Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Ati 06-02-2009 15:34

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213442)
Beléptem újra, tényleg ott vannak, de miért tűntek el?? :eek:

Mondtam, hogy ott vannak. Direkt megnéztem. Hogy miért tűntek el, azt pedig Neked kell leírnod, úgyhogy tessék: miért tűntek el? :D

Dus 06-02-2009 15:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213444)
Mondtam, hogy ott vannak. Direkt megnéztem. Hogy miért tűntek el, azt pedig Neked kell leírnod, úgyhogy tessék: miért tűntek el? :D

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213427)
Hozzá tenném, hogy közvetlenül előtte jártam meg a HL-t, és azóta jött elő a probléma, esetleg lehet egy összefüggés. De csak tipp, hogyha nem tudod mi a probléma...

Többet nem tudom mondani, mert arra a karira nem figyeltem... :rolleyes:

Ati 06-02-2009 15:59

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213447)
Többet nem tudom mondani, mert arra a karira nem figyeltem... :rolleyes:

Akkor egy újabb tesztelendő feladatot látok Neked, ha már a gnóm el lett téve láb alól. :D (És ha már épp a térképedet rendezgetem. ;))

Dus 06-02-2009 16:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213449)
Akkor egy újabb tesztelendő feladatot látok Neked, ha már a gnóm el lett téve láb alól. :D (És ha már épp a térképedet rendezgetem. ;))

Oks, mindjárt ránézek :)

Az én térképemen mit rendezgetsz?? :eek: :D
Vagy a nagy térképre rendezed rá épp?? :)
Az szupi lenne :)

Swiss 06-02-2009 17:47

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213377)
Ha építés alatt van hajóm, akkor ne legyen már kint az ikonja, mintha kész hajó lenne :)

(ha elmászkálok a karival ott a hajó kép = hajó ikon)

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213409)
És én válaszoltam is :p

A sírba viszel...

Ati 06-02-2009 17:48

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 213455)
A sírba viszel...

Hmm?

A sírok az új szigeten találhatók. Oda kérsz hajós fuvart Dustól?

Ati 06-02-2009 18:03

Most nem írom új területnek, mert egyelőre még mobok nincsenek rajta (max ami ideszületik az eddigiek közül), a története nincs meg, és küldetés se kapcsolódik hozzá...

Ettől függetlenül, mint felfedezhető terület, bekerült Dus szigete. (Ez 2 sziget, de egymástól látótávolságon velül vannak.)

Megtalálása... A temetkezési szigettől dél-nyugatra indulj hajóval. Ha pont délnyugatra mész (1 dél, 1 nyugat, ez ismételgetve), akkor pont ott fogsz kilyukadni. (Akár 10-esével is lehet, 10 dél, 10 nyugat, akkor se kerülod el.)

A nagyobbik szigeten van működő obeliszk, érdemes felkeresni, hogy legközelebb már ne kelljen hajózgatni.

Swiss 06-02-2009 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213459)
Most nem írom új területnek, mert egyelőre még mobok nincsenek rajta (max ami ideszületik az eddigiek közül), a története nincs meg, és küldetés se kapcsolódik hozzá...

Ettől függetlenül, mint felfedezhető terület, bekerült Dus szigete. (Ez 2 sziget, de egymástól látótávolságon velül vannak.)

Megtalálása... A temetkezési szigettől dél-nyugatra indulj hajóval. Ha pont délnyugatra mész (1 dél, 1 nyugat, ez ismételgetve), akkor pont ott fogsz kilyukadni. (Akár 10-esével is lehet, 10 dél, 10 nyugat, akkor se kerülod el.)

A nagyobbik szigeten van működő obeliszk, érdemes felkeresni, hogy legközelebb már ne kelljen hajózgatni.

Megtaláltam! :)

Swiss 06-02-2009 18:33

Dus szigete

Dus, elismerésem, nagyon jó szigeteket adtál nekünk!

Az erdőben van faág, a bányában meg kovakő, össze is ütöttem egy jó kis vacsit magamnak!

A megtaláláshoz annyit, hogy 20-as léptekkel sem lehet eltéveszteni!

Ati 06-02-2009 21:16

Esti takarítás...

A tartozó klánok először csak eltűnnek a klánlistából (akkor is, ha amúgy első helyen lenne), majd nagyobb tartozás felhalmozása esetén megszüntetésre is kerülnek.

Ez már megtörtént a mostani klánokkal.

Ma éjféltől újdonság, hogy a megszűnt klánok klánvárosai is automatikusan törlésre kerülnek. Ha éjjel minden gazdátlan klánváros az enyészeté lesz. :)

Akinek ezekben a városokban van kereskedelmi poszton áruja, amit nem szeretne veszni látni, az mentse, ami menthető. :) De mivel csak teszt, ezért úgyis teljesen mindegy.

Ha véletlen a létező klánok városai is pusztulnának :D, akkor majd reggel visszateszem őket. :D

Dus 06-02-2009 21:18

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 213466)
Dus, elismerésem, nagyon jó szigeteket adtál nekünk!

Az erdőben van faág, a bányában meg kovakő, össze is ütöttem egy jó kis vacsit magamnak!

A megtaláláshoz annyit, hogy 20-as léptekkel sem lehet eltéveszteni!

Hát, igen , szép nagyra sikerült :)

Ati 06-02-2009 21:24

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213486)
Hát, igen , szép nagyra sikerült :)

És ez még ráadásul az "alap-létrehozó" előtt, minden egyesével. Külön gratula! :)

Dus 06-02-2009 21:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213488)
És ez még ráadásul az "alap-létrehozó" előtt, minden egyesével. Külön gratula! :)

Köszi :)

De látom azért belenyúltál pár szerinted szépséghibába :p :D
Pl.: Folyók elejei, meg hegy körüli erdő körül nincsenek erdő foltok, fogy átmenet legyen piacit a füves és erdős rész között :)

Remedy 06-02-2009 23:55

Segitos cucc: volt 9 elitem, harcoltak is velem, megis azt irta, hogy nincs egy se. Ki-belepes megjavitotta. :)

Dus 06-03-2009 06:10

Így első ránézésre jó városok tűntek el, de ahol erdő volt, és eltűnt a város, ott sima füves terület maradt utána :)

Dus 06-03-2009 06:24

A segítős problémára:

Van 9 segítőm, ebből 5 halt meg egy csatában, aztán meghalt a karakter, és amint lekerült a HL-be, nem jelezte ki Neki, hogy hány segítője van (a karakternek), hanem azt írta, hogy nincsenek segítők...

Kilépek, vissza, és máris jelezte, hogy 4 munkásom maradt...

Tehát a meghalásnál van valami bibi, vagy amikor lerak véletlenszerűen a HL-be :rolleyes:

Ati 06-03-2009 08:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 213498)
Segitos cucc: volt 9 elitem, harcoltak is velem, megis azt irta, hogy nincs egy se. Ki-belepes megjavitotta. :)

Mikor tűntek el? Mit csináltál, hogy a kiírás szernti 9 elitből a kiírásban 0 elit lett?

Ati 06-03-2009 08:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213500)
Így első ránézésre jó városok tűntek el, de ahol erdő volt, és eltűnt a város, ott sima füves terület maradt utána :)

Ez normális, ott eredetileg fű volt, az erdő később lett nagyobbítva, és köréjük építve. Térképfrissítéskor majd oda is lesz erdő telepítve.

Ati 06-03-2009 08:08

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213501)
Tehát a meghalásnál van valami bibi, vagy amikor lerak véletlenszerűen a HL-be :rolleyes:

Köszi, ezt meg tudja más is erősíteni?

Ildee 06-03-2009 08:10

A fővárosi obeliszk alatti részen az egyik mezőn a füves terület közepén egy sivatag darabka van :)

Ati 06-03-2009 08:15

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213507)
A fővárosi obeliszk alatti részen az egyik mezőn a füves terület közepén egy sivatag darabka van :)

Köszi, igen, az szintén a várostörlődések következménye. Amikor oda lett építve a város, akkor az még sivatagos terület volt.

Toto 06-03-2009 10:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213506)
Köszi, ezt meg tudja más is erősíteni?

Kicsit másként, de megerősítve.

Toto3

1.Képeztem 5 segédet.
2.Csata 1 őrrel: 2 segéd meghalt, valamint Toto3 is.
3. HL
http://kepfeltoltes.hu/090603/k_vet_...toltes.hu_.jpg
4. véletlenül kiléptem
5. belépés után HL

Ati 06-03-2009 10:57

Köszi a segédes megjegyzéseket. Kéne rá most egy teszt, hogy változott-e valamit. Köszi.

Toto 06-03-2009 11:47

Kétszer próbáltam, nálam jól működik most már.

Ati 06-03-2009 11:52

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 213522)
Kétszer próbáltam, nálam jól működik most már.

Szuper, köszi. Mégvalaki?

Van pár apróság, köztük ez is, amiket szeretnék lassan lehúzni a listámról, hogy minél közelebb kerülhessünk ahhoz a bizonyos karakternullázáshoz.

Persze addig szokásomhoz híven egy csomó új dolgot teszek be, csak hogy ne a térképekkel haladjak, amivel kéne... Wáááá..... :D

Ati 06-03-2009 12:02

Privikre később válaszolok, most nagyon fejlesztés megy.

Ildee 06-03-2009 12:38

Nem tudom, hogy direkt van e, de máshogy néz ki a térképszerkesztő, mint ahogy eddig volt. Gondolom ez is a sivatagoshoz hasonló okokból van így.

Dus 06-03-2009 12:39

Jajj, de soká tartott míg ezt megtaláltam :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212604)
Mai utolsó frissítés...

Ami változott:

1. Sokak bánatára a halállabirintusból véletlenszerű helyről indulsz, nem mindig ugyanonnan. :)

Nos, én mindig ugyanonnan indulok. Máshonnan mint régen, de mindig ugyan onnan :)

Méghozzá, mindig innen:

http://kepfeltoltes.hu/view/090603/h...toltes.hu_.jpg

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213541)
Közben rájöttem, hogy óránként frissül a hely, és ha egy órán belül többször mész hl-be akkor ugyan oda rak...Jajj, máskor gondolkodnom kéne mielőtt írok :D

Ati 06-03-2009 12:39

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213532)
Nem tudom, hogy direkt van e, de máshogy néz ki a térképszerkesztő, mint ahogy eddig volt. Gondolom ez is a sivatagoshoz hasonló okokból van így.

Direkt néz ki máshogy, és nem is működik, a következő frissítésig.

Dus 06-03-2009 12:43

Ezt csak úgy érdekességképp :)

http://kepfeltoltes.hu/view/090603/v...toltes.hu_.jpg

Nézzétek a mob listát :D

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213534)

De jó, pedig írni is akartam, hogy nem müxik :) Akkor megerősítem :)

U.I.: A fővárosban lévő jól működik :)

Ati 06-03-2009 12:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213534)

Tettem addig is a fővárosba egy térképszerkesztőt, az működik. Városon belül, a csatorna alatt, az iskola mellett.

Ati 06-03-2009 12:46

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213535)
Ezt csak úgy érdekességképp :)

http://kepfeltoltes.hu/view/090603/v...toltes.hu_.jpg

Nézzétek a mob listát :D

Ami (mob) és aki megszűnő klánvárosban van, az a klánváros helyére kerül automatikusan.

Dus 06-03-2009 12:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213537)
Ami (mob) és aki megszűnő klánvárosban van, az a klánváros helyére kerül automatikusan.

Csak megtámadni nem lehet, így lényegében örökre ott maradnak :rolleyes:
(elit katonáról beszélek)

Ati 06-03-2009 12:49

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213539)
Csak megtámadni nem lehet, így lényegében örökre ott maradnak :rolleyes:
(elit katonáról beszélek)

A banditák ellen továbbra is védenek... :D

Dus 06-03-2009 12:49

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213533)

Nos, én mindig ugyanonnan indulok. Máshonnan mint régen, de mindig ugyan onnan :)

Méghozzá, mindig innen:

Ehh, ezt félig visszavonnám, mert innen még nem indultam, de biztos vagyok benne, hogy az előző 3 alkalommal ugyan arról a helyről indultam :cool:

És amúgy sem hiszem, hogy ez a kettő kép véletlen lenne ugyan azon a helyen:

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 213517)
Kicsit másként, de megerősítve.

Toto3

1.Képeztem 5 segédet.
2.Csata 1 őrrel: 2 segéd meghalt, valamint Toto3 is.
3. HL
4. véletlenül kiléptem
5. belépés után HL

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213533)

Méghozzá, mindig innen:

Közben rájöttem, hogy óránként frissül a hely, és ha egy órán belül többször mész hl-be akkor ugyan oda rak...Jajj, máskor gondolkodnom kéne mielőtt írok :D

Ati 06-03-2009 12:55

A dupla meghalás egy picit azért még mindig zavar, még ha csak esztétikai jelentősége van is... Akinek sikerül melőhoznia, az légyszi írja le, hogy milyen mob ellen, és hogyan. Legjobb, ha meg is lehet ismételni... :) Köszi. :)

Remedy 06-03-2009 13:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213504)
Mikor tűntek el? Mit csináltál, hogy a kiírás szernti 9 elitből a kiírásban 0 elit lett?

Minden csata utan eltuntek, ahogy neztem. Persze haltak meg belole a csata kozben, de a segitok oldalon mindig azt irta, hogy nincs senki, amig ki-be nem leptem. De azutan a kov csata utan megint nem volt ott senki. (Csak harcoltam)

Ati 06-03-2009 13:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 213543)
Minden csata utan eltuntek, ahogy neztem. Persze haltak meg belole a csata kozben, de a segitok oldalon mindig azt irta, hogy nincs senki, amig ki-be nem leptem. De azutan a kov csata utan megint nem volt ott senki. (Csak harcoltam)

Nemrég volt ezügyben változtatás. Most elő tudod hozni?

Remedy 06-03-2009 13:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213544)
Nemrég volt ezügyben változtatás. Most elő tudod hozni?

Megnezem... akkor megyek toborozni :)

Ati 06-03-2009 13:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213541)

Igazából nem, de van 10-15 hely, ahonnan indulhatsz, így van esély arra, hogy egymás után kétszer vagy többször ugyanoda fog tenni.

All times are GMT +1. The time now is 10:22.