![]() |
Quote:
Hogy láttad mégis? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jajj... belenéztem a DB trailerjébe... hát ha azt vesszük hogy a trailer a film jó részeit domborítaná ki, akkor ez siralmas élmény lesz :( Most már azért fogom megnézni, hogy hátha lehetőséget kapok megváltoztatni a véleményemet.
|
A napokban néztem meg a valami amerika 2-őt.
Ajánlom mindenkinek:) Valami Amerika 2 És néztem egy régebbi filmet is. Hóbortos hétvége Ez is egy jó kis film! Biztos sokan láttátok már:) |
Mert fan vagyok:
Star Wars 1-6 Sziki szökevény Mind olyan régi, hogy szerintem nem kell hozzá komment. |
X-men origins: Wolverine
Hogyan lett Farkas ( Rozsomák). Jó film, nekem tetszett. aki szereti az X-men-t, Neki mindenképp ajánlom. |
|
Quote:
|
Quote:
Na, erre én is kíváncsi vagyok! :) |
Quote:
De külön filmként kezelve tele volt akcióval és simán végigültem:) Persze többször nem fogom:) |
Quote:
|
Quote:
Asszem az a kaszinós volt, de sok folytatást nem éreztem a két film között. Talán nem kötött le annyira az a rész,vagy feledékeny vagyok |
Most már kicsit utána olvastam és tényleg ott folytatódik ahol az előzőnek vége lett,de ha nem láttam volna az előzőt akkor is simán meglehet nézni.
Annyira nem épülnek egybe a részek. Ezáltal lehet külön kezelni szerintem. |
Quote:
|
sex drive (2008)
http://filmbuzi.hu/archives/2009/01/...ura-sex-drive/ pite-/eurotripszerű, egyszer nézhető aranyos tinivígjáték pár ritka jó és pár bárgyú viccel. kellemes esti kikapcsolódás. ha nem menne el a film néha a teljesen eltúlzott szexualitás felé kimondottan ajánlanám mindenkinek. |
Quote:
|
Quote:
De, hogy én is írjak. Gyűrűk ura 1-2-3 Austin Power 1-2-3 |
Moszkva tér
Az 1989-es érettségiző osztály utolsó napjai. Bulik-balhék-csajok-érettségi és ami utána van Ollókezű Edward Ezt, azt hiszem nem kell bemutatnom. |
Tegnap este moziban az X-men: Origins - Wolverine: Hááát...jó film volt, elmagyarázott pár dolgot, de kb ugyanannyit össze is kavart az előző részekhez képest. Az akciók jól meg vannak csinálva, a mutáns csapattagok is egész jók. Összességében: egyszer muszáj megnézni :)
|
Star Trek (2009)
8.5/10 A pontozásból látszik, hogy jó film, de a hűha érzés elmaradt. Azért bőven megérte a mozijegy árát. Abramstől felülmúlta az elvárásaimat, a verekedések szépen látszottak, az űrjelenetetek meg voltak koreografálva. Ami nem tetszett, hogy kb 1dallamra épül az egész, a STAR TREk felirat alá szerintem kifejezetten nem illett. Kicsit Star Warsos lett az egész, ami nálam inkább az élményt csökkentette. A 2óra hamar elröppent, végig pörgött a dolog, nem is értem, hogy lehetett majdnem 2órás, amikor olyan sok minden nem volt benne, és nagy szünetek se. |
http://filmkeltes.blog.hu/2008/08/31...he_footsoldier
durva film, csak erős gyomorral! de ettől függetlenül érdekes világot fest le. |
Quote:
Jó kis film volt szerintem. |
|
Quote:
Kétszer néztem meg,másodszorra már számítottam ezekre,de úgy sem álltam meg hevesebb mosolygás nélkül. Fene tudja.. nekem elég volt kétszer :p |
Quote:
Egy férfi naplójából Mondhatni tipikus, egy enyhén depressziós férfi naplót kezd vezetni, amit ellopnak tőle és elkezdik vele tönkretenni. |
Quote:
már fent van a letöltő oldalakon? én még nem találtam sajna... |
Quote:
Tsobi is csak azért nézte meg kétszer ,mert nagyon bejött neki. Amúgy milyen letöltő oldalra gondolsz? |
Quote:
|
Quote:
Majd összefutunk és megkapod tőlem ajándékba:o |
Quote:
de köszönöm, a gesztust nagyon értékelem :) tényleg :) |
Quote:
|
Quote:
Jó lenne egy második rész is:) |
Quote:
|
Superhero Movie
http://www.imdb.com/title/tt0426592/ Ezt fogom megnézni ma este:) Látta esetleg valaki? |
Quote:
|
Quote:
Tipikus Leslie Nielsenes viccek tömkelege! Amúgy az értékelés nem számít. Volt már olyan,hogy felértékeltek egy filmet és nekem nem jött be. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:52. |