Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ki kinek adott pontot :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=393)

Cassandra 03-10-2007 12:26

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 79273)
Pontos képletet nem tudok én sem, igazából nem is érdekel annyira, de a súlyba beleszámít a hozzászólásaid száma, a reged ideje (ezeket írta ugye Ati), és a másoktól kapott elismertséged. Illetve hogy moderátor vagy e... :D

Nincsenek is itt moderátorok, de mindegy.:P :D

Cassandra 03-10-2007 12:28

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 79276)
az a gyanum a hozzászólások száma többet nyom a latba mint a reggelés ideje:(
PEdig lehet vki nem olyan dumás, de olvasgat rendszeresen...
A legelején akko azok jártak jól akiknek a HSZ-ét jutalmazták a moderátorok?
mert gondolom a többiek nem soket értek egymás pontozásával, a HSZ-ek száma az kezdetek kezdetén mivel mindenkinek alacsony vólt , gondolom enyhébben növete a dógokat:D

Az elején pl Senki pontja, ha jól rémlik többet ért, mint Atié, azután lett állítgatva, mert akkor drasztikusan nőtt a hsz-számmal a pontod értéke, arra emlékszem.:)

LotR 03-10-2007 12:32

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 79278)
Az elején pl Senki pontja, ha jól rémlik többet ért, mint Atié, azután lett állítgatva, mert akkor drasztikusan nőtt a hsz-számmal a pontod értéke, arra emlékszem.:)

Ebből megtudtam régen még rosszabb vót a szitu:D:D:D
MErt vki aki ráért sok hüleséget írni, gyorsan megnyomhatta a saját pontját..
mivel nem volt aki lepontozza...:rolleyes:

Cassandra 03-10-2007 12:35

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 79280)
Ebből megtudtam régen még rosszabb vót a szitu:D:D:D
MErt vki aki ráért sok hüleséget írni, gyorsan megnyomhatta a saját pontját..
mivel nem volt aki lepontozza...:rolleyes:

Önnönmagának nem használt igazából.
Senki tudná megmondani igazán, de úgy rémlik ért 7-et is egykoron a pötylije, mikor Atié még talán csak 3-at.:)

LotR 03-10-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 79281)
Önnönmagának nem használt igazából.
Senki tudná megmondani igazán, de úgy rémlik ért 7-et is egykoron a pötylije, mikor Atié még talán csak 3-at.:)

az ha sok HSZ-t írt bizti használt , "zöldítette"(és tök mind1 vot h amugy pirosat ért-e volna a HSZ-e )

Ati 03-10-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 79284)
az ha sok HSZ-t írt bizti használt (és tök mind1 vot h amugy pirosat ért-e vagy se)

Ha valaki pirosban van, akkor eleve nullát ér a pontja, teljesen függetlenül attól, hogy hány hozzászólása van.

LotR 03-10-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79285)
Ha valaki pirosban van, akkor eleve nullát ér a pontja, teljesen függetlenül attól, hogy hány hozzászólása van.

Még 1x nekifutok:D

az ha sok HSZ-t írt bizti használt , "zöldítette"(és tök mind1 vot h amugy pirosat ért-e volna a HSZ-e )

Cassandra 03-10-2007 13:12

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 79287)
Még 1x nekifutok:D

Bocsi, de én eztet másodszorra senemértem.:confused: :D

Cece 03-10-2007 13:43

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 79291)
Bocsi, de én eztet másodszorra senemértem.:confused: :D

Hiába volt piros az elismertésge, mert elég volt írni egy csomó viccet vagy hasonlót és visszazöldült, hiszen a HSZek után automatikusan járt a hírnévpont. Asszem ezt szeretné elmagyarázni neked :D ... bár nekem fogalmam sincs volt e ilyen

Ati 03-10-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 79294)
Hiába volt piros az elismertésge, mert elég volt írni egy csomó viccet vagy hasonlót és visszazöldült, hiszen a HSZek után automatikusan járt a hírnévpont. Asszem ezt szeretné elmagyarázni neked :D ... bár nekem fogalmam sincs volt e ilyen

Ööö, nem. A HSZ-ok után nem jár automatikusan hírnévpont. Hogy mennyit ér, amit adsz, azt befolyásolta, befolyásolja, bár már egyre kevésbé, hiszen már vannak annyian, akiknek sokat ér a zöld pontjuk, hogy nem kell mesterséges módon növelni azt.

Cassandra 03-10-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 79294)

Őőő... az hülyeség (Én is így értettem, azért nem értettem.:P), mert nem hírnévpont járt, csak az ő pontja, amit ADHATOTT, az ért többet, ha magának nem piros pötty volt a neve mellett.:)

Ati megelŐ(őő...)zött.:D

LotR 03-10-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79295)
Ööö, nem. A HSZ-ok után nem jár automatikusan hírnévpont. Hogy mennyit ér, amit adsz, azt befolyásolta, befolyásolja, bár már egyre kevésbé, hiszen már vannak annyian, akiknek sokat ér a zöld pontjuk, hogy nem kell mesterséges módon növelni azt.

Spec ez a válasz a dilemmámra:)
Tehát max. vkinek adhatot ha sok hülyeséget is írogatott max. azt növelte ,h vkinek a HSZ-re pontot adjon, és beződítsse.. De az illető ha teszem azt a legjobb barátja, aki már zöld az elkezdhette visszaadni neki? :rolleyes:
Na jó ezt most abba hagyom mielőtt megszóltok, hogy vagyok képes ilyeneken agyalni:D

Viszont felvetődött bennem a kérdés, h ha vki 1 zöld téglával rendelkezik,
akkor az hogy lehet hogy adni viszont nem tud másnak pontot mert az nem ér semmit? :|

Ati 03-10-2007 14:18

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 79304)
Viszont felvetődött bennem a kérdés, h ha vki 1 zöld téglával rendelkezik,
akkor az hogy lehet hogy adni viszont nem tud másnak pontot mert az nem ér semmit? :|

Megnézed, hogy mennyit ér, és máris tudod.

Xeper 03-10-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 79277)
Nincsenek is itt moderátorok, de mindegy.:P :D

bocsi, admint akartam írni :)

Cece 03-11-2007 00:08

Mint mondottam volt nekem fogalmam sincs róla létezett e ilyen, csupán értelmeztem az írottakat :D Remek, hogy ez a dilemma is tisztázódott :)

dreaman68 03-27-2007 15:06

felmerült bennem egy kérdés. ha valakinek 2 piros négyzetecskéje lenne akkor az ő zöld pötyije mennyit érne?:D

Ati 03-27-2007 15:07

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 82829)
felmerült bennem egy kérdés. ha valakinek 2 piros négyzetecskéje lenne akkor az ő zöld pötyije mennyit érne?:D

Nullát. Akinek piros, az minden esetben nullát ér.

Szecsa 03-27-2007 17:54

S a pirosa? Az is 0?

Ati 03-27-2007 17:58

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 82932)
S a pirosa? Az is 0?

Az is nulla. Mindkét esetben szürkének látod az adott pontot.

Ditke 04-29-2007 21:47

Steve! Gratulálok a 3. zöldtéglához! :)

Ati 05-04-2007 15:54

Wow, tök jó, ha nem lenne a sok kockám, akkor most meglenne a 2 zöldem. ;)

Gyula 05-04-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92604)

Télleg? Még csak itt tartasz és még is sok kockád van? Akkor lehet hogy te vagy az admin? :O

Dragi 05-04-2007 17:57

Kapott már valaki Atitól zöldet ?:) (Elismerésre gondolok nem üzenetre mielőtt kiforgatnátok a szavaimat :p)

Valezius 05-04-2007 17:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92639)
Kapott már valaki Atitól zöldet ?:) (Elismerésre gondolok nem üzenetre mielőtt kiforgatnátok a szavaimat :p)

Én kaptam, miután adott egy pirosat (-5), és kiderült, hogy tévedés volt, kaptam mellé +5-öt :D

Dragi 05-04-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 92641)
Én kaptam, miután adott egy pirosat (-5), és kiderült, hogy tévedés volt, kaptam mellé +5-öt :D

pfff, mákos :)))

Cassandra 05-04-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92604)

Hihi... csak nem?:)
Quote:

Én régen kaptam.:)

Burning 05-04-2007 20:34

Quote:

én egyszer kaptam, ugyanis eleinte csináltam egy-két hülyeséget (még néha manapság is előfordul:o), akkor sokat lepirosozott és megkérdeztem kapok-e valaha zöldet tőle és azt mondta: ha megtanulod használni a fórumot lehet szó róla (ez nem szószerinti, hanem tartalmi idézés;)) aztán valamit kellett csinálnom és cserébe adott egy zöldet 1-2 havi fórumozás után...
mielőtt lemákosoznál hozzáteszem, hogy ezt a zöldet megelőzte 2 piros, tehát a mérleg még -5:o:D

Dragi 05-04-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 92665)
én egyszer kaptam, ugyanis eleinte csináltam egy-két hülyeséget (még néha manapság is előfordul:o), akkor sokat lepirosozott és megkérdeztem kapok-e valaha zöldet tőle és azt mondta: ha megtanulod használni a fórumot lehet szó róla (ez nem szószerinti, hanem tartalmi idézés;)) aztán valamit kellett csinálnom és cserébe adott egy zöldet 1-2 havi fórumozás után...
mielőtt lemákosoznál hozzáteszem, hogy ezt a zöldet megelőzte 2 piros, tehát a mérleg még -5:o:D

ha nem mákos, akkor diós :D:D:D

Burning 05-04-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92666)
ha nem mákos, akkor diós :D:D:D

az is finom, de hogy ne térjünk el a témától adok neked egy pontot, ha engedi a rendszer:):p

Dragi 05-04-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 92667)
az is finom, de hogy ne térjünk el a témától adok neked egy pontot, ha engedi a rendszer:):p

Kösz bár igazából még mindig arra vagyok kíváncsi ki az aki csak úgy á lá nátúr kapott zöldet Atitól tehát hogy előtte nem szórta tele pirossal :) (Cassyn kivül ) :)

lacqa 05-04-2007 21:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92668)
Kösz bár igazából még mindig arra vagyok kíváncsi ki az aki csak úgy á lá nátúr kapott zöldet Atitól tehát hogy előtte nem szórta tele pirossal :) (Cassyn kivül ) :)

egyszer én is kaptam. :)

Dragi 05-04-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 92669)
egyszer én is kaptam. :)

hmmm :) Vajon mire ?:) nem emlékszel véletlenül ?

Zsáni 05-04-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92668)

Én tudok valakit, de nem árulom el :p :p :p :p
:D

lacqa 05-04-2007 21:23

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92670)
hmmm :) Vajon mire ?:) nem emlékszel véletlenül ?

nem igazán emlékszem. nem nagyon szoktam nézegetni, de egyszer ránéztem, és ott figyelt egy erős zöld Ati-tól. akkor egy ideig figyeltem, meg osztogattam én is zöldet meg pirosat, de aztán elegem lett belőle, mert:
- aki pirosat kapott azok többsége halálra sértődött, miközben bizonygatta, hogy nem érdekli az egész
- aki zöldet kapott, az úgy érezte, hogy vissza kell adnia
- megjelentek olyanok, akik kuncsorogtak egy-egy zöldért
- akinek meg tényleg adni akartam, annak nem tudtam adni, mert nemrégen kapott...

Zsáni 05-04-2007 21:25

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 92674)
- aki pirosat kapott azok többsége halálra sértődött

hajajj, én is nemrég adtam egy pirosat, az illető nagyon a szívére vette :D

Andrew 05-04-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 92676)
hajajj, én is nemrég adtam egy pirosat, az illető nagyon a szívére vette :D

hát istenem, ha marhaságot ír, akkor ne csodálkozzon :D

Zsáni 05-04-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 92677)
hát istenem, ha marhaságot ír, akkor ne csodálkozzon :D

nem írt marhaságot, csak gonoszkodtam :D

Andrew 05-04-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 92678)
nem írt marhaságot, csak gonoszkodtam :D

hehe, hááát szabad olyat? :D

Zsáni 05-04-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 92679)
hehe, hááát szabad olyat? :D

bizony :)
amúgy én nagyon ari szoktam lenni, sokszor adok zöldeket :)
de alapjában véve nem érdekel a sajátom alakulása :)
kedves attól, aki ad, azt köszönöm is, de soha nem kérnék meg senkit, hogy adjon nekem :)

Andrew 05-04-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 92680)
bizony :)
amúgy én nagyon ari szoktam lenni, sokszor adok zöldeket :)
de alapjában véve nem érdekel a sajátom alakulása :)
kedves attól, aki ad, azt köszönöm is, de soha nem kérnék meg senkit, hogy adjon nekem :)

nem kell kérni, gyűlnek azok maguktól is :D

All times are GMT +1. The time now is 17:35.