![]() |
Sajnos sokak megijedtek vélnek a rengetek tekitöl... ez itt a baj... meggyözték Atit hogy ez igy jo ... egyszer volt egy usztatás ha jol emléxem... azota sirnak a károsultak a pár millácska tekijükért... nem a játék tönkretételéröl van szo hanem pár nagy hoditos sirásának , sajna Ati lelkére akarnak hatni...
Ati pls várj fél évet még ezt behozod, gondolt át fontold meg az összes lehetöséget, figyeld mik történnek és akkor hozz egy nyugodt döntést ,magadtol dönts ne pedig manipulácio miatt... ... hullát rakd rendbe ... vezeds be az uj személyiséget... én még azért egy két fajjal kapcsolatba adnék pár ötletet, mert nem teljesen egységes még a hod :D |
Quote:
|
Quote:
|
ha az a változó szabály semmivé teszi több hónapos gyüjtögetésemet,akkor felesleges tovább játszani.... bár ez inkább a tekit és katit érinti :)
5.szinten talán fognak még játszani.... |
Quote:
A seregfelvitelt én sem korlátoznám. |
Quote:
|
Quote:
Az újrázás korlátozásáról szól a téma! Semmi másról. Nem lesz senkitől elvéve a megírt tekercse, és továbbra is iszonyatos mennyiséget lehet felvinni. Így ez nem teszi semmissé a több hónapos gyűjtögetésedet, mivel a több hónap alatt összegyűjtött javaid továbbra is megmaradnak! |
Quote:
|
Quote:
Utoljára mondom, hogy csak pénzzel nem fogsz sehová jutni, a topklánok sem csak erőből, pénzből vannak ott, ahol! Ez a skizofrén topklánok így meg úgy felfogásod meg kezd unalmas lenni, inkább a saját játlkodra koncentrálj, van mit fejlődni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati: amugy ugylatom, jo a javaslat, mindenkinek tetszik, egyszeruen epp azok kapaloznak ellene mondvacsinalt ervekkel, akik ezt kokemenyen ki akarjak hasznalni. Eszerveket meg ugy latom, teljesen felesleges mondani nekik, csak hajtogatni fogjak a sajat velt igazukat, foggal korommel ragaszkodva, hogy ez ne legyen valtoztatva. (raadasul ahogy olvastam, rosszindulatuak is...) Szerintem minden el lett mondva, ami lehetett... Hajra. :) Tibu, a kozos okos megoldas megszuletett, egyedul Neked, es a brancsodnak nem tetszik. Sajnalom. :) |
Quote:
Szoval most akkor mi a tényállás részedröl Ati teki, runa, kati ügyben... ?:cool: |
Quote:
kompromisszumos megoldás kell vagy hagyni az egészet és maradjon az ujra a régiben... 1000köröket várni és lépegetni nem nehéz, de több honapos kemény melok terményét igy lekorlátozni... az ujrázást is lehet gátolni lásd Liverpool testvért aki keményen ezt is csinálja... akadályozzátok és kész... nem pedig leredukálni... 500 1000 2000 kör ujránként asse rossz megoldás... ész érveket hoztunk fel nem is egyet... |
Quote:
Azert ezen berohogtem erosen. 1. Ki tehet szerinted a mostani arakrol? 2. Fenyegeted Atit? LOL!! :D |
Quote:
9 (kilenc) ország van, akinek 1/A-n kívül ennél több tekercse van. Ebből a 9 országból 5 (öt) játszik most is aktívan. Őket érinti a változás negatívan. A 4. szint játékosait, a 3. szint játékosait, a 2. szint játékosait és az 1. szint játékosait vagy nem érinti, vagy akik tartanak tekercset, azokat mind pozitívan. A mérleg elég egyértelmű irányba billen itt, én úgy látom, erről nem nagyon van mit beszélni. |
Quote:
biztos én vagyok a kispályás, meg minden, de mi a szarnak neked 24 milla tekinél, 4 mrd kp-nél, rengeteg egységnél és rúnánál nagyobb vagyon ÚJRÁZÁSHOZ! ha előtte több volt és mégis szétszedtek, akkor rajtad a világ összes aranya se segít... nem számolom ki mennyi ez a limitált vagyon mostani értéken, de nagyon balfasznak kell lenni ahhoz hogy ne legyen elég... |
Quote:
|
Quote:
Áhh, hagyom is, akire felfelé ujjat nyomok ezután azzal egyet értek, nem koptatom a billentyűzetet... amit lehet elmondtuk, ez már csak vergődés |
Quote:
de jo legyen az hogy leredukáljuk de akkor már legyen 10 milla fajtánként az már korrekt és belemegy mindenki szerintem, katikat meg ne bántsuk, azzal télleg kökemény melo van 3 napig... a runát meg ugy lelophatják simán abbol is 10 milla maradjon... vmi kompromisszum felénk is legyen ne csak a többiek felé ... |
Quote:
|
Quote:
Aba meg ott vannak a milliárd tekik meg jöttek a friss orik hozták fel a cuccost a topnak meg hektárt asse korrekt :D mondom legyen kompromisszum 10 milla fajtánként, katit ne bántsák ujránál és runa is 10 milla... az ugy már korrekt |
Quote:
Ha én tudnám korlátozni, akkor Te és Tsaid sose újrázhatnának :) |
Quote:
mondom én megértem hogy igy oan mennyiségeket lehet összeszedni amit még senki se látott :D de a 10 milla teki nem is sok nem is kevés, és runába is ugyan ez... azzal usztatni se lehet meg semmi... vélemény Ati a 10 milla tekiröl fajtánként? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ráadásul aki ezt csinálja, az biztos, hogy aktívabb, mint a mezőny 90%-a...
|
Quote:
Persze, mindenkiből a féltékenység beszél... biztos mindenki olyan akar lenni mint TE... ne röhögtess Megint az A top... valami újat is kitalálhatnál már, mert ez elég gyenge szöveg... Témához: Katonákról nem tudom mi legyen, mert ugye egyrészt tényleg van vele munka rendesen, másrészt viszont az is "semmiből teremtett" cucc, senki nem termelte meg, tehát így kicsit természetellenes szerintem... Ráadásul bármennyi munka is a leújrázása, a megtermelése még sokkal több... |
Quote:
|
Quote:
Ha azért gyüjtögettél több hónapig, hogy ujrázgatással sokszorozd a vagyonodat akkor tényleg felesleges játszanod! Használd fel bölcsen, hisz elég az a sikeres játékhoz. |
nem tudom tényleg mit kell rinyálni, mikor 100%ban felesleges még 10millió tekit is tartani 5.-2.szintig. Többszázezer egységet szintén felesleges. Egyedül arra jó, hogy tönkretegye mások játékát. (nem teljesen tönkre, inkább ugy mondanám,hogy csak mások bosszantására való) én a 3milla tekit is sokallom egy újránál, fajtánként 500ezer is bőven elég, bárhol felépítek belőle egy egész szövetséget, nemhogy egy orit. (A-n kívül természetesen)
|
Quote:
nem volt ráírva egy támadható orira, hogy "héé, újrázni akarok ne támadj" azt hittem, ebben a játékban lehet támadni :) a 2. mondatod alapján nem is értem, miért vagy megdöbbenve, hogy mindenki az újra korlátozás mellett van? :eek: bőven elég a 3 milla teki |
Quote:
|
Quote:
akinek nem elég szóljon kérem, már viszek is egy felest oda...és nem ér gnómmal lenni! |
Quote:
érint engem is ,és nem atölem független ori miatt mondom... maga a korlátozás nem fair ... eddig se volt... most se legyen... vagy ha igen akkor ne annyira hanem legalább 10 milla fajtánként az korrekt ... |
Szerintem is sok a 3milla.
|
Quote:
|
lol. Nem akarod felfogni ugy látom, hogy az ujrázás rendeltetésszerü használatáról van szó. Attól lehet még neked sokszázmillió tekid, bár ha kevés még az is, csak azt tudom mondani mint az előttem szólók. Hogy béna vagy.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:49. |