Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

Senator 02-26-2010 08:42

Sajnos sokak megijedtek vélnek a rengetek tekitöl... ez itt a baj... meggyözték Atit hogy ez igy jo ... egyszer volt egy usztatás ha jol emléxem... azota sirnak a károsultak a pár millácska tekijükért... nem a játék tönkretételéröl van szo hanem pár nagy hoditos sirásának , sajna Ati lelkére akarnak hatni...

Ati pls várj fél évet még ezt behozod, gondolt át fontold meg az összes lehetöséget, figyeld mik történnek és akkor hozz egy nyugodt döntést ,magadtol dönts ne pedig manipulácio miatt... ... hullát rakd rendbe ... vezeds be az uj személyiséget... én még azért egy két fajjal kapcsolatba adnék pár ötletet, mert nem teljesen egységes még a hod :D

Alg 02-26-2010 09:04

Quote:

Originally Posted by none (Post 242347)
.. (azt hittem a stratégiai játék arrol szól ki tud jobban gondolkozni lehetőséget, helyzetet felismerni.. kihasználni..)

... és a változó szabályokhoz alkalmazkodni... nem pedig 10 körömmel ellenállni ha becsuknak egy kiskaput

Senator 02-26-2010 09:10

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 242355)
... és a változó szabályokhoz alkalmazkodni... nem pedig 10 körömmel ellenállni ha becsuknak egy kiskaput

becsuknak egy kiskaput ? a közelmult a legjobb példa erre vagy távoli mult mind1 is a négy jelenlegi top klán is ugyan azt csinálta .... persze hogy most kell beszüntetni ... :D

pompas 02-26-2010 09:12

ha az a változó szabály semmivé teszi több hónapos gyüjtögetésemet,akkor felesleges tovább játszani.... bár ez inkább a tekit és katit érinti :)
5.szinten talán fognak még játszani....

Paliking 02-26-2010 09:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 242316)
Ahogy gondolod, nem ez a lenyeg, es ezt Te is tudod. Felolem lehet 3 nap is...

Néhány milla egységet összepakolni b-ben az is elég sok hónap, és utána ott beállítani a képzést nem egyszerű. És a képzésből kiszedni sem egyszerű. Ráadásul ezzel a módszerrel nem értéktelenítesz el semmit, mert a tekivel ellentétben a sereg az előbb utóbb elfogy.
A seregfelvitelt én sem korlátoznám.

Paliking 02-26-2010 09:52

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 242318)
Jelenleg az 1A problémájára egy teljes újraindítás lenne a megoldás,amikor is mindenki egyforma országot kap ugyan annyi pénzel,tekercsel,rúnával egységekkel mondjuk 2400 hekin.
Lenne csata dögivel senkinek nem lenne előnye illetve csak annyi amennyit ki tud harcolni magának...

Kb. az első 1000 körre lenne igaz, utána azon dőlne el minden, hogy kinek van éppen olyan orija b-ben, amiben elég nagy vagyon van ahhoz, hogy legyakjon mindenkit, és lépni is tud éppen akkor, utána övé lesz az A topja és nehéz lesz kivakani onnan.

Ati 02-26-2010 09:55

Quote:

Originally Posted by pompas (Post 242357)
ha az a változó szabály semmivé teszi több hónapos gyüjtögetésemet,akkor felesleges tovább játszani.... bár ez inkább a tekit és katit érinti :)

Wáááá, segítséééééééég!

Az újrázás korlátozásáról szól a téma! Semmi másról. Nem lesz senkitől elvéve a megírt tekercse, és továbbra is iszonyatos mennyiséget lehet felvinni.

Így ez nem teszi semmissé a több hónapos gyűjtögetésedet, mivel a több hónap alatt összegyűjtött javaid továbbra is megmaradnak!

Alg 02-26-2010 09:57

Quote:

Nem fogja tönkretenni, nehezem hinném hogy pár hónap alatt 24 milla tekinél többet szednél össze ÉS utána úgy szétvernek hogy újráznod kell...

Alg 02-26-2010 10:01

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242356)
becsuknak egy kiskaput ? a közelmult a legjobb példa erre vagy távoli mult mind1 is a négy jelenlegi top klán is ugyan azt csinálta .... persze hogy most kell beszüntetni ... :D

Csak Xepert tudom idézni, régen túltöltés is volt, milyen már hogy eltörölték, mikor volt aki úgy ment fel... B-ből lehetett fordulni, mekkora előnye van azoknak akik akkor szedtek össze több szemet stb...

Utoljára mondom, hogy csak pénzzel nem fogsz sehová jutni, a topklánok sem csak erőből, pénzből vannak ott, ahol!

Ez a skizofrén topklánok így meg úgy felfogásod meg kezd unalmas lenni, inkább a saját játlkodra koncentrálj, van mit fejlődni...

Remedy 02-26-2010 10:07

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242356)

Ezt most latom. Csak a pontossag kedveert: tolunk egy orszag sem ujrazott, soha. :)

Senator 02-26-2010 10:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 242364)
Ezt most latom. Csak a pontossag kedveert: tolunk egy orszag sem ujrazott, soha. :)

ja persze még a végén el is hiszem :D Ati tudja és ez a lényeg... szerintem itt vmi kompromisszum kéne és vmi közös okos megoldás nem pedig leredukálni az egészet 0ra... nem korrekt ez...

Ati 02-26-2010 10:18

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242365)
ja persze még a végén el is hiszem :D Ati tudja és ez a lényeg... szerintem itt vmi kompromisszum kéne és vmi közös okos megoldás nem pedig leredukálni az egészet 0ra... nem korrekt ez...

Nem nulláról van szó, hanem 24 millióról.

Remedy 02-26-2010 10:24

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242365)

Miert hazudnek? Ne magadbol indulj ki... :)

Ati: amugy ugylatom, jo a javaslat, mindenkinek tetszik, egyszeruen epp azok kapaloznak ellene mondvacsinalt ervekkel, akik ezt kokemenyen ki akarjak hasznalni.

Eszerveket meg ugy latom, teljesen felesleges mondani nekik, csak hajtogatni fogjak a sajat velt igazukat, foggal korommel ragaszkodva, hogy ez ne legyen valtoztatva. (raadasul ahogy olvastam, rosszindulatuak is...)

Szerintem minden el lett mondva, ami lehetett... Hajra. :)

Tibu, a kozos okos megoldas megszuletett, egyedul Neked, es a brancsodnak nem tetszik. Sajnalom. :)

Senator 02-26-2010 10:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242366)
Nem nulláról van szó, hanem 24 millióról.

a mostani árak mellett a 24 millio nem ér semmit Ati, én megértelek hogy a játékot akarod védeni ,ezzel nincs is baj ,de mint tudod minden A top ellen irányul akik tisztán vagy nem de ott vannak, vethetnet rám követ de én is amellett vagyok mint az elöttem szólók hogy ujránként felezödjön amit felvitt a derikvens az pl korrekt ,nem pedig leredukálni a sokat szinte 0ra... hidd el ha te is korrekt leszel mindenki más is ugy fog hozzáállni a játékhoz, legalábbis a barátaim és én az tuti :)

Szoval most akkor mi a tényállás részedröl Ati teki, runa, kati ügyben... ?:cool:

Senator 02-26-2010 10:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 242367)
Miert hazudnek? Ne magadbol indulj ki... :)

Ati: amugy ugylatom, jo a javaslat, mindenkinek tetszik, egyszeruen epp azok kapaloznak ellene mondvacsinalt ervekkel, akik ezt kokemenyen ki akarjak hasznalni.

Eszerveket meg ugy latom, teljesen felesleges mondani nekik, csak hajtogatni fogjak a sajat velt igazukat, foggal korommel ragaszkodva, hogy ez ne legyen valtoztatva. (raadasul ahogy olvastam, rosszindulatuak is...)

Szerintem minden el lett mondva, ami lehetett... Hajra. :)

Tibu, a kozos okos megoldas megszuletett, egyedul Neked nem tetszik. Sajnalom. :)

egyedül nekem ? sok mindenkinek nem tetszik teso...

kompromisszumos megoldás kell vagy hagyni az egészet és maradjon az ujra a régiben...

1000köröket várni és lépegetni nem nehéz, de több honapos kemény melok terményét igy lekorlátozni...

az ujrázást is lehet gátolni lásd Liverpool testvért aki keményen ezt is csinálja... akadályozzátok és kész... nem pedig leredukálni... 500 1000 2000 kör ujránként asse rossz megoldás...

ész érveket hoztunk fel nem is egyet...

Remedy 02-26-2010 10:40

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242368)
a mostani árak mellett a 24 millio nem ér semmit Ati, én megértelek hogy a játékot akarod védeni ,ezzel nincs is baj ,de mint tudod minden A top ellen irányul akik tisztán vagy nem de ott vannak, vethetnet rám követ de én is amellett vagyok mint az elöttem szólók hogy ujránként felezödjön amit felvitt a derikvens az pl korrekt ,nem pedig leredukálni a sokat szinte 0ra... hidd el ha te is korrekt leszel mindenki más is ugy fog hozzáállni a játékhoz, legalábbis a barátaim és én az tuti :)

Szoval most akkor mi a tényállás részedröl Ati teki, runa, kati ügyben... ?:cool:

:D:D:D:D:D

Azert ezen berohogtem erosen.

1. Ki tehet szerinted a mostani arakrol?

2. Fenyegeted Atit? LOL!! :D

Ati 02-26-2010 10:41

Quote:

a mostani árak mellett a 24 millio nem ér semmit Ati

Nem ér semmit az a 24 millió, amit maximum megduplázhatsz? Tehát akkor így összesen lesz ugye 48 millió tekercsed. Plusz amit még hozzáírsz, hiszen ez nem egy határ, ennél sokkal többed is lehet, és sokkal többet vihetsz fel.

9 (kilenc) ország van, akinek 1/A-n kívül ennél több tekercse van. Ebből a 9 országból 5 (öt) játszik most is aktívan. Őket érinti a változás negatívan. A 4. szint játékosait, a 3. szint játékosait, a 2. szint játékosait és az 1. szint játékosait vagy nem érinti, vagy akik tartanak tekercset, azokat mind pozitívan.

A mérleg elég egyértelmű irányba billen itt, én úgy látom, erről nem nagyon van mit beszélni.

Gabro 02-26-2010 10:42

Quote:

a mostani árak mellett a 24 millio nem ér semmit ol:

nem tudom te merre játszol, NEKEM soha nem volt 24 milla tekim egyszerre, és az 5. szemem fele tartok a főországommal....és van másik többszemes orim, sőt több is lehetne...

biztos én vagyok a kispályás, meg minden, de mi a szarnak neked 24 milla tekinél, 4 mrd kp-nél, rengeteg egységnél és rúnánál nagyobb vagyon ÚJRÁZÁSHOZ!
ha előtte több volt és mégis szétszedtek, akkor rajtad a világ összes aranya se segít...
nem számolom ki mennyi ez a limitált vagyon mostani értéken, de nagyon balfasznak kell lenni ahhoz hogy ne legyen elég...

Ati 02-26-2010 10:43

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242369)
egyedül nekem ? sok mindenkinek nem tetszik teso...

Mint például? Itt a fórumon két ember ellenzi.

Alg 02-26-2010 10:47

Quote:

1000köröket várni és lépegetni nem nehéz,

És 500 köröket várni és újrázgatni?
Áhh, hagyom is, akire felfelé ujjat nyomok ezután azzal egyet értek, nem koptatom a billentyűzetet... amit lehet elmondtuk, ez már csak vergődés

Senator 02-26-2010 10:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242375)
Mint például? Itt a fórumon két ember ellenzi.

Ati itt nem csak a tekiröl van szo... mind1, de akkor is rohadt kevés a 3 millio teki fejtánként és a katik leredukálása... meg a runáé... gyüjtögetni kopás ellen védeni lefokozni kiképezni ujra , mind rengeteg melo... akiknek nincs ien problémája azokat megértem ...

de jo legyen az hogy leredukáljuk de akkor már legyen 10 milla fajtánként az már korrekt és belemegy mindenki szerintem, katikat meg ne bántsuk, azzal télleg kökemény melo van 3 napig...

a runát meg ugy lelophatják simán abbol is 10 milla maradjon... vmi kompromisszum felénk is legyen ne csak a többiek felé ...

Ati 02-26-2010 10:52

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242381)
vmi kompromisszum felénk is legyen ne csak a többiek felé ...

Most itt ahogy nézem "kb 2 ember vs mindenki más" a felállás, nem igazán egyenlő a két oldal, de ám legyen. A katonák korlátozásának szükségéről nem lettem eddig meggyőzve.

Senator 02-26-2010 10:53

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 242378)
És 500 köröket várni és újrázgatni?
Áhh, hagyom is, akire felfelé ujjat nyomok ezután azzal egyet értek, nem koptatom a billentyűzetet... amit lehet elmondtuk, ez már csak vergődés

igen de addig ott vagy és nem mész tovább egy oriddal se... és ha támadnak nem tudsz ujrázni... neked sose volt ennyid gondolom a féltékenység beszél mindenkiböl...

Aba meg ott vannak a milliárd tekik meg jöttek a friss orik hozták fel a cuccost a topnak meg hektárt asse korrekt :D

mondom legyen kompromisszum 10 milla fajtánként, katit ne bántsák ujránál és runa is 10 milla... az ugy már korrekt

Pool 02-26-2010 10:56

Quote:

az ujrázást is lehet gátolni lásd Liverpool testvért aki keményen ezt is csinálja... akadályozzátok és kész... nem pedig leredukálni... 500 1000 2000 kör ujránként asse rossz megoldás...

Nekem ehhez most mi közöm? :eek::)
Ha én tudnám korlátozni, akkor Te és Tsaid sose újrázhatnának :)

Senator 02-26-2010 10:59

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 242387)
Nekem ehhez most mi közöm? :eek::)

az hogy kiküldtél sok sereget hogy ujrát gátolj... ez pl remek védekezés az ujrások ellen :D

mondom én megértem hogy igy oan mennyiségeket lehet összeszedni amit még senki se látott :D

de a 10 milla teki nem is sok nem is kevés, és runába is ugyan ez...

azzal usztatni se lehet meg semmi...

vélemény Ati a 10 milla tekiröl fajtánként?

Paliking 02-26-2010 11:00

Quote:

hát ez lol, te alakítottad ki a mostani árakat xD

siQ 02-26-2010 11:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242383)
Most itt ahogy nézem "kb 2 ember vs mindenki más" a felállás, nem igazán egyenlő a két oldal, de ám legyen. A katonák korlátozásának szükségéről nem lettem eddig meggyőzve.

Aki előre megfontolt szándékkal ekkora sereget felvisz, hogy újrázhassa, az nyilván nem akar költeni sokat az orijára mielőtt ujrázik. Tehát nem a játék miatt lép fel a csoportba. Szerintem nem célja a játéknak a direkt nem aktiv játékosok támogatása.

Paliking 02-26-2010 11:06

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 242394)
Aki előre megfontolt szándékkal ekkora sereget felvisz, hogy újrázhassa, az nyilván nem akar költeni sokat az orijára mielőtt ujrázik. Tehát nem a játék miatt lép fel a csoportba. Szerintem nem célja a játéknak a direkt nem aktiv játékosok támogatása.

Ez így nem igaz, engem a 10 újra alatt egyszer sem ütöttek le. és azt sem láttam, hogy pl. Serget is szarrá verték volna.

Paliking 02-26-2010 11:07

Ráadásul aki ezt csinálja, az biztos, hogy aktívabb, mint a mezőny 90%-a...

Alg 02-26-2010 11:10

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242385)
... neked sose volt ennyid gondolom a féltékenység beszél mindenkiböl...

Aba meg ott vannak a milliárd tekik meg jöttek a friss orik hozták fel a cuccost a topnak meg hektárt asse korrekt :D

LOL először is: nem, sosem volt maxpénznél sokkal többem, talán mert tudok játszani és nincs rá szükségem...

Persze, mindenkiből a féltékenység beszél... biztos mindenki olyan akar lenni mint TE... ne röhögtess

Megint az A top... valami újat is kitalálhatnál már, mert ez elég gyenge szöveg...

Témához:
Katonákról nem tudom mi legyen, mert ugye egyrészt tényleg van vele munka rendesen, másrészt viszont az is "semmiből teremtett" cucc, senki nem termelte meg, tehát így kicsit természetellenes szerintem...
Ráadásul bármennyi munka is a leújrázása, a megtermelése még sokkal több...

siQ 02-26-2010 11:11

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 242395)
Ez így nem igaz, engem a 10 újra alatt egyszer sem ütöttek le. és azt sem láttam, hogy pl. Serget is szarrá verték volna.

Nem a szarrá verésről van szó. De szerintem ha tervezed az ujrát nem ugyanugy játszol, mint ha nem. Nem is beszélve, hogy mindenféle gyanusitgatás nélkül, még földleadásra is sarkallhat, ha teljesen tervezett újrázást visz végbe valaki.

Reaktor 02-26-2010 11:15

Quote:

Ha azért gyüjtögettél több hónapig, hogy ujrázgatással sokszorozd a vagyonodat akkor tényleg felesleges játszanod!

Használd fel bölcsen, hisz elég az a sikeres játékhoz.

RRRrrr 02-26-2010 11:18

nem tudom tényleg mit kell rinyálni, mikor 100%ban felesleges még 10millió tekit is tartani 5.-2.szintig. Többszázezer egységet szintén felesleges. Egyedül arra jó, hogy tönkretegye mások játékát. (nem teljesen tönkre, inkább ugy mondanám,hogy csak mások bosszantására való) én a 3milla tekit is sokallom egy újránál, fajtánként 500ezer is bőven elég, bárhol felépítek belőle egy egész szövetséget, nemhogy egy orit. (A-n kívül természetesen)

Pool 02-26-2010 11:19

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242391)
az hogy kiküldtél sok sereget hogy ujrát gátolj... ez pl remek védekezés az ujrások ellen :D

mondom én megértem hogy igy oan mennyiségeket lehet összeszedni amit még senki se látott :D

de a 10 milla teki nem is sok nem is kevés, és runába is ugyan ez...

azzal usztatni se lehet meg semmi...

vélemény Ati a 10 milla tekiröl fajtánként?

Érdekes, hogy olyan dolgokról beszélsz, ami egy tőled "független" orival történik...

nem volt ráírva egy támadható orira, hogy "héé, újrázni akarok ne támadj"
azt hittem, ebben a játékban lehet támadni :)

a 2. mondatod alapján nem is értem, miért vagy megdöbbenve, hogy mindenki az újra korlátozás mellett van? :eek:

bőven elég a 3 milla teki

Remedy 02-26-2010 11:26

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 242401)
Érdekes, hogy olyan dolgokról beszélsz, ami egy tőled "független" orival történik...

nem volt ráírva egy támadható orira, hogy "héé, újrázni akarok ne támadj"
azt hittem, ebben a játékban lehet támadni :)

a 2. mondatod alapján nem is értem, miért vagy megdöbbenve, hogy mindenki az újra korlátozás mellett van? :eek:

bőven elég a 3 milla teki

Egyetertek. En meg sokallom is. :)

Gabro 02-26-2010 11:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 242404)

biztos hogy elég a 3 milla teki....8x3 milla tekivel meg kell tudni élni...

akinek nem elég szóljon kérem, már viszek is egy felest oda...és nem ér gnómmal lenni!

Senator 02-26-2010 11:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 242404)

ja persze mert nektek nincs semmi... vagy már felvittétek Aba...

érint engem is ,és nem atölem független ori miatt mondom...

maga a korlátozás nem fair ... eddig se volt... most se legyen...

vagy ha igen akkor ne annyira hanem legalább 10 milla fajtánként az korrekt ...

RRRrrr 02-26-2010 11:34

Szerintem is sok a 3milla.

Senator 02-26-2010 11:39

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 242409)
Szerintem is sok a 3milla.

látszik még sose hadakoztál több hétig, biztos mindig szabira mentél vagy feladtad...

RRRrrr 02-26-2010 11:42

lol. Nem akarod felfogni ugy látom, hogy az ujrázás rendeltetésszerü használatáról van szó. Attól lehet még neked sokszázmillió tekid, bár ha kevés még az is, csak azt tudom mondani mint az előttem szólók. Hogy béna vagy.

All times are GMT +1. The time now is 01:49.