Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Gyula 07-06-2008 19:10

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 182900)
Én abban reménykedtem,hogy automatikusan bekerülök,a nyilvánosba kérés nélkül is...Mivel nem vagyok sehol...
Ezek szerint törölnöm kell mindet,hogy friss legyek és kérés nélkül fórumozhassak:-)

Lopi ne haragudj meg de úgy érzem, hogy ez már a helyzet felesleges túldramatizálása...
Kérjél meghívót és fórumozz, nem kell itt törölgetni meg újat regelni.

Remedy 07-06-2008 19:14

Nekem egy olyan keresem lenne, hogy amikortol elkezdodik majd a forumok hirdetesenek szankcionalasa a dipiben, arrol legyen vmi bejelentes, ne csak pirosak tomkelege.... Hiszen azt mondtad, az elejen lazabban veszed, szolj, ha vege van a lazasagnak, nehogy sok jolelku jatekos bepirosodjon. :)

Ati 07-06-2008 19:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 182911)
Nekem egy olyan keresem lenne, hogy amikortol elkezdodik majd a forumok hirdetesenek szankcionalasa a dipiben, arrol legyen vmi bejelentes, ne csak pirosak tomkelege.... Hiszen azt mondtad, az elejen lazabban veszed, szolj, ha vege van a lazasagnak, nehogy sok jolelku jatekos bepirosodjon. :)

Rendben. :) Még tart a "lazaság". :):):)

Valezius 07-06-2008 19:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 182912)
Rendben. :) Még tart a "lazaság". :):):)

Nem lazaság kéne, hanem egy hely, ahol lehet hirdetni áttekinthető formában...
De ezt már mondtam.
(Nem az a fórum topic nem ilyen)

Goldy 07-07-2008 05:32

Már bocs, de ez a meghívósdi most mire jó? A nyílvános fórumokat régiek még véletlenül se tudják alapból még olvasni se, meghívóért való kuncsorgás nélkül?
Nem lesz belőlük kismillió.
Nonszensz...

Ati 07-07-2008 06:48

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 182971)
Már bocs, de ez a meghívósdi most mire jó? A nyílvános fórumokat régiek még véletlenül se tudják alapból még olvasni se, meghívóért való kuncsorgás nélkül?

Már miért ne tudnák? :-o Nem egy ember van most egyik fórumon sem. Sőt, van olyan meghívásos fórum, amit szintén többszázan tudnak olvasni.

Goldy 07-07-2008 07:03

Az elv a lényeg. Ez így minden csak nem nyilvános. Ami egy csoportnak alapból jár azért egy másiknak kuncsorogni kell. Ez hol nyilvános?
A fórum gazda meg majd eldönti hogy a régi játékosok közül ki mehet és ki nem? Ha több orija van kérje az összesből?

Nem értem hogy ez miért jó ha egyszer arról volt szó hogy ezek nyilvánosak.

Burning 07-07-2008 09:38

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 182975)
Az elv a lényeg. Ez így minden csak nem nyilvános. Ami egy csoportnak alapból jár azért egy másiknak kuncsorogni kell. Ez hol nyilvános?
A fórum gazda meg majd eldönti hogy a régi játékosok közül ki mehet és ki nem? Ha több orija van kérje az összesből?

csak a saját nevemben nyilatkozok...én eddig mindenkit meghívtam aki kérte;)
ez a jövőben is így lesz;)
szívesen meghívnék mindenkit, de két okból nem teszem:
1. lehet nem is akar odajönni, aztán majd még engem szól le, hogy minek hívtam meg...
2. aki ott szeretne lenni az meg ne legyen már akkora király, hogy őt megilleti, hogy automatikusan bekerül, hanem vegye a fáradtságot, hogy kér egy meghívót;)
szerintem nem kuncsorgás vagy megalázó dolog meghívót kérni, szóval nem tudom mi a gond vele:confused:
arról meg nem beszélek, hogy az új rendszerrel sokkal nagyobb közösségek összejöhetnek, mert nem csak a csoport összes tagja, hanem még bárki más is ott lehet;)

Remedy 07-07-2008 09:47

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 182971)
Nem lesz belőlük kismillió.
Nonszensz...

Nemtom, hogy gondolod, de en nem szeretnem ha hirtelen tagja lennek 5-6 forumnak, anelkul, hogy kertem volna.... :)

lll 07-07-2008 10:51

Sziasztok

Nem tudom pontosan melyik topikba is illene ez a kérés Atihoz vagy valamelyik evvel foglalkozó Adminhoz, de szeretném kérvényezni, hogy a Normál Hétvégi Fórumot nevezzék át: Hétvégi Játékok fórummá
Maga a fórumban jelezték, hogy jó ötlet volt külön egy fórum ennek is, de nem kellene külön venni a VIP és Normál hv fórumot.
Elöre is köszönöm a fórum átnevezését, ha megtudjátok tenni és meg is tennétek:)

U.I.: Volt arról szó, hogy publikus Fórumok.... Nah ez a fórum lehetne publikus majd azoknak az országoknak, akik a VIP vagy Normál hétvégi játékban legalább egyszer részt vettek. Tehát így ezen a fórumon beszélgethetnek az adott HV eseményeiről, avagy a régi nagy HV-k eseményeiről:) Természetesen a szabályok keretében:)

Cassandra 07-07-2008 10:54

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 182975)

Nem akartam már ide írni, DE... Teljesen egyet értek.
És nem kellene ezekből 5-6 csupán csak 1-1. Ha meg nem akarsz tagja lenni ott lenne a kilépő gomb. Ennyi.
Van egy olyan érzésem, hogy Goldy pontosan érti, azt amiről itt többen is beszéltünk.
De én itt tényleg befejeztem.

Rebellis 07-07-2008 10:55

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 182910)
Lopi ne haragudj meg de úgy érzem, hogy ez már a helyzet felesleges túldramatizálása...
Kérjél meghívót és fórumozz, nem kell itt törölgetni meg újat regelni.

Nem értünk egyet de ez nem is baj,mert nem vagyunk egyformák...;)
Az elv a lényeg ahogyan Goldy írta...
De részemről befejeztem a témát:-)
Mivel úgysem játszom nincs is jelentősége:-)

kakasapó 07-07-2008 12:25

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 182992)
Nem akartam már ide írni, DE... Teljesen egyet értek.
És nem kellene ezekből 5-6 csupán csak 1-1. Ha meg nem akarsz tagja lenni ott lenne a kilépő gomb. Ennyi.
Van egy olyan érzésem, hogy Goldy pontosan érti, azt amiről itt többen is beszéltünk.
De én itt tényleg befejeztem.

A hsz 90%-val egyetértek.. csak az az utolsó mondat... meg Lopi is.. sajnálom :(

Goldy 07-07-2008 17:09

Remy: És miért zavar? ettől kötelező nem lesz.

Az a fórum aminek a gazdája azt is eldöntheti hogy a régi játékosok közül ki olvashatja /az írásjog teljesen más téma/ az számomra nem meríti ki a nyilvános fogalmát. a meghívó kéregetés nonszensz.
Burning, de megteheted hogy vkinek nem adsz. És itt ez a lényeg.

Ez nem bővített fórum rendszer hanem erősen szűkített, korlátolt...

No mind1 :)
Ha nektek ez tetszik, szerintem ki lett nyírva a játék lelke...

Burning 07-07-2008 17:23

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 183013)
Remy: És miért zavar? ettől kötelező nem lesz.

Az a fórum aminek a gazdája azt is eldöntheti hogy a régi játékosok közül ki olvashatja /az írásjog teljesen más téma/ az számomra nem meríti ki a nyilvános fogalmát. a meghívó kéregetés nonszensz.
Burning, de megteheted hogy vkinek nem adsz. És itt ez a lényeg.

Ez nem bővített fórum rendszer hanem erősen szűkített, korlátolt...

No mind1 :)
Ha nektek ez tetszik, szerintem ki lett nyírva a játék lelke...

meg lett mondva, hogy nyilvános fórumok csak azok lehetnek, akik nem válogatnak abban, hogy kit hívnak meg és kit nem;)
másrészt, még mindig nem értem, hogy a meghívó kérés miért olyan hűde nagy dolog...egy leveledbe kerül;)

Goldy 07-07-2008 17:42

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 183015)
meg lett mondva, hogy nyilvános fórumok csak azok lehetnek, akik nem válogatnak abban, hogy kit hívnak meg és kit nem;)
másrészt, még mindig nem értem, hogy a meghívó kérés miért olyan hűde nagy dolog...egy leveledbe kerül;)

De akkor meg minek? Aki jelentkezik macera, neked szintén. A kilépő gomb egyszerűbb lenne.
A nyílvánosság nem ez, hogy alapból olvasni sem lehet.

No de, csatlakozom, téma lezárva.
Csak rossz látni ezt...

Ati 07-07-2008 17:45

Azt ne mondja nekem senki, hogy aki fórumozni szokott/akar, az nem tudta megoldani az elmúlt napokban, hogy bekerüljön a kedvenc társaságába. Aki ezt mondja, az szerintem meg se próbálkozott vele.

Goldy 07-07-2008 17:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183019)
Azt ne mondja nekem senki, hogy aki fórumozni szokott/akar, az nem tudta megoldani az elmúlt napokban, hogy bekerüljön a kedvenc társaságába. Aki ezt mondja, az szerintem meg se próbálkozott vele.

Ennek mi köze a nyilvánossághoz?

Nyilvános fórumnak és a baráti társaságos meghívásos fórumnak pont ebben kéne különböznie. Az egyikbe be kell kerülni a másikba meg nem mert ugye nyilvános azaz nyitott mindenkinek.

Az egyik nyilvános a másik meghívásos.
ez a korcs megoldás vmi egészen más.

Gyula 07-07-2008 17:55

Ne foglakozz velük Ati, jó igy ahogy van :)
Nekem sokkal jobban tetszik mint a régi :)

Remedy 07-07-2008 17:57

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 183021)
Ne foglakozz velük Ati, jó igy ahogy van :)
Nekem sokkal jobban tetszik mint a régi :)

Szerintem nem sokat ertenek egyet Veled. Engem pl nagyon zavar, hogy a W-be ujonnan regelok/fordulok nem kerulnek bele a W forumba. Tok jo kis tarsasag, es mindig volt egy ket uj arc. Ezentul ugye nem lesznek. Nagy reszuk elveszik, es talan epp emiatt hagyja abba a jatekot... De ne legyen igazam...

Burning 07-07-2008 18:04

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 183018)
De akkor meg minek? Aki jelentkezik macera, neked szintén. A kilépő gomb egyszerűbb lenne.
A nyílvánosság nem ez, hogy alapból olvasni sem lehet.

No de, csatlakozom, téma lezárva.
Csak rossz látni ezt...

neharagujd már, de a jelentkezőnek csak kicsivel több nyűg meghívót kérni mint megnyomni a kilépő gombot...nekem nyűg?? nem ismersz;) én kifejezetten örülök, ha valaki ír, vagy meghívót kér:)
és még mindig mondom: az új fórumrendszerrel, ha nem lennének az uraságok lusták meghívót kérni, sokkal nagyobb közösségek jöhetnének létre;)

Burning 07-07-2008 18:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 183022)
Szerintem nem sokat ertenek egyet Veled. Engem pl nagyon zavar, hogy a W-be ujonnan regelok/fordulok nem kerulnek bele a W forumba. Tok jo kis tarsasag, es mindig volt egy ket uj arc. Ezentul ugye nem lesznek. Nagy reszuk elveszik, es talan epp emiatt hagyja abba a jatekot... De ne legyen igazam...

nem szeretnék kötözködni, de akik bekerülnének oda hozzátok bekerülnek most hozzánk...ezzel gondolom te is tisztában vagy:)
magyarul most ezzel kimondtad, hogy a ti fórumotok milyen jó a mi fórumunk meg egy értéktelen valami, ahol nem is érezheti jól magát senki:o

nem tudom miért, de valamiért nagyon sokan leértékelik a fórumunkat...ez nem esik jól;)

Remedy 07-07-2008 18:27

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 183024)
nem szeretnék kötözködni, de akik bekerülnének oda hozzátok bekerülnek most hozzánk...ezzel gondolom te is tisztában vagy:)
magyarul most ezzel kimondtad, hogy a ti fórumotok milyen jó a mi fórumunk meg egy értéktelen valami, ahol nem is érezheti jól magát senki:o

nem tudom miért, de valamiért nagyon sokan leértékelik a fórumunkat...ez nem esik jól;)

Sokat erek vele, attol en nem ismerem meg oket...

A tarasasagi reszrol beszelek foleg, ami igy ki lett nyirva, uj ismerosok nem nagyon lesznek :)

Burning 07-07-2008 18:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 183029)
Sokat erek vele, attol en nem ismerem meg oket...

A tarasasagi reszrol beszelek foleg, ami igy ki lett nyirva, uj ismerosok nem nagyon lesznek :)

ha gondolod segítőkészen járulnék hozzá, hogy megadjam az orisorszámokat;)
másik: miért nem jelentkeztetek nyilvános fórumnak?
még másik:D
szívesen látunk akár téged is;)

Goldy 07-07-2008 19:03

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 183023)
és még mindig mondom: az új fórumrendszerrel, ha nem lennének az uraságok lusták meghívót kérni, sokkal nagyobb közösségek jöhetnének létre;)

vagy ha egyáltalán nem is kéne? :)

de mondom végülis mind1 mert a meggyőzhetőség és Ati olyan messze állnak egymástól mit Makó Jeruzsálemtől :)

Én csak simán nem értem :)

És én pl nem lustaságból nem kérnék meghívót... a haverokkal msn-en is marha jól lehet beszélni ehhez nem kell belső fórum.

Dragi 07-07-2008 19:03

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 183032)

Talán azért mert nem minden 5.-ös szinten újonnan regelő kerül W-be ...... Szerinted miért nem lesz a W nyílvános ?

Dragi 07-07-2008 19:04

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 183033)
vagy ha egyáltalán nem is kéne? :)

de mondom végülis mind1 mert a meggyőzhetőség és Ati olyan messze állnak egymástól mit Makó Jeruzsálemtől :)

Én csak simán nem értem :)

És én pl nem lustaságból nem kérnék meghívót... a haverokkal msn-en is marha jól lehet beszélni ehhez nem kell belső fórum.

én még most is azt mondom hogy kérem vissza a régi fórumot :(((( Ha valamelyik 5.-ös szintű csoport fórumára akarok menni akkor inkább odaregelek de ez így nem jó .... és nagyon el lett szúrva .....

És Ati nyugodtan bannolhatsz meg szórhatod a negatív elismeréseket de nekem akkor is ez a véleményem ...

Goldy 07-07-2008 19:08

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 183024)

Nyah ezaz ami meg végképp taszít ebben a rendszerben

bibibi az enyim jobb mint a tied... több tagom van, jobb fejjek és különben is...

3 fórum bőven elég lenne ebben az új "rendszerben" Kezdő, locsifecsi, anarch
stratégiának sok értelme nincs mert 24 órás.
És nem önjelölt fórumgazdákkal... de ez sem az én problémám :P

kakasapó 07-07-2008 19:57

Nos.. én úgy érzem tényleg nem lett az igazi az új rendszer :S
Az egyik nyilvánosra eddig hiába kértem meghívót, az nem érkezett meg..
A másik pedig (remélem, csak ideiglenesen) korántsem tudja azt a légkört megteremteni, ami a régiben megvolt. Nem vagyok hajlandó elárulni melyikről nyilatkoztam az imént negatívan nehogy ezzel is ártsak... Ez csak egy kis kritika az eddigi tapasztalataim alapján...

Remedy 07-07-2008 20:09

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 183032)

1. Azert, mert ez nem olyan nyilvanos forum, mint amit szerettunk volna. Azt szerettuk volna, hogy az osszes Ws jatekos megkapja automatikusan, es a frissen ide regelok/fordulok is. (igy szinte olyan lett volna, mint a regi csopiforum) Erre ugy tunik, nincs lehetoseg.

2. nem ertek en a hoditohoz :)

NewJackCity 07-07-2008 21:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 182897)
Természetesen. Ezt írtam már régebben is, hogy új játékosok automatikusan bekerülnek, de a régi játékosoknak be kell lépniük, ahova akarnak. Azt gondolom, hogy ez a legtöbb ember esetében már megtörtént, így mostanra már egyedül az új játékosok kérdése maradt nyitva, ami pedig ezzel megoldódott. Még egy pár fórum mehet majd publikusnak, most csak az első eresztés ment, hogy a kezdők mielőbb fórumozhassanak.

hát nem tudom de én valahogy nem érzem ugy hogy meg lenne oldva
néztem a 300koros orikon egyik sem kapott automatikusan forumot
egy 300koros játékos mióta számit réginek ????
meg egy 1000koros is ujj nem hogy a 300koros
ez megint egy nagyonjo toldozom foltozom megoldás lett ami semmire nem jó :(

NewJackCity 07-07-2008 21:48

az athelyezettekel valo flodolas ugyanugy megy tovabb pedig serti a forom etikettet
"Ne "floodolj". Ez azt jelenti, hogy ne írj rövid, egysoros üzeneteket egymás után; ne írj hosszú értelmetlen üzeneteket; és főleg ne írj olyan üzenetet, amelyben olyan hosszú szó található, hogy a fórum szélességét megváltoztatja."

jon ugyan osszesito lista is
de elotte ugyanugy jon kulon kulon minden athelyezett huszonhatszor leirva (nagy betuvel ami kiabálásnak minösul ) hogy "ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS:"
bar a kiabálás lehet az uj 21.ik szazadi forumokon elfogadott nehogy a halláskárosultak jogait megsértsuk :D:D:D
meg szerencse hogy rokkantigazolvány nem kell hozzá hogy lehesen kiabálni :D

NewJackCity 07-07-2008 21:53

nem tudom miert nem lehet megoldani hogy minden ori automatikusan bekeruljon a publikus forumokra :)
ez tenyleg vicc ami folyik :D

Ati 07-07-2008 22:04

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 183043)
hát nem tudom de én valahogy nem érzem ugy hogy meg lenne oldva
néztem a 300koros orikon egyik sem kapott automatikusan forumot
egy 300koros játékos mióta számit réginek ????
meg egy 1000koros is ujj nem hogy a 300koros
ez megint egy nagyonjo toldozom foltozom megoldás lett ami semmire nem jó :(

Egy 300 körös ország mióta új?

Ez is kötöszködős topic lett, vagy elolvasod, amit írtam?

Ati 07-07-2008 22:05

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 183045)
az athelyezettekel valo flodolas ugyanugy megy tovabb pedig serti a forom etikettet
"Ne "floodolj". Ez azt jelenti, hogy ne írj rövid, egysoros üzeneteket egymás után; ne írj hosszú értelmetlen üzeneteket; és főleg ne írj olyan üzenetet, amelyben olyan hosszú szó található, hogy a fórum szélességét megváltoztatja."

Előző kérdésem storno, szemmel láthatóan csak kötöszködni jársz ide. Ne haragudj, de erre nincs szükség.

Tsobi 07-07-2008 23:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 182888)
Megszülettek az első nyilvános fórumok.

Normál csoport fórumai:

Éjjeli Bagoly 00-06
Meghívó kérhető: 442281, 271973, 312927, 478906

Ezen országokból csak egy aktív jelenleg,meghívóért kérlek oda írjatok :)

csabi 07-08-2008 00:40

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 183053)
Ezen országokból csak egy aktív jelenleg,meghívóért kérlek oda írjatok :)

és melyik az? :o

J.Ati 07-08-2008 02:14

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 183057)
és melyik az? :o

Ha beírod a keresőbe a sorszámokat rájössz:)

Ez az ori nincs szabin szóval ide mehet a zöld ==> Dasz a Vala Himalaya (#478906) [5/Y]

Arwyl szelleme 07-08-2008 12:27

Le van írva valahol, hogy mit jelent a "nyilvános belső fórum"?

és mitől nyilvános, hogy meghívó kell?

Ati 07-08-2008 14:49

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 183075)
Le van írva valahol, hogy mit jelent a "nyilvános belső fórum"?

és mitől nyilvános, hogy meghívó kell?

http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3068

All times are GMT +1. The time now is 09:07.