszanom.
|
Tudod kérni fogom az egész bemásolását ide és nem írtam egy szóval se ,hogy "Orsi egy senki vagy" de tuti vissza lehet nézni és remélem vissza is lesz...
|
Értékelném, ha a társalgás kultúrált keretek között maradna. Ez a határ bodor70 részéről a ki nem engedett üzenetével messze-messze át lett lépve. Az ilyennek sem itt, sem a Hódító bármely oldalán nincs keresnivalója.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Orsi: ennyire feltunoen nem kellene bobor: ... blabla Tami: blabla (bocs ezeket nem jegyeztem meg) bobor: kivel beszelsz? Tami: egy senkivel. Orsi: anyad a senki bobor: ez idezve van lejjebb, nem ismetelnem. Innentol ne csodalkozz, hogy vissza lett szolva neked. (legfokepp meg ne allitsd be magad martirnak, elozmenyeket elhallgatva) Ismetelnem, hogy elozmenytol fuggetlenul is bobortol parasztsag volt ilyet beirni. Annak is orulnek, ha a tovabbiakban az irantam erzett frusztraltsagotok, esetleg ellenszenvetek nem a baratnomon csapodna le. |
Quote:
|
mert nektek lehet bunkózni mindenkivel, igaz?:);)
|
Kérném, hogy a Hódítós Póker Klubbot csak olyan használja, aki meg tud birkózni a játék adta nehézségekkel, beleértve a megfelelő beszédet az asztalnál játszókkal. Remélem, nem kell senkit kizárnom a Klubból ilyen miatt!
Nem fogom engedni, hogy bárki is elrontsa mások szórakozását a viselkedésével. Nem akarok ítélkezni, mert nem voltam ott, de ezt mindenki tartsa már szem előtt, ha játszik! Ez mindenkire vonatkozik!!! Köszönöm!!! Quote:
Ha egy leosztás számát ismerném, akkor végig lehetne az egész partit követni, de így sajnos nem.... |
Quote:
|
megigénylitek a versenytörténetet, abból kitudjátok választani, hogy melyik verseny volt, ott van a száma is és a leosztástörténetet letudjátok kérni, és abban elvileg minden benne van
|
Személy szerint nem foglalkozom ennyire sokat a témával, de akivel történt az nyugodtan utánakereshet és elküldheti nekem. Viszont azt megígérhetem, hogy ilyen még egy nem fog előfordulni, aki családtagot/ismerőst sérteget rögtön repül.
Remélem, ilyenre nem fog sor kerülni... |
Ma nyitóverseny a LEGÁLIS Silent Póker klubban Vecsésen.
7K freezout vacsorával.Kezdés 19:00 Aki még nem regisztrált 1 órával a verseny kezdete előtt megteheti vagy a honlapon: www.silentpoker.hu Mindenkit szeretettel várnak. |
Quote:
|
|
Holnap este az első három verseny kiírása...
Időpontok addig ide... |
Quote:
|
Quote:
|
Még pár óra és kiírom a jövő heti 3 versenyt.
Szinte semmi igény nem érkezett időpontra, ha így marad, akkor majd magamhoz igazítom :) |
Quote:
|
Nekem nem jó hétfőn, csak 20 után és a szombati nap egyáltalán nem jó.
|
Áprilisi Forduló
Az április forduló első 3 versenye:
április 06.-a (szerda) 20.00 április 08.-a (péntek) 21.30 április 10.-e (vasárnap) 14.00 |
Quote:
Máskor értsd a poént :D |
Quote:
|
Quote:
|
Holnap indul az áprilisi forduló!!!
|
|
Éreztem, hogy nem lesz jó vége:)AA -val mindig bukok:)
|
Grat az 1. forduló helyezetteinek, eredmények estére
|
All times are GMT +1. The time now is 18:24. |