![]() |
Quote:
Szerintem ha lenne bizonyíték a JKSZ-re Ati nem a fórumra írt volna, mivel ez nem bevett szokás, hanem mennek a gödörbe búsulni. Ha meg nincs rá bizonyíték akkor..... így van menjen akkor is. Tuvalunak mennie kell, és kész, hibázott mert 8 személyiség fölött csak felfedezni szabad. |
ez az egész most olyan, mint a média által felkapott hírek.. ilyen történik a hódítóban naponta 100.. van lebeszélt, nem lebeszélt, direkt nem védett, véletlenül nem védett, elbénázott.. csak egyszer el kell kezdeni példát statuálni.. és úgy látom ennek most jött el az ideje.. ennyi..
|
Quote:
|
Quote:
2, ahogy Deni is mondta, ez egy kicsit fel van most kapva a résztvevők Hódítós előélete miatt. |
Quote:
(+ ismerlek ott csalsz ahol tudsz, és igazad is van, mivel sose történik semmi ellene! ;) ) |
bár én továbbra is kiállok amellett, hogy ha nem érte meg védeni, akkor én sem védtem volna.. valamint nagyobb hangsúlyt kellene fektetni a jksz megelőzésére.. nem utólag agyalni, hogy akkor ez most jksz volt vagy nem volt az.. majd később büntetni, ami akár kétes is lehet..
|
Quote:
|
Quote:
különben jól elgyepállak :D |
Quote:
további szép estét mindenkinek én megek szétütöm magam Aban :) Spanyol |
Quote:
Átengedem! :) Csak előzékenynek kell lenni a hölgyekkel :) off |
Visszatérek kicsit a földvesztéses verziómra, ami amellett hogy kicsit korlátozza az orik magas hekin való termelését esélyt ad az ilyen Tuvalu féléknek szintet lépni! Mert azért valljuk be, egy olyan orit aki 6000 kör óta gazdagszik nem fog leszedni senki 9 személyiséggel se!
|
Quote:
Továbbra is támogatom, nem is Tuvalu miatt, hanem bárki miatt, aki szeretne normálisan játszani. Egy olyan csoportban, ahol a top 1 - 3 ori az égben van nem lehet, mert bármikor kedve szerint alakítja a piacokat, stb. Ez szabályosan történik, akkor szabályosan lehetne cserélődés is, vagy legyenek ugyanazok, de küzdjenek meg érte, s ne úgy legyenek ott, hogy így, vagy úgy felütötték magukat, és elérhetetlenek. |
Figyu énis rüheltem a Tuvalut de ha 1 csoportba lennénk szerintem énis segittenék neki mert az az 1 ső 10 személyes ori és szerintem engedni kelle hogy feljebb jusson nem hátráltatni...
Mikor az 5/T be volt ugy emléxek kék7-8 assal akkor mi is nekiáltunk zuzni de abba hagytuk hisz Ő az egyetlen... szvsz. |
Quote:
|
Quote:
|
Sajnálnám ha tuvalu akármilyen ütés miatt is anarhba kerülne (komoly pénzeket ajánlanának ott a gyüjtők a kis kék szam és a sorszám miatt :)
Ha votl is megbeszélt ütés akkor is inkáb az új szabályt hibáztatnám tuvalú helyett 1. helyről fordulni, kapcsolatok nélkül :S ugye értitek, nagyon nem egyszerü. |
Quote:
Nem lehet minden JKSZ est megfogni. Tetszik a Példa. :)) Bocsi hogy égi idézetet hoztam vissza. :D |
Kicsit gondolkoztam a témán ezt még beírom, hátha segíti Ati döntését.
JKSZ, azaz Játékon Kívüli Szövetség. Ez miről is szól? Országok nem megengedett szövetsége,,- összefogása egy harmadik féllel szemben, akinek így jelentős károkat okozhatnak. ezért a legsúlyosabb büntetés jár: anarch. Itt most Tuvalu és Grabi fogott össze, hogy grabinak kárt okozzanak? :) A fenti konklúzióban kijelenthetjük, hogy nem, nem okoztak harmadik országnak semmiféle kárt. Az egyetlen kárt Grabi okozta magának aki azt hitte bejüön az A-s hozzáállás, hogy a rám kijövő sereggel (egy darabbal) beüttetem magam, így fölém kerül az ellenfél, akit szépen beverek én is. Mivel tudhatta, hogy Tuvalunka jó országa tuti nincs, joggal volt feltételezhető hogy a kinlévő sereggel együtt a kiküldött mennyiség átüti az otthoni semmi védelmét. Ezért felteszem a kérdést, ha ugyanez a csata így zajlik de a végén grabi beüti Tuvalut akkor is anarchba kerülnek? Szerintem annak, hogy egyik ori beüti a másikat vagy nem ilyen formában semmi köze a JKSZ-hez, ez egy sikertelen visszatámadás volt napota 500 ilyet látok. Grabi megtette amit ő gondolt, szíve joga, hogy véd, vagy kitámad ez nem supportos hatáskör szerintem, mivel a Hódító nevű játék alaptétele, hogy a játékos hozza meg az országával kapcsolatos döntéseket. Jó lenne ha a játékosok, azaz mi meg hagynánk a fentiek ismeretében a supportot-készítőt is önállóan dönteni. |
Quote:
Akkor hogy mukodik ez? pl 6 szemelyisegig kuzdjon az ember utana meg: "Jajj szegeny, engedjuk mar be a sereget, kulonben hogy fordul?" Ennek nem igy kell(ene) mukodnie.... |
Quote:
neked ezért fizetnek?:D |
Quote:
|
Quote:
Picit félinformációim vannak, és csak azt az oldalt hallottam, aki beengedte az ütést, a másik oldalt, hogy miért feltételezte, hogy sikeres lesz a támadása minimális seregekkel, nem. Minden ütést meg lehet magyarázni, de azt hiszem, hogy valahol meg kell húzni a határt. Azt gondolom, vagy inkább remélem, hogy a támadás indításakor és beengedésekor mindkét fél sejtette, hogy ez nagyon határeset lesz. Nem szeretem a határokat tapogató akciókat. A Hódítóban naponta többszáz csata zajlik le, nem lehet mindegyiknél mindkét résztvevő felet megkérdezni, ezért minden döntést úgy kell meghozni, hogy az minden esetben megállja a helyét, jelen esetben ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy utólag ki milyen módon magyarázza az ütést. Ezért a döntésnél nem tudom figyelembevenni az utólagos egyéni magyarázatokat, bár azok sajnos az eredeti elképzelésemet támasztották eleve alá. |
Quote:
Abban nem foglalok állást hogy ez mi volt, mert nem vagyok a csoportban és igazán nem tudom mi történt, de abban biztos vagyok, hogyha Ati átpakolja őket, akkor nagy valószinüséggel igaza van, és elég bizonyitéka van. Ritkán folyamodik ilyen eszközökhöz, mint le is irta nem akar ártatlanokat átrakni (ezt grabinak válaszolta asszem pont). |
Quote:
Mellesleg már ketten vagyunk, aki szerint majd Ati eldönti a maga 10 éves tapasztalatával ezt a dolgot én azért bátorkodtam írni, mert közel 5 éve vezetem a saját játékomat és volt ott pár ilyen nehézt döntés és egy biztos hogy a közösséget kell védeni az egyéntől. És itt ebben a helyzetben a közösség érdeke azt szolgálja hogy továbbra sem koholt vádak, hanem konkrét egyértelműen bizonyítható más játékosnak kárt okozó csalások alapján kerüljenek az emberek az anarchista csoportba. Ez eddig 3.000 HUF lesz, asszem ennyiben maradtunk Arwyllal szóval továbbiakban nem írok semmit :D |
Népszerű döntést ebben az ügyben nem lehet hozni, de nem is feladatom népszerűnek lenni a szabályok betarttatását illetően. Nem örülök neki, hogy két jó játékos országát kell átrakni, de az ilyen ütésekből ne csináljunk rendszert. Sajnálom. :(
|
3490 ANARCH 5 Tuvalu (10) 137.653
Bár a döntést megértem, nagyon sajnálom... |
Quote:
Jó8 all |
nekem ezzel egyedül annyi problémám van, h ez példa statuálás és semmi más.. nagyon sajnálom, hogy pont rajtuk csattant az ostor.. és főleg azt, hogy így..
|
Quote:
és Sajnálom mind Grabit mind Tuvalut még ha Tuvalut nem is ismerem vagy nem tudom ilyenkor mit lehetne mondani :o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bevallom, én is sajnálom Tuvalu oriját. :(
|
Quote:
|
Quote:
|
én Grabiét is.. véleményem szerint mindketten nagyszerű játékosok.. csak mint tudjuk, "sztárokat" hamarabb ítéli el a bíróság, mint a hétköznapi embereket.. nehogy csorba essen az igazságszolgálatás néha amúgy is kétes hírnevén.. engem ez zavar.. de ez nagyon..
az hogy nem tartom a döntést igazságosnak, az az én magánvéleményem.. de nem az én posztom sajnos a döntéshozatal.. ha az lenne, akkor nem csak ők ketten repültek volna ilyenért mostanában.. |
Quote:
|
Quote:
Egy fecske nem csinál nyarat, de mi nyarat szeretnénk :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:58. |