![]() |
Quote:
Kérjél meghívót és fórumozz, nem kell itt törölgetni meg újat regelni. |
Nekem egy olyan keresem lenne, hogy amikortol elkezdodik majd a forumok hirdetesenek szankcionalasa a dipiben, arrol legyen vmi bejelentes, ne csak pirosak tomkelege.... Hiszen azt mondtad, az elejen lazabban veszed, szolj, ha vege van a lazasagnak, nehogy sok jolelku jatekos bepirosodjon. :)
|
Quote:
|
Quote:
De ezt már mondtam. (Nem az a fórum topic nem ilyen) |
Már bocs, de ez a meghívósdi most mire jó? A nyílvános fórumokat régiek még véletlenül se tudják alapból még olvasni se, meghívóért való kuncsorgás nélkül?
Nem lesz belőlük kismillió. Nonszensz... |
Quote:
|
Az elv a lényeg. Ez így minden csak nem nyilvános. Ami egy csoportnak alapból jár azért egy másiknak kuncsorogni kell. Ez hol nyilvános?
A fórum gazda meg majd eldönti hogy a régi játékosok közül ki mehet és ki nem? Ha több orija van kérje az összesből? Nem értem hogy ez miért jó ha egyszer arról volt szó hogy ezek nyilvánosak. |
Quote:
ez a jövőben is így lesz;) szívesen meghívnék mindenkit, de két okból nem teszem: 1. lehet nem is akar odajönni, aztán majd még engem szól le, hogy minek hívtam meg... 2. aki ott szeretne lenni az meg ne legyen már akkora király, hogy őt megilleti, hogy automatikusan bekerül, hanem vegye a fáradtságot, hogy kér egy meghívót;) szerintem nem kuncsorgás vagy megalázó dolog meghívót kérni, szóval nem tudom mi a gond vele:confused: arról meg nem beszélek, hogy az új rendszerrel sokkal nagyobb közösségek összejöhetnek, mert nem csak a csoport összes tagja, hanem még bárki más is ott lehet;) |
Quote:
|
Sziasztok
Nem tudom pontosan melyik topikba is illene ez a kérés Atihoz vagy valamelyik evvel foglalkozó Adminhoz, de szeretném kérvényezni, hogy a Normál Hétvégi Fórumot nevezzék át: Hétvégi Játékok fórummá Maga a fórumban jelezték, hogy jó ötlet volt külön egy fórum ennek is, de nem kellene külön venni a VIP és Normál hv fórumot. Elöre is köszönöm a fórum átnevezését, ha megtudjátok tenni és meg is tennétek:) U.I.: Volt arról szó, hogy publikus Fórumok.... Nah ez a fórum lehetne publikus majd azoknak az országoknak, akik a VIP vagy Normál hétvégi játékban legalább egyszer részt vettek. Tehát így ezen a fórumon beszélgethetnek az adott HV eseményeiről, avagy a régi nagy HV-k eseményeiről:) Természetesen a szabályok keretében:) |
Quote:
És nem kellene ezekből 5-6 csupán csak 1-1. Ha meg nem akarsz tagja lenni ott lenne a kilépő gomb. Ennyi. Van egy olyan érzésem, hogy Goldy pontosan érti, azt amiről itt többen is beszéltünk. De én itt tényleg befejeztem. |
Quote:
Az elv a lényeg ahogyan Goldy írta... De részemről befejeztem a témát:-) Mivel úgysem játszom nincs is jelentősége:-) |
Quote:
|
Remy: És miért zavar? ettől kötelező nem lesz.
Az a fórum aminek a gazdája azt is eldöntheti hogy a régi játékosok közül ki olvashatja /az írásjog teljesen más téma/ az számomra nem meríti ki a nyilvános fogalmát. a meghívó kéregetés nonszensz. Burning, de megteheted hogy vkinek nem adsz. És itt ez a lényeg. Ez nem bővített fórum rendszer hanem erősen szűkített, korlátolt... No mind1 :) Ha nektek ez tetszik, szerintem ki lett nyírva a játék lelke... |
Quote:
másrészt, még mindig nem értem, hogy a meghívó kérés miért olyan hűde nagy dolog...egy leveledbe kerül;) |
Quote:
A nyílvánosság nem ez, hogy alapból olvasni sem lehet. No de, csatlakozom, téma lezárva. Csak rossz látni ezt... |
Azt ne mondja nekem senki, hogy aki fórumozni szokott/akar, az nem tudta megoldani az elmúlt napokban, hogy bekerüljön a kedvenc társaságába. Aki ezt mondja, az szerintem meg se próbálkozott vele.
|
Quote:
Nyilvános fórumnak és a baráti társaságos meghívásos fórumnak pont ebben kéne különböznie. Az egyikbe be kell kerülni a másikba meg nem mert ugye nyilvános azaz nyitott mindenkinek. Az egyik nyilvános a másik meghívásos. ez a korcs megoldás vmi egészen más. |
Ne foglakozz velük Ati, jó igy ahogy van :)
Nekem sokkal jobban tetszik mint a régi :) |
Quote:
|
Quote:
és még mindig mondom: az új fórumrendszerrel, ha nem lennének az uraságok lusták meghívót kérni, sokkal nagyobb közösségek jöhetnének létre;) |
Quote:
magyarul most ezzel kimondtad, hogy a ti fórumotok milyen jó a mi fórumunk meg egy értéktelen valami, ahol nem is érezheti jól magát senki:o nem tudom miért, de valamiért nagyon sokan leértékelik a fórumunkat...ez nem esik jól;) |
Quote:
A tarasasagi reszrol beszelek foleg, ami igy ki lett nyirva, uj ismerosok nem nagyon lesznek :) |
Quote:
másik: miért nem jelentkeztetek nyilvános fórumnak? még másik:D szívesen látunk akár téged is;) |
Quote:
vagy ha egyáltalán nem is kéne? :) de mondom végülis mind1 mert a meggyőzhetőség és Ati olyan messze állnak egymástól mit Makó Jeruzsálemtől :) Én csak simán nem értem :) És én pl nem lustaságból nem kérnék meghívót... a haverokkal msn-en is marha jól lehet beszélni ehhez nem kell belső fórum. |
Quote:
|
Quote:
És Ati nyugodtan bannolhatsz meg szórhatod a negatív elismeréseket de nekem akkor is ez a véleményem ... |
Quote:
Nyah ezaz ami meg végképp taszít ebben a rendszerben bibibi az enyim jobb mint a tied... több tagom van, jobb fejjek és különben is... 3 fórum bőven elég lenne ebben az új "rendszerben" Kezdő, locsifecsi, anarch stratégiának sok értelme nincs mert 24 órás. És nem önjelölt fórumgazdákkal... de ez sem az én problémám :P |
Nos.. én úgy érzem tényleg nem lett az igazi az új rendszer :S
Az egyik nyilvánosra eddig hiába kértem meghívót, az nem érkezett meg.. A másik pedig (remélem, csak ideiglenesen) korántsem tudja azt a légkört megteremteni, ami a régiben megvolt. Nem vagyok hajlandó elárulni melyikről nyilatkoztam az imént negatívan nehogy ezzel is ártsak... Ez csak egy kis kritika az eddigi tapasztalataim alapján... |
Quote:
2. nem ertek en a hoditohoz :) |
Quote:
néztem a 300koros orikon egyik sem kapott automatikusan forumot egy 300koros játékos mióta számit réginek ???? meg egy 1000koros is ujj nem hogy a 300koros ez megint egy nagyonjo toldozom foltozom megoldás lett ami semmire nem jó :( |
az athelyezettekel valo flodolas ugyanugy megy tovabb pedig serti a forom etikettet
"Ne "floodolj". Ez azt jelenti, hogy ne írj rövid, egysoros üzeneteket egymás után; ne írj hosszú értelmetlen üzeneteket; és főleg ne írj olyan üzenetet, amelyben olyan hosszú szó található, hogy a fórum szélességét megváltoztatja." jon ugyan osszesito lista is de elotte ugyanugy jon kulon kulon minden athelyezett huszonhatszor leirva (nagy betuvel ami kiabálásnak minösul ) hogy "ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS:" bar a kiabálás lehet az uj 21.ik szazadi forumokon elfogadott nehogy a halláskárosultak jogait megsértsuk :D:D:D meg szerencse hogy rokkantigazolvány nem kell hozzá hogy lehesen kiabálni :D |
nem tudom miert nem lehet megoldani hogy minden ori automatikusan bekeruljon a publikus forumokra :)
ez tenyleg vicc ami folyik :D |
Quote:
Ez is kötöszködős topic lett, vagy elolvasod, amit írtam? |
Quote:
|
Quote:
Ezen országokból csak egy aktív jelenleg,meghívóért kérlek oda írjatok :) |
Quote:
|
Quote:
Ez az ori nincs szabin szóval ide mehet a zöld ==> Dasz a Vala Himalaya (#478906) [5/Y] |
Le van írva valahol, hogy mit jelent a "nyilvános belső fórum"?
és mitől nyilvános, hogy meghívó kell? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:07. |