![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Csak ossze akarom hasonlitani h melyik hodon lehet hamarabb +1 szemelyiseget szerezni...
5. szintol az 1. szintig felerni mellekes... ami engem erdekelne h a roman verzioba mennyi ido alatt lehetne fordulni egy verprofi jatekosok altal osszeallitott klan segitsegevel? Megkerdeznem a tobbi 1/A-s csopikat is, vagyis nemet, angol es magyart is, de itt most mivel ez a roman 1/A mgbeszelesek helye csak a roman hodra vonatkozik a kerdesem... (persze uzenetbe nyilvanithat barki velemeny a tobbi 1/A-rol is, amit szivesen fogadnek :) ) |
Quote:
|
gondolom nem romanbol... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(szép is lenne,ha magam vérprofinak tartanám .. tartsanak annak mások ;)) |
Quote:
|
Quote:
Ezekben a "minicsoportokban" nem olyan egyszerű a lefordulás, mint mondjuk a Hódítóban ahol bőven beférsz a top 30%-ba anélkül hogy az első helyezetteknek akárcsak a közelébe keverednél. |
Főleg ha nem csak az első klán közelébe kell keverdni, hanem a tagjai közé kell meni a topos helyhez :D Mert itt most per pill a 7. még topos. Aszem nem nagy titok hogy a top klán teljes létszámú. S az alvó tagok előszedik 2. 3. számú oriaikat, s 2/B ben toporzéékolnak.. Még klánon belűl is előzgetni kell egymást házalással. Ez a kis 1/a-ás csopik átka :S
|
Quote:
Minden rozsas es minden felteteled megvan a 1. szintig... onnan mar nem hiszem h az 1000 kor alatt megvalosithato... ha 17.000 kort (kozel 2 ev) irtal volna, lehet nagy nehezen elfogadtam volna... ;) |
Quote:
Quote:
|
Ahogyan elertuk a top hatart amikor jatszottam ugy h 1 orit loktunk fel rogton mozgolodni kezdett a top klan... ezzel semmi gond viszont lattak h nem tudjak full barakkos orkal sem leverni igy szetvalik neha ilyen szituba a top klan akkor vegiguti mindenik klant... mert megteheti.
Szoval valahogy igy kepzeld a roman 1/A-t... roviden... Piacot a top klan uralja es azert is utest kaphatsz ha veletlenul ezt kisse ki akarod boritani az egyensulybol... ök termelnek akar 80% hazzal egysegeket vagy barmi mast ezerrel, te meg nem teheted meg mert mas klanok mellett is el kell menni amig felersz es mikor ott vagy seperc alatt at van epulve a 80% hazrol full hadinak ha kell... Szerintem amig a csopinak a letszamanak a felet vagy majdnem a felet ok teszik ki addig fordulas onnan nincs, mert eloszor is a piacon kellene a hatalmukat megdonteni, nem elvenni a piacot hanem a vezeteset megosztani... Erre meg kellene egy JSZK h megvalosuljon, hiszen ok vannak 10-en es a tobbi klan osszesen tesz ki 12 orit... 4-6 emer hogyan tudja megvaltoztatni a piacot mikor 10 egyutt dolgozik? (es persze az a 4-6 szemely csak toredeket termeli annak amit a 10, nem felet, csak toredeket... P.S. Nem tervezek es nem kerek senkit arra h JKSZ-et hozzon letre 1/A-ba! |
Quote:
De egyetlen esetben elfogadom hogy megoldható a fordulás 1000 kör alatt: ha abba a klánba kerülsz be amelyik birtokolja a top-os (és a közvetlenül alatta levő) helyeket. |
Quote:
|
Quote:
|
Továbbra is az ördögi körnél tartunk.. kevés az ori, nehéz frodulni. SZK-ások nem jönnek visza mert nehéz fordulni.Taulajdonképen mindenki a másikra vár :) Dupla ekora csopiban a topklátol fügetlenűl lenne pár fordulós hely. Akkor az 1k kör is tán megvalósítható lenne (tán).
|
Akik SZK-n vannak azok kozul 3-4 ha visszajonne... ezt mar vegigjartam 2x is...
Eke te is tanusithatod es majdnem minden ori amely roman 1/A-s inaktiv ori, hogy ilyen biztato leveleket kaptak tolem... csak arra kertem, ha nem akarnak jatszani, akkor legalabb jojjenek vissza egy altalam inditott klanba es szabizzanak le, h pumpaljuk fel a csopit letszammal... meg erre sem voltak hajlandok 2-3 ori kivetelevel... azelott h abahagyam a 2 szintig en hoztam fel 3 orit szoviben h A-s orik legyenek de ebbol most A-ba 1 orit latok a listan... Felkerulnek es 1/3-a az amely tobb mint fel evet marad es probalkozik... Csak 1 evig kellene felfujni a letszamot szerintem es utana mar kedvet kapna maradni mas is... dehat ez van...:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Teljesen felreertettel Hüpike... NEM eleve ugy hivtam h gyertek szabisnak, hanem ugy hivtam h jojjenek jatszani, VISZONT HA NEM AKARNAK JATSZANI akkor is jojjenek mert szabi alatt maradhatnak! Azt is leirtam h miert kellene nekunk ez. |
Grabi én biztosittok neked egy anyagiakban gazdag feljutást,akár szintenkélnt is,probáld meg.Természetesen a játék szabályainak megfelelöen.Szövi,karaván,söt Á-ban vippelek is ha mondod.
|
Quote:
oké szabiznak egy dolog de nincs klánszabi így aki akarja akkor üti be őket klánba s ő rajtuk szépen fellehet mászni.... ez sem lenne rosz ötlet mert oké szétverik őket van újrazási lehetőségük s onnantól fogva tiszta lappal lehetne menni, de rápillantva az szk listámra az orik nagy többsége nem 110k ponton van, hanem 150-200k pont környékén van a legtöbb szk-s ori s aki addig felküzdötte magát nem hiszem hogy hagyja hogy minden jött ment klán üssön a klánján. Másik eset hogy mindenki külön külön klánba helyezi magat úgy megy szabira, szintén klánban nincs szabin jön egy ori s szépen klánban nyugodtan felveri magát rajtuk, úgy hogy még a kíséréstől se kell tartania. :rolleyes: lehet én vagyok túl bizalmatlan vagy tulkombinálom a dolgokat, de szeríntem senki sem szeretné azt látni hogy az x ideje regizett oriját amibe rengeteg időt beleölt földosztónak nézzék. Ente ördögi köre tér vissza,... kellene legalább 50 AKTÍV játékos hogy rendesen pörögjön az A. Ez már most megoldható lenne akár a kövi körváltás után is mert van 50 ori A-ban sőt sokkal több is mint 50, csak kb az orik 2/3 szk-n van Lehetne egy másik megoldás is pl ilyen angol-román-német A-kban, hogy ha 50alatt van a csopi létszáma, akkor az szk-n levő orik is belszámítanának a csopiba mert ott vannak ugye, (ez régebben is felmerült) így pl ha 60 ori van ott abból csak 30 aktív, (mivel ez alacsonyabb mint 50 ezért) 18. helytől menne a top... |
Quote:
Mindazonáltal teljesen felesleges másmilyen fajta fordulási rendszert csinűlni mint magyarban. Ha jól emlékszem épp Reaktor írta le a legjobb megoldási módot arra hogyan lehet feljönni és játszani. Nem titok hogy már a toppos orik túl nagyok a többiekhez képest. Ha 2-3 fős klánokban játszanának a kis orik és úgy jönnének fel akkor klánban biztos hogy nem lennének bántva a toppos orik által mert egy ütés miatt nem éri meg kiválni egy orinak se... A többi kisebb klánnal meg eldönthetik hogy MNT-t kötnek-e vagy pedig harcolnak. Egymáshoz képest kiegyenlítettek lennének az erőviszonyok... |
Oké, 17 aktív orinál mindenki topos :) feljön 60k értékkel s jó is, csak nehogy feljöjön neki 2 db 70k-ás ori B-ből mert akkor kiesika topból :D
De az ötlett jó, csak lehet furi helyzett. Azt kéne mint pár ET szerveren (Enemy terrytory ha mond valakinek valamit), ott ha kevés a sima játékos van pár boot. Itt is lehetne pár gépi ori, na nem 25 császár 9 személyiséggel s extrém jó feltételekkel. Amojan átlag játékos képeségekkel. De leeht én most mégjoban elrugaszkodtam a földtől... |
Quote:
(Persze lehet hogy az én elképzelésem túl ósdiak és ma már a botok jóval közelebb állnak az emberi gondolkodáshoz és rugalmassághoz.) De akár így, akár úgy, nagyon nem hiszem hogy Atiék belemennének egy ilyenbe, ennél sokkal egyszerűbben kivitelezhető javaslatok is megbuktak már ;) |
Ez könyen megesik. A Császár is belebukott a dolgaiba :D Én közelében se voltam az 1/a-nak mikor kiveték onan,de amiket halottam... lejtett neki a pálya :) De az emberi leleményesség még mindig jobb.
|
Akkor botok helyett pár embert kéne berakni alsóbb szintekből és máris más lenne a helyzet:):D
|
Quote:
és köszi a lehetőséget, nem áll szándékomban játszani :) laci: nagyon nem mindegy, hogy SZK-s vagy vagy szabis vagy egy klánban. remélem nem kell ecsetelnem az okát. nagyon, de nagyon nem mindegy! |
En szvsz megint az jon ki az egesz beszelgetesbol h a top klan izgalmasabb jatekot szeretne es a tobbiek meg fordulni szeretnenek... evvel semmi gond megint, csak a cel kulombozik igy a jatekstilus is kukombozni fog...
Meg mindig azt latom egyetlen megoldasnak, h jojjon vissza par ori szk-rol, vagy jatszani vagy csupan szabisnak... Hogy ezeken az orikon fognak feljutni masok az engem nem zavarna, sot valalnam h minden szabis az en klanomhoz legyen kotve es en ne menjek fel, ne fordulhassak, ussenek, csak lassam, h esely van fordulni ugy is h a top klan ne tudja lefoglalni a top helyeket... ennyi lenne a celom... utana ugyis beindulna a jatek mert a jatekosok ertelmet latnak annak h jatszanak... Megint hangsulyozom azelott h uggason barki is: Van tobb szemely is akit tisztelek a top klanbol es nem ellenuk akarok szolni, csak a helyzetet ugy alakitottak/alakult, h jelen pillanatba nem erdemes jatszani a roman hodban... erre csak az a megoldas h tobb ori a csoportba... h ez szabis ori vagy nem az teljesen mind1... letszamot kell novelni es punktum... |
Sokan vagyunk de nem elegen. Hozon magával mindneki még 1 orit :D Bocs ezt nem lehetett kihagyni. Még a következő "bajt" szoktam látni. Feljön 1-2 ori vagy egy komplet szövi. Lehet be se áll sehova látván a dolgokat. Ha meg be is áll, vagy alapít. Álltalában hamar megunják. S kimennek SZK-ra. Mire feljön megint pár ori álltalában ez előző turnus már pihen. Igen kialakult egy helyzet mikor senkinek sincs kedve évekig bűvölni a dolgokat hogy hátha... Sokan (főleg az újak) a magyar 1/a-tol is tartanak s szinte lehetetlennek érzik. A top klán se fog lefordulni vagy SZK-ázni. Évek munkáját vágnák haza, enyire meg lehet önző az ember :) Remélem vannak/lesznek kik viszajönnek, feljönek 1/a-ba, s nagyjábol 1 időben mert 1 fecske nem csinál nyarat.
|
Igyekszem felfele az 1A-ba, ha nem másnak, létszámnövelőnek jó leszek :)
Én leszek Laci, a Botpótló :D |
Ha velem egyutt meglesz a a 34 ori a roman 1/A-ba akkor hivhatsz engem is... de addig meg sem gondolom... en mar jatszottam eleget ott azert h ne jussak semmire... de ha lesz 11 top hely akkor szoljatok mert jovok es nem is probalok meg felmenni a 11. helyre... hagyom masoknak, csak lassam h fordul valaki mar
|
Quote:
Aki tenleg fel akar jonni 1/A-ba, vagy vissza akar jonni jatszani SZK-rol, letszam noveles erdekeben, az kerem jelentkezzen nalam. :) Aki jatszani is akar nem csak szabin ulni :D az szerintem konnyen kap helyet meglevo klanokba... :rolleyes: ha megse akkor kerjen segitseget ez ugyben, egyutt hatha gyorsabban orvosoljuk! ;) |
Megjegyzem h a legnagyobb problemank (azok akik fordulni akarunk) abban rejlik h "fel" akarunk jutni a topba... Miert nem hozzuk a hegyet mohamedhez? nem kell 7k hekire menni h top korok ketyegjenek, ha van meg par ori...
max 3k hekire kellene menjen mindenki es ott megallni... addig amig meglesz a 11 top hely... majd 12 helynek is... miert menni a top klan kozelebe ha ugy is visszautnek? ne vigyuk mi a hatunkon mohamedet a hegyre... hozzuk mi a hegyet mohamedhez... Majd par honap utan ha beindulna a 10 feletti top hely teljesen megvaltozik a csoport hangulata... 5k hekikulombsegel orik kozott nehezebb lenne es egyre ertelmetlenebb h kivaljanak utni ezzel a megoldassal a top kaln megmaradna TOP klannak es termelhetnek tovabb, egyseg lenne boven, kaja is, teki, nyers,fegyver minden mert nem a hekibe fektetne bele az ember, amit utana elveszit...:D hanem tudna tartalekolni:) Tudom h nem fogja alairni sok ember ezt de ez a leggyorsabb modja annak h beinduljon a roman 1/A |
Ez eddig tiszta sor. Emiatt is volt sokszor az a válasz, hogy jöjenek visza az SZK-sok s máris minne ok. Nekem nincsenek meg szk-sok a pontlistámon. De az tuti hogy több tiz oriról van szó. Csak nem nagyon jönnek vissza mert vagy nincs idejük, vagy kedvük, vagy egyedűl minek jöjön.
|
Quote:
nekem pontosan 30 szk-s orim van a pontlistámon elmentve ha csak 18 jönne vissza akkor kilehet számolni honnan menne a top....+lentről is jönnek még orik (2 ori tuti) |
De ezt mind megbeszéltük pár napja, ne kezdjük el ugyanazokat a köröket megint ;)
|
Hát. Valamiről muszály idönként. Mindig indulnak kezdeményezések, hogy egy nagyobb létszámu csopi legyen, így játszhatóbb is. Azt eddig mindig hiba csuszott a számításba :S Töllem az is jöhet hogy az SZK-sokat számítsa be a rendszer, mig ekkora a csopi... De aszem ez is fel volt dobva párszor.
|
All times are GMT +1. The time now is 14:32. |