![]() |
Ati kerestetik skype-on!!!!!
|
Attila(:
17:45 előtt ne keress, mert nem találsz. |
Quote:
|
Quote:
|
Dus, ha vagy msn-re gyere légyszi :)
|
Tessék ma történelmet írni!
|
Üzenem a Blahán zenélő pánsípos indiánoknak, hogy álljanak le az esőtánccal, mert ez már nem vicces... :)
|
Quote:
Aztán majd megtámadnak minket a vérhörcsögök:D Te nem nézel South Parkot? :) |
Nincs véletlenül valaki aki jártass a C illetve D típusú jogosítványok megszerzésében vagy esetleg van ismerőse akinél meglehetne csinálni "barátibb" áron :)
|
Aki nem jött ki a Nemzeti vágtára az igencsak bánhassa! :) Én csupa jó élménnyel jöttem el 2 napi "munka" után :) Csupa kedves emberrel ismerkedhettem meg! :) Nagyon nagyon jó volt!
|
Quote:
|
Quote:
|
Figyelem Figyelem! :D Keresek egy régi hódost vagy valakit aki tud róla! :D Játékban használatos neve Apa ill. Patkanz assziszem :D Ha valaki tud róla bármi érdembeli információt azt megköszönném :D Kíváncsi vagyok megvan-e még a manus! :D
Meg sztem Andrewnak is hiányzik :D:D:D:D kiegészítésképpen az 5/X-ben randalírozott :) |
Tsobinak, Csabinak, Ferinek, Pepának, Attilának, Sanyinak és minden ma esti résztvevőnek szeretnék köszönetet mondani hogy találkozhattunk
ez alól kivétel csak Szilvia :D :) Örültem és sajnálom hogy végül is ilyen korán zárt a bazár :) és kellemes szombatot kívánok nektek! :D |
Quote:
Örülök, hogy élvezhetted a társaságom :P Egyébként meg köszi az esét!;) |
koszi Pepa! :)
Kutyuleee sajnos nem lett meg, pedig uw-ban is voltunk. :) |
Köszönöm a tegnap estét Mindenkinek, a részvétet és a támogatást különösképp. :)
Sajnálom, hogy számomra idő előtt véget ért és ezt páraknak látniuk kellett.. Életemben talán ez a második alkalom, hogy az értékes alkoholok keverése folytán kiütéssel győzött a gravitáció :/ |
Üzenném az életnek, hogy azt hiszem Belefáradtam :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
azok a regi szep idok :D |
Quote:
|
Quote:
|
Tudna nekem valaki 4/L csoportból piaci info-kat adni?
Ha igen, a 442288-ba küldje el legyenszíves. Köszönöm! |
Debilkének üzenem, hogy jojjon parbajra, intezzuk el vegre ezt a dolgot jatekkal
|
Quote:
|
Quote:
de 1 het mulva mar dupla ennyi lesz :D fent talalkozunk :D |
Quote:
Azert egy het mulva rakeresek a pontodra, tenyleg duplaannyi lesz-e. |
Quote:
|
Ildee azért annyira ne siess előre jó ?:) Még én is szeretnélek kicsit megrendszabályozni :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ildee-nek anarchban (is) a helye!! Légyszi, Ildee, regelj oda is pár országot!!! :) :) Nehogymár csak a normálosok tudjanak veled játszani... Én is játszani akarok veled! Ez kirekesztés! Diszkrimináció!!!! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |