![]() |
Quote:
a következő idézet rövid lesz, de sztem így is halál könnyü:) úgyan sok filmben szerepel,de sztem kitalálható mi is a feladvány;) "...CSIRKEEEEE..." |
Quote:
|
Quote:
|
"Akik a lapokat keverik, mindig jobbra néznek... és balra mennek."
|
"-A Főnök látni akar!
-Ki? -A főnök! -Ki a Főnök? -A munkaadónk! -Jézus! -Tegyed le a ványadt valagadat! -De... Nem engem kerestek. Nem itt lakom! -Úgy nézel ki, mint aki itt lakik. -Nem tudom hogy néz ki az itt lakó. -Úgy érti úgy nézki, hogy te vagy az, aki itt lakik. -Ezt akartam mondani. -Úgy néz ki, mintha, de mégse... Csak ma reggel érkeztem... Én.. -A csávót, akit keresek, úgy hívják, hogy.. ööö... ööö... -Nick a neve! -Nick! Nick! A csávó neve Nick! Na.. Na.. Te.. Te ki vagy? -Csak Slevin. -Ööö.. Tudod igazolni? -Az a hülye helyzet, hogy reggel kiraboltak.. -HÉJ! Én.. Nézd! Nézd, meséld be ezt a féllábúnak, hogy leszédüljön tőle az útról! -Héj! Héj! Figyelj! Kurv@ anyád!" |
Lucky Number Slevin? :) Pont vmelyik nap lattam ujra a tvben. :)
|
Quote:
|
Mit csinálsz?
Vagányt. Vagányra veszem a figurát, mert aki itt nem vagány, azzal kibasznak. De a vagánytól félnek, aha! Hé-hó, hogy ityeg? |
Quote:
|
Quote:
|
"Attól félek mindig magányos leszek, mint a gyök három. A három mindig kedves, és erős, miért kell hát elbújnia szem elől? Gonosz gyökje alól bújj elő. Bárcsak inkább kilenc lennék, mert a kilenc feloldja a gonosz átkot, ez a ti egyszerű matematikátok. Sosem leszek hetvenkedő, mint 1, 772. Ez az én valóságom, az irracionális álom, ha figyelek akkor mit hallok? Egy másik gyökhárom, hangos, nagy lármával megjelent, ideje, hogy kettőnkből egy legyen. Így leszünk Mi kedvelt szám, örvendünk, be nem áll a szánk. Levetjük magunkról örök páncélunkat, gyökjeleink örökre eltűnnek, elértük végre célunkat, és szerelmem irántad kiújul."
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"-Nem látta Fielding urat? -Fielding? Nem ismerek semmiféle Fieldinget! -Walter! -Ja Walter! Nem..." |
Quote:
baromira rémlett a név, de most ugrott be mintha abba lett volna... |
Egy jó kis magyar filmből, szerintem kevesen látták, de ha valaki látta annak tuti beugrik erről:) annyit elárulok,hogy dunaújvárosi a movie;)
"A hippikkel már Woodstockban is csak a balhé volt! Flower-power, a faszomat!" |
Ezek a fiatalok?
|
Quote:
|
Jujj el is feledkeztem erről:) nem nem az, de adjon fel valaki más
Amúgy a megfejtés az Einstein mega shotgun |
Quote:
"Ha fagy, néha beragad a penge..." |
Quote:
|
Quote:
|
Jöhetne a következő ;)
|
- En mindenkiben bizom, aki kapzsi.
- Miert bizzunk benned? Ugyanigy, AJ, most jottem, nem akarok en visszamenni, kulonben is, miert basznam at a haverjaimat, plane hogy meg nalatok van a penzem. |
Tolvajok városa?
|
Quote:
|
Quote:
A magyar címét nem tudom... Kicsit később rakok, most van egy kis dolgom... |
-Saját járgány kell! A csajok buknak rá...
-Ezért dolgozik Superman egyedül. |
Quote:
|
Quote:
|
"KeyMart egy szar!"
|
Quote:
(az nem Key szerintem, hanem a K betu kiejtve) |
Quote:
|
Quote:
|
Úgy ám :) *rövid*
|
-Hazug vagy, megertetted? Hazug ember vagy!
- Mas dolog az hogy nem tudok beszelni, vagy hogy nem beszelek. Te persze szeretsz beszelni, es en hagyon beszelni azt, aki akar. Igy konnyebb megtudni, hogy hazug ember, vagy sem.... Bizony! |
Quote:
Most mondott vmi hasonlót Jackie, Chrisnek:D |
Tudd meg, fiam, nem a sofőr választja a kocsit, hanem a kocsi választja a sofőrt. Egy misztikus kötelék ember, és gép között.
|
Transformers? :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 09:28. |