![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
MErt vki aki ráért sok hüleséget írni, gyorsan megnyomhatta a saját pontját.. mivel nem volt aki lepontozza...:rolleyes: |
Quote:
Senki tudná megmondani igazán, de úgy rémlik ért 7-et is egykoron a pötylije, mikor Atié még talán csak 3-at.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
az ha sok HSZ-t írt bizti használt , "zöldítette"(és tök mind1 vot h amugy pirosat ért-e volna a HSZ-e ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati megelŐ(őő...)zött.:D |
Quote:
Tehát max. vkinek adhatot ha sok hülyeséget is írogatott max. azt növelte ,h vkinek a HSZ-re pontot adjon, és beződítsse.. De az illető ha teszem azt a legjobb barátja, aki már zöld az elkezdhette visszaadni neki? :rolleyes: Na jó ezt most abba hagyom mielőtt megszóltok, hogy vagyok képes ilyeneken agyalni:D Viszont felvetődött bennem a kérdés, h ha vki 1 zöld téglával rendelkezik, akkor az hogy lehet hogy adni viszont nem tud másnak pontot mert az nem ér semmit? :| |
Quote:
|
Quote:
|
Mint mondottam volt nekem fogalmam sincs róla létezett e ilyen, csupán értelmeztem az írottakat :D Remek, hogy ez a dilemma is tisztázódott :)
|
felmerült bennem egy kérdés. ha valakinek 2 piros négyzetecskéje lenne akkor az ő zöld pötyije mennyit érne?:D
|
Quote:
|
S a pirosa? Az is 0?
|
Quote:
|
Steve! Gratulálok a 3. zöldtéglához! :)
|
Wow, tök jó, ha nem lenne a sok kockám, akkor most meglenne a 2 zöldem. ;)
|
Quote:
|
Kapott már valaki Atitól zöldet ?:) (Elismerésre gondolok nem üzenetre mielőtt kiforgatnátok a szavaimat :p)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
mielőtt lemákosoznál hozzáteszem, hogy ezt a zöldet megelőzte 2 piros, tehát a mérleg még -5:o:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
- aki pirosat kapott azok többsége halálra sértődött, miközben bizonygatta, hogy nem érdekli az egész - aki zöldet kapott, az úgy érezte, hogy vissza kell adnia - megjelentek olyanok, akik kuncsorogtak egy-egy zöldért - akinek meg tényleg adni akartam, annak nem tudtam adni, mert nemrégen kapott... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amúgy én nagyon ari szoktam lenni, sokszor adok zöldeket :) de alapjában véve nem érdekel a sajátom alakulása :) kedves attól, aki ad, azt köszönöm is, de soha nem kérnék meg senkit, hogy adjon nekem :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:35. |