![]() |
5/U (gyors csopi) Dipiében volt egy kis csemege:)
aaaaa (#bbbbbb) 2007-04-15 12:38:31 Helyezés: ccc Érték: dddd Hello. Szövit kötnék vari hadis tolis orival. 2 kör távolság legyen. Gyorsba játszom. elit fellállás legen. 170 fölött. vari toli 50 70 körül. morál 80 fölött. ne legyen lázadás. Élőhalottak haggyanak. Kereskedő ember vok. Jelentkezéseket várok. Hello. |
gyors csopihoz illően rövid, pörgős mondatok.:)
|
Quote:
|
Quote:
Áá :) Ez rólam lesett :D:D Én névváltozás akciójához hasonlóan egyszeri, limitált lehetőséget hirdettem :p Amúgy szolid, jóképű, okos és egészségesen szerény ember vagyok ;):D |
Quote:
|
Biztos, hogy Hódítózni jött?:D
xxx (#yyyy)
2007-04-16 09:55:57 Helyezés: zzz Érték: aaaa Egy dögös Varázsló csajszi, keres szövetségbe egy Hatalmas Fegyverrel rendelkező Harcos Óriást.:DDD Viped legyen és közel légy hozzám.:) Várom jelentkezésed a zöldbe.:) (biztos, hogy Hódítózni jött?:D) |
(3/G-ben)
Helyezés: x Érték: x Üdvözlet Mindenkinek! Tolis orit keresnék, remélem találok is. Feltételek: Valami lemaradt nem? :D:P |
5/U csemege:
a(#b) 2007-04-18 09:27:43 Helyezés: c Érték: d Heló MINDENKINEK! Piknik céljából keresem azt az óriást,aki szeret kirándulni ! Itt a Nyár jelligére. |
közérdekű közlemény az 5. szintről
2007-04-18 14:54:42 Helyezés: 000 Érték: 000 Az Ország egyre nagyobb és hatalmasabb lesz mindenkinél! |
Quote:
|
Helyezés: xzy
Érték: xxxxx Sziasztok!:) Aktív szövibe, 4. helyre aktív varist keresünk. Faj mindenképp óriás! További pár feltétel: - A szövifórum használata. -Ezt olyan hangnmben tedd, amire válaszolni is fogok. -Aktivitás, az nagyon fontos! -Minimum 3 számjegyű IQ! Ez is nagyon fontos. Lehet 4 is vagy több is, de 3 legalább legyen!:) -Némi tapasztalat, de ennél az aktivitás még mindig fontosabb. - A magyar nyelv helyesírásának alapfokú ismerete, a mondatvégi és mondatközi írásjelek rendszeres használata. -Alapfokú szociális képességek. Megkockáztatom: humor:) Ne feledd! Mi mindannyian rendelekzünk eme tulajdonságokkal!:) Ha úgyérzed megfelelsz a feltételeknek mindinképp jelentkezz, minnél gyorsabban. Nem fogod megbánni. Jó Játékot Kívánok Minden Kedves És Kedvetlen Játékosnak!:) |
Quote:
|
Quote:
de a hirdetés marha jó;) |
Quote:
|
Quote:
|
Egyoldalú MNT-t is lehet fogadni?
000 (#000)
2007-04-19 17:34:14 Helyezés: 000 Érték: 000 Sziasztok!! Keresek egy jó hadis orit!! Ha tudtok ilyet kérlek titeket zöldbe jelezzétek!! Köszi! Ja és MNT-ét (kölcsönöset) szivesen fogadok!! |
2007-04-19 10:14:56
Helyezés: 000 Érték: 00000 Szasztok! Szövetségeseket keresek. Fajom élőhalott és harcos jellem. Szövetséges vezére státuszban vagyok, ezért várom ajánlattételeiteket. Fontos lenne,hogyminél több szövetségesem legyen. Gondolom ez nektek is fontos. Hali. |
Quote:
|
xyxqw (#000000)
2007-00-00 15:32:25 Helyezés: 000 Érték: 9921 Szövetségünk utolsó tagját keresi minden újj jelentkező küldjön a országárol egy másolatot. Jellentkezni nálam lehet és ne sűrgesen senki egy hétig várok és a legjobb orit veszem fel a jelentkezők közül. A többijektől előre is bocsánatot kérek. Egy hét múlva tom megmondani hogy kínek a jellentkezése nyert. |
Quote:
|
amúgy miért kell kipontozni egy dipit? úgyis látja mindenki
|
Quote:
|
Quote:
Ez nagyon jó:D:D Nekem meg volt szerencsém ezzel az úriemberrel egy szövetségben lenni:D:D:D csak hát a feltételeknek egy idő után nem tudtam megfelelni:( Jól jár az a vari ha ide belép;) |
4-ben találtam néhány érdekes szösszenetet:
"Gipszjakab (#qqqqqq) 2007.00.00. Helyezés: ** Érték: ** erős szövit keresek magam mellé,ha te már megtudsz varázsolni vagy betudsz törni hozzám akkor jelentkezz,mert akkor jó haverok leszünk(kivéve élő halott)" Szóval, küldök 6-7 földrengést, esetleg 30 házat felgyújtok, s máris komák leszünk? :eek: Megyek mááár! :D "Gipszjakab (#qqqqqq) 2007.00.00. Helyezés: ** Érték: ** Üdvölet VEZETŐK!!!!!!!! Egy élőhalott harcos vaok most léptem nem rég szintet szövit keresnék igen erős elit lovas illyász felállásban." Persze hejesírásom már nem igen erős..:rolleyes: "Gipszjakab (#qqqqqq) 2007.00.00. Helyezés: ** Érték: ** Hali! Szövibe lépnék, vagy szövit alapítanék. Fontos, hogy közelben légy és CSAPAT JÁTÉKOS! Akit érdekel írjon:) Üdv" Tehát az a lényeg, hogy csapat játékos legyek? Mégis, mennyi kell belőlem?? :eek: |
"ixypszilon (#xxxxxx)
2007-04-21 17:01:08 Helyezés: 1331 Érték: 8732 szövetségest keresek törpét mert így tudok gyújtogatni" Most elbizonytalanodtam, tud valamit, amit én nem? :D Lehet meg kéne kérdeznem tőle, valamivel teletömhették a fejét :) |
Quote:
|
Quote:
Túl sok lett benne a számjegy, meg már az arcom se fért be a szöviforumba:D:D:D |
Quote:
|
pedig már gondoltam felkeresem a csapatot,és jelentkezek,de egy gyors IQ ellenörzés,és rájöttem hogy a szám 4,5 számjegyü tehát nem felelek meg
na meg a pont is hiányzik innen Pont |
Quote:
Annak a csapatnak nem volt lehetetlen:D:D:D:D:D:D |
Sziasztok!:)
Átgondoltam egy kicsit az előző ajánlatom... Abban azthiszem olyan követelményeket állítottam amelynek nem tud mindenki megfelelni(pl.: helyesírás). Viszont. Még mindig óriás varist keresünk! Feltételek: - A szövifórum használata sajna még mindig ajánlatos. - A hangnem elég ha olyan, hogy elolvasom... - Tudj csapatban játszani, csapatban gondolkodni! Talán ez a legfontosabb! - Meg az aktivitás! - Megelégszünk egy 3 számjegyű IQ-val, elvégre elég belőlem csak egy:) Nem kell, hogy helyesen írj, nem számít ha antiszociális vagy, csak jelentkezz és légy aktív! Nem bánnád meg!:) További kellemes Játékot Minden Kedves És Kedvetlen Játékosnak! a multkori folytatása:D |
Egy erősen fejlődő szövetségbe keresünk egy 1 helyet (3-an vagyunk).
Feltételek: -a szövetség fórumát használja -legyen aktív, napi többszöri belépés -HADIS élőhalott legyen -helyezés nem számít -nem baj ha kezdő -hosszútávra tervezünk, vegye komolyan -legalább 2000 továbbképzett egysége legyen, kezdő esetén ez az érték kicsit lejjebb is mehet -védekezésben jól segítenénk -nem fogjuk irányítani, saját belátása szerint játszhat, de az összetartás fontos!!! 1helyet keresnek 3an???:eek: nah meg picit fura nekem a "védekezésben jól segitenénk" kifejezés:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azért a fórumozók is tudnak alkotni! Nem marhaságot persze, és nem is rossz nyelvezettel, de aranyos!:D
wxyz (#sdfgh) 2007-04-22 23:33:21 Helyezés:x Érték:y Szia! tényleg kötsz MNT-t? És mi az az MNT? És azt hol lehet csinálni? Neked van cérnád a játékban? Honnan szereztél? Nekem is adsz? Mennyit és mit kérsz érte? Vagy nem cérnád, hanem madzagod van? Jajj ne haragudj tudom, hogy sok a kérdés... Nem haragszol, ugye? Jajj azt nem akarom... Ugye tényleg nem haragszol? Ugye válaszolsz nekem? Remélem Neked nem fáj a fejed! Vagy fáj a fejed??? Egyébként keresek egy hulla szövetségest:). Lehessen fárasztani az illetékest. Kínzás típusa: lásd fenn:P. És most tanulni fogok:D Bocsi a hirdetés feladójától!;) |
1 hadis, 2 varis, 1 tolis hely van egy szöviben
max 2-3-4 kör távolságban(inkább 2-3 legyen) egy ujabb 5fős szövi, de lehet csak jutalékért keritő:P |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:45. |