![]() |
Hát biztosan más lett volna a végeredmény, de hát ez van, leverték. De nem hogy leverték, E 20hektár körül ütött rajta...
|
Quote:
De ez nem annyira volt a végeredményben látható. |
2009-05-30 18:00:12 F (#1000005) megtámadta J (#1000009) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
2009-05-30 18:00:12 F (#1000005) megtámadta B (#1000001) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2009-05-30 18:00:11 F (#1000005) megtámadta A (#1000000) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2009-05-30 18:00:11 F (#1000005) megtámadta D (#1000003) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2009-05-30 18:00:11 F (#1000005) megtámadta E (#1000004) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. Azért ez is jó volt:D |
Quote:
amim volt kiküldtem:D |
Szép volt jó volt de sajnos nem igazán tudtam a aktívkodni végsül is a pont már nekem nem volt fontos a 2. hellyel meg átlagot sem rontottam:)
Mindenkinek grat :) Én is kaptam olyan F-es ütést gondoltam is , nincs most itt Tuvalu:D |
1 Attachment(s)
A harmadik forduló végén így állunk most... :) Összesített eredmények mellékelve.
|
Quote:
|
Jövő héten akkor pihenő hét, ugye?
|
Quote:
|
Quote:
Ez az egész elhatározás kérdése,hogy valaki üti-e vagy sem:) Aki azt szeretné,hogy ne legyen ütve az üres az nem ütné , de mivel a párbajsorozat résztvevői ütik nincs itt miről beszélni "mi" szeretünk így játszani:P(én tegnap se ütöttem és továbbra se fogom) Nincsen szinte más párbaj mostanság,mint ez a sorozat ha az új játékosokat még ebből is kirekesztjük a sorozat vége után mi lesz?? Havi 1párbaj amit majd valaki megszervez de bukja min a nevezés 50%-át... Arról nem is beszélve,hogy természetesen a kezdők vippét nyerik meg a profi játékosok... Ha belőlem lenne 16 minden párbajon tuti mínuszban jönnék ki:) Az én vippemet is megnyerte egy időben más , de régen volt talán igazam sem volt:D Kevesebb,mint 10emberről van szerintem szó akik aktívan részt vesznek ezen a sorozaton és jó esélyeik vannak 1-1párbajon jó pontszerező helyekre. Nem hiszek abban,hogy ha 10ember valóban nem akarná,hogy minden párbaj üres ütésbe torkoljon ne legyen megoldható. "Mi" szeretünk így játszani tehát maradhatnak az üresek...(de én persze továbbra se ütöm őket) |
Eljött ez a hét is. :) Mikorra szeretnétek az első párbajt? :):):)
|
Nekem a péntek teljesen rossz max ha 14-15között letudunk egy 4órás párbajt:)
Szerda-csütörtök mehetne az esti Vagy hétvégén bármelyik Jövőhéttől meg már bármikor itt tudok lenni ha megvan előre szervezve |
Nekem is jó egy csütörtök esti,vagy hétvégén szinte bármikor:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vasárnap 10-14
|
A csütörtök estét ketten is jónak mondták, úgyhogy a 4. forduló 1. párbaja csütörtök este 20.00 órai kezdésre meghirdetve.
A jelentkezők elfogadása csak minimum 5 olyan jelentkező esetén, akik már a párbajsorozaton szereztek pontot. Ellenkező esetben a párbaj máskor kerül megrendezésre. Gyertek minél többen! :) |
Egyelőre 3 jelentkező. Remélem többeknek is jó lesz azért még kezdésig ez az időpont. A 4-5 órás párbajoknak sajnos nem egyszerű időt találni, úgyhogy más időpont se lesz sokkal jobb. Gyertek, mert lehet, hogy a többi mégkevésbé fog beleilleni a napotokba. :)
|
Quote:
|
Várom a vasárnap 8-16 órás intervallumba a párbajt...
Remélem, lesz... |
Vagy este 10-től 02-ig?
Úgyis itt a szünet... |
csak jöjjön össze az 5 fő,mert így nem nagyon fog menni a párbaj.
úgy látszik mindenki keményen tanul:) |
Quote:
|
... és velem együtt megvan az 5 ember. Köszönjük Ati. sok sikert mindenkinek.
|
Quote:
|
Quote:
|
Na még 25 perc!
Valaki nem jön párbajozni?:) |
És 8 óra... 4 régi jelentkező mellett a mostani párbaj elmarad, a hétköznap esti változat máskor kerül megrendezésre.
|
fene, most értem haza, pedig úgy siettem
lehetne az első vasárnap 10-14? |
Kinek jó még a vasárnapi időpont? Azért hezitálok, mert nekem spec nem jó, úgyhogy ha szombat délig nincsenek meg a jelentkezők, akkor biztos nem lesz belőle semmi, mert utána már nem fogadom el, még ha hirtelen vasárnap reggel beesik 20 ország, akkor sem.
|
Én megyek, amint meghírdeted... :)
Nekem még jó holnap 22-02, szombat 22-02 is :) |
Quote:
|
Vasárnap nekem szerintem jó végül is.
Még esetleg a hajnal 4-et is bevállalom:D:D:D Holnap semmiképp nem jó semmilyen időpont max ha valami új fejlesztéssel egy 4órás párbaj megoldható 1óra alatt:) |
én 4-kor nem kelek fel
de vasárnap 8-tól már jó délután 3-ig bárhogy minden este meg 22 után |
Quote:
|
Quote:
de 9-10 jobb lenne |
Nekem a késő esti párbajok mindig jók a többire meg megpróbálok menni:)
Ha rossz idő lesz biztos itt maradok a gépnél,és kattogok ezerrel:D |
Lesz akkor vmi a hétvégi párbajból?
Mert úgy szervezném akkor magam... |
All times are GMT +1. The time now is 21:01. |