![]() |
:)
Hmm... Szvsz a szeretet egymás iránti tisztelet, megértés és ha tudunk segítsünk. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam minden tali lényegéről:-) No meg persze el kell menni a talira:-))) Vagyis akkor tartozunk egy tágabb kollektívába:-) Ahol esetleg vissza kaphatjuk azt amit adunk:-) |
Quote:
na ha majd jobban megismersz akkor már a nézésemből tudni fogod,hogy mikor jött el az ideje a menekülésnek:D:D |
Idén nem lesz?:-)
Nem kék már szervezni?:-) |
Quote:
de majd az illetékesek elmondják :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nekem szerencsére ilyen problémáim nincsennek :) |
Quote:
Pedig lehetnének,rég láttalak( szerencsére) :D :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezek szerint nem vagy lázas tehát egészséges vagy és tulajdonképp most kedves voltál csak álcáztad:-) Már értem:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
De alap felállásból, itt most sajnálkozni kéne sokunknak,hogy nem lesz megszokott gödölye.. Hátha meg gondolja magát a szervező:-))))) |
Quote:
|
Quote:
Ha mégis lenne, ÉN bizti nem lennék ott :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha szervezés miatt nem akarsz azt megértem, tudom mijen, de ha más oka van akkor gondold még meg, van akik miatt érdemes talán:) najo nem a tejus az ebben egyetértünk;) |
Quote:
Bubba én is sajnálom, hogy nem lesz, de következetes maradok és nem szervezek, egy háromnapos tali, ahol azért sok ember össze szokott jönni, sok gondal jár és költséges is. Legjobb esetben is csak összel lehet ilyen, ha addig meggyöztök, bár valószinü, hogy addigra már nem lesz Gödölye klán. Az első generáció is széthullot, a második úgy szintén, többen a klánbol, jómagam is más szinekben játszunk már. :(:(:( |
Nem a név számít,hanem akik mennek és csinálják:-)
Hívhatod akár bolondok talijának is:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez már majdnem olyan, mint régen egy Beatrice koncert. Mikor a Feró így hírdette: Ha lesz eső nem lesz, ha nem lesz, lesz:) |
Quote:
tiltakozom!!! :) :p hja ez nem a parlament,bocsi:D:D |
Quote:
má csak miattad se ;) :D |
Quote:
már csak azért is ottlenék,hogy neked nehogy jó legyen:D:p |
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
:D:D:D bájcsevegni meg nemigen szoktunk :D pláne mivel egyikünk se bájos :) |
Quote:
birok én,csak jó téged szekálni :D:p |
Quote:
tudom én, hogy jobb velem, mint nélkülem :) és a bájostől messze vagy drága :D |
Quote:
szóval idefigyejé kisjány,bájos vagyok,okés,és Zürmi legyen veled,Dzséni:D:D:D:D |
Quote:
Elég ha engem kérdezel:-) Aki meg kétségbe vonná amit mondok annak annyi:-) |
Quote:
és nem is vagyok kisjány :p :p :p :D |
Quote:
Zürmi egy ufó,de ez itt nem a reklám helye,igy csak annyit mondok,hogy az egyik reggeli rádióműsorban hallottam,mint poénkodás.ugyani ilyenekkel művelődöm korá reggel,amikor még nix agyhelykapacitásom:D hozzám képes kisjány vagy és kész:D:p |
Quote:
|
Quote:
:D kijájjány vagyok, nem kisjány :p :D |
Imádom ahogy szeretitek egymást:-)
|
All times are GMT +1. The time now is 16:26. |