Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

laci 12-03-2006 10:30

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49636)
Ja felvetette, de nem azoknak akik félnek egy kis megmérettetéstől, hanem azoknak akik egy orival már ott vannak a főszörny elleni harcban!!! Ha nem vagy ott egy orival sem akkor csak egy bujdokló vagy aki meg akar lépni a harc elöl.

Na, Arra, itt van: szerinted én félreolvasom a dolgokat, mert aki nem akar 1A-ban felfelé menni, az (idézlek) "Se nem dilettáns, se nem gyáva.".
És erre itt van monro beírása. Megint én értettem félre valamit?

Non Omnis Moriar 12-03-2006 10:31

Quote:

Ja felvetette, de nem azoknak akik félnek egy kis megmérettetéstől, hanem azoknak akik egy orival már ott vannak a főszörny elleni harcban!!! Ha nem vagy ott egy orival sem akkor csak egy bujdokló vagy aki meg akar lépni a harc elöl.

És ha van ott egy orim ami csak egy totál inaktiv blokk a csoportban, csak egy a fordulási feltételek közül amit teljesíteni kell a Bben...velem mire mentek? Semmire, ugyan úgy nem csinálok semmit inkább ott se legyek, így csak problémaforrás meg akadály vagyok nem? Egyikőnk problémája se oldódik meg így sosem :(

Deni 12-03-2006 10:34

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49633)
Nem igaz hogy folyton az 1A problémái miatt kel mindenki másnak szívni, és ugy táncolni ahogy az Asok fütyülnek. Bocs, ha élesen fogalmaztam, de ez már kezd fárasztó lenni .. engem se kényszerítsen senki hogy Aban játsszak..

Induljunk ki abból, amit már nagyon sokan, köztük én is elmondtam, hogy az 1/A a játék szerves része, nem opció..
Ha az "mindenki más" venné a fáradtságot és a külső fórumon a véleménynyílvánításokon (jajjdenehéz az 1/A és hasonlók) kivül előállna valamilyen konstruktív javaslattal, észérvekkel alátámasztva (gonosz az 1/A az nem észérv) akkor már régen előrébb lennénk.

Véleményem szerint a leghumánusabb elvárás az lenne, hogy minden szinten a mostani, nehezített feltételeknek kelljen megfeleni, kivéve az 1/A-t. Ott minden országnak a saját követelményei szerint kelljen topba menni/maradni ahhoz, hogy B-ből a másik ország lefordulhasson.

u.i. : bár szerintem az alsóbb szinteken nehezebb lesz eljutni mondjuk az első helyre, de úgy látom a kis kékeket ez nem zavarja, hiszen csak a gonosz 1/a a mumus, az összes 1/A-s pedig maga az ördög :D

NorB 12-03-2006 10:35

Quote:

hogy bujdokolnék a harc elől? :D
az elmúlt pár hónapban mind a 3 orim volt egy kicsit mf., és mindhárommal nekimentem egy-egy szövinek, aki nem volt nekem szimpi, egyszer nyertem, egy döntetlen lett, egy vesztett, ott restartolnom kellett, de a győztesek azóta távoltartják magukat tőlem :D
tudod kik azok, akik bujdokolnak? az A-s hősök, ott aztán biztonságban vannak
az egyetlen hely, ahol egy orit nem lehet kinyírni, az az A csoport (már ha gazdag klánban van persze)

monro 12-03-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49631)
évek óta ezt csináljuk szívesen, de azt hogy egyetlen csoportban, ahol ugyanazok az emberek már nagyon régen ott vannak, és abszolut monopolhelyzetben vannak, küzdjünk velük, mert ők most úgy látják, hogy velük kell megkűzdenünk....na ez a vicc
eleget bizonyítunk alul, én meg így látom

NorB.
Egyetértek veled abban, hogy a 2B-s ori fordulását NE KÖSSÜK AZ 1A-s ori helyezéséhez kizárólag a felléptethetőségéhez! Tehát ha az 1A-s ori kéktelen akkor top30%-al léptethető (+336 topkör persze) így megfelel a követelménynek és a 2B-s ori ha a saját feltételeit teljesíti akkor léphet.

Viszont:
Te idétlen idők óta pörögsz az 5-2 szintek között. Ugyanabban a helyzetben vagy, mint azok az 1A-sok akik miatt nem akarsz felmenni,mert baromi régen ottvannak és biztosan piszkosul nagy a tartalékuk. Most akkor válaszolj lécci mi a különbség? Évek óta gyüjtögetsz sőt 4 orival gyüjtögettek utatok során... Ugyanazok az esélyek veletek szemben másoknak, mint az 1A-ban a régiekkel szemben nektek!

Deni 12-03-2006 10:38

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49644)
az A-s hősök, ott aztán biztonságban vannak
az egyetlen hely, ahol egy orit nem lehet kinyírni, az az A csoport (már ha gazdag klánban van persze)

Ha szerinted ennyire könnyű az 1/A, akkor már depláne nem értem a problémád :)

NorB 12-03-2006 10:41

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49647)
Ha szerinted ennyire könnyű az 1/A, akkor már depláne nem értem a problémád :)

azért Deni, mert az ismerettség kérdése, nem taktikai tudásé

monro 12-03-2006 10:43

Quote:

Igen, ezzel teljesen egyetértek... PONTOSAN. De megint miért kellett mindenfélét kitalálni? Mert az A nem jó. És azota se jó, és így nem is lesz az. Nem igaz hogy folyton az 1A problémái miatt kel mindenki másnak szívni, és ugy táncolni ahogy az Asok fütyülnek. Bocs, ha élesen fogalmaztam, de ez már kezd fárasztó lenni :(

Sztem meg te vagy fárasztó és ráadásul picit kevés a rálátásod is a dolgokra. Kár hogy ilyen emberekkel kell vitázni :( Olyan mintha a süketeknek mondanánk, hogy hegyezze a fülét...

Az 1A-ról azért olvasol sokat,mert akik ott játszanak azok tesztelik számodra is a játékot!!! Azért kapsz újításokat,mert az 1A odafigyel a dolgokra és megtalálja nektek a bugokat és a hibás szabályokat ami minden csopiban létezik, de vagy nem jön ki kis hekin vagy csak túl buta vagy, hogy észrevedd.

És én is elnézést kérek a személyeskedés miatt, de kezdesz fárasztó lenni a te szavaiddal élve.

NorB 12-03-2006 10:43

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49645)
NorB.
Egyetértek veled abban, hogy a 2B-s ori fordulását NE KÖSSÜK AZ 1A-s ori helyezéséhez kizárólag a felléptethetőségéhez! Tehát ha az 1A-s ori kéktelen akkor top30%-al léptethető (+336 topkör persze) így megfelel a követelménynek és a 2B-s ori ha a saját feltételeit teljesíti akkor léphet.

Viszont:
Te idétlen idők óta pörögsz az 5-2 szintek között. Ugyanabban a helyzetben vagy, mint azok az 1A-sok akik miatt nem akarsz felmenni,mert baromi régen ottvannak és biztosan piszkosul nagy a tartalékuk. Most akkor válaszolj lécci mi a különbség? Évek óta gyüjtögetsz sőt 4 orival gyüjtögettek utatok során... Ugyanazok az esélyek veletek szemben másoknak, mint az 1A-ban a régiekkel szemben nektek!

monro, ebben kicsit igazad van, dehát én hol akarok kötelezni A-sokat arra, hogy körbenforogjanak? nem akarok

Deni 12-03-2006 10:44

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49648)
azért Deni, mert az ismerettség kérdése, nem taktikai tudásé

ismerettség maximum megkönnyíti a helyzetet, de ahhoz, hogy valaki ismert legyen, le kellett tennie az asztalra pár dolgot.. lényeg az, hogy ismerettség nélkül is ugyanúgy lehet valaki sikeres az 1/A-ban mint más csoportokban.. ez nem kifogás.. vagy ha annak szántad, elég gyenguszra sikerült..

monro 12-03-2006 10:46

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49635)
honnan gondolod, hogy nem tudnak?
én meg azt láttam az A-ban a saját szememmel, hogy teljesen mindenféle tudás nélkül lehet feljutni a topklános oriknak, s most ne mondd azt nekem, hogy ahhoz tudás kell, hogy egy ori, amit kitömnek mindennel felüti, meg felfedezgeti magát és mindent megkap ingyen!

Igen ezt én is láttam. Ez egy hiba pld. Meg lehetne oldani ha nem azt mondanád, hogy "ezért nem megyek fel" hanem elolvasnád a felfedezéses topicban azt a bejegyzést amiben a felfedezés mértékét a klán átlagos orinagysága után határoznám meg. Mindegy ez más téma a lényeg, hogy nem az a megoldás ha homokba dugod a fejed! Ha jó játékos vagy (egyébként annak tűnsz) akkor segíts azoknak akik előre akarják mozdítani a dolgokat a fejlődés irányába.

laci 12-03-2006 10:47

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49638)
Bocs de akkor mit vitázol itt?
A forduláshoz felfelé kell kapaszkodni!

Na jó, elismerem hogy nem voltam egyértelmű, de szvsz az eddigi beírásaim alapján elég egyértelmű lehet, hogy nem ÁLTALÁBAN a Hódítóra gondoltam, hanem az 1A-ra.

Non Omnis Moriar 12-03-2006 10:47

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49642)
Induljunk ki abból, amit már nagyon sokan, köztük én is elmondtam, hogy az 1/A a játék szerves része, nem opció..

Hát legyen opció. Nektek opció az 5.szint? IGEN.
Az 5szint is játék szerves része, akkor menjetek lefele oda kötelező jelleggel.

Mert az A-s játszhat non-stop ott ahol neki jó, senki se kényszeríti továbblépésre, ül a hátsóján és élvezi a kedvenc játékát... Ennyi erővel ne legyen kötelező továbblépni 5.szintről sem, mert pl én azt szeretem és ott akarok játszani.

NorB 12-03-2006 10:49

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49651)
ismerettség maximum megkönnyíti a helyzetet, de ahhoz, hogy valaki ismert legyen, le kellett tennie az asztalra pár dolgot.. lényeg az, hogy ismerettség nélkül is ugyanúgy lehet valaki sikeres az 1/A-ban mint más csoportokban.. ez nem kifogás.. vagy ha annak szántad, elég gyenguszra sikerült..

az egész vitának ez a lényege, erről vitatkozunk 70 oldal óta
az A-ban ismerettség nélkül, nulláról indulva nem lehet a top tetejére kerülni, és ez nem várható el egy olyan játékostól, aki kék számokat gyűjt
nem beszélve arról, hogy véleményem szerint a játék magányosan is játszható kell legyen, és egy magányos játékos lehetetlen helyzetbe kerül, ha elvárjuk tőle, hogy top1-2%-ot teljesítsen az A-ban

monro 12-03-2006 10:50

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49640)
És ha van ott egy orim ami csak egy totál inaktiv blokk a csoportban, csak egy a fordulási feltételek közül amit teljesíteni kell a Bben...velem mire mentek?

1. beleszámítasz a top30%-ba pld.
2. lever valaki rólad x hekit amivel bekerül a top30%-ba
3. leversz valakit és közben téged is lever valaki aki bekerül a top30%-ba

stb-stb...

Friss földek jelennek meg, ami mostantól a felfedezés módosításával elvész.

laci 12-03-2006 10:50

No, kollégák, én ezennel kiszállok ebből a vitából. A véleményemet (többször) elmondtam, rajtam semmi nem múlik, bármi lesz a döntés, aláírom.
Ha valakit valamilyen formában megbántottam volna, akkor attól elnézést kérek, nem volt szándékos.
És az a véleményem, hogy jobb értelmes emberekkel vitatkozni, mint ostobákkal egyetérteni ;)
További jó mulatást, és találkozunk az 1A csúcsán, ha úgy alakul :D

Laci

Arrakis 12-03-2006 10:50

Quote:

Igen, ezzel teljesen egyetértek... PONTOSAN. De megint miért kellett mindenfélét kitalálni? Mert az A nem jó. És azota se jó, és így nem is lesz az. Nem igaz hogy folyton az 1A problémái miatt kel mindenki másnak szívni, és ugy táncolni ahogy az Asok fütyülnek. Bocs, ha élesen fogalmaztam, de ez már kezd fárasztó lenni :( Mért kellett a min. föld? Az földleadások miatt. Mért kellett a fedezés limit, mert " top elhúzott". Mért kötelező Aba menni? Mert nincs elég töltelék ország.
Én nem kötelezem az Asokat arra hogy forduljanak az 5 szintre, mert NEKEM az a kedvencem, engem se kényszerítsen senki hogy Aban játsszak csak mert ő azt szereti. ennyi.
Ha azt mondanám ha kötelező az A akkor legyen kötelező a fordulás is onnan.. erre hogy felhördülnének az A lakók...? Ez éppen ugyan az a kényszer.

Az meg hogy valaki aki több súlyt akar a szavazatának csak mert Aban van, ki tudja milyen játékkal és mennyi ideje, az a legnagyobb pofátlanság amit valaha itt hallottam. Legalább ugyan annyi szavazati értéke van teszem azt annak is aki 60-70 orival játszik mondjuk 5Yban legalább 4-5 éve, és már vagy 2-300 VIPet beleölt.

Hát igen, egy csomó jó példát felsoroltál arra, hogy az As fejlesztések kapcsán maga az ott folyó játék sokkal igazságosabb lett, mint korábban volt. :)
A töltelékországos részre... a töltelékori nem annak hasznos, aki fenn van, hanem annak, aki fordulni akar, vagy azért játszik, hogy a feltételt teljesítse, s a bből fordulhasson.
A több súlynál nem As játékosokra volt kihegyezve a hangsúly, hanem arra, hogy olyanok, akik csak két hete játszanak, ne élhessenek ugyanolyan szavazati súllyal, mint aki már tapasztalat, s tettek miatt úgy általában elismerést kap köztünk.

Deni 12-03-2006 10:51

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49654)

Nem regisztrálhatok rögtön országot az 1/A-ba, szóval nem opció az 5.szint.. A játék eredeti célja nem az, hogy ki tud jobb körhintát játszani..

monro 12-03-2006 10:52

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49642)

Véleményem szerint a leghumánusabb elvárás az lenne, hogy minden szinten a mostani, nehezített feltételeknek kelljen megfeleni, kivéve az 1/A-t. Ott minden országnak a saját követelményei szerint kelljen topba menni/maradni ahhoz, hogy B-ből a másik ország lefordulhasson.

Igen ez lenne a legjobb sztem is. Be is jelöltem :)
Vagy az 1A követelménye legyen a 2B-hez képest (x-1) de akkor ha ezt a helyet valaki megtartja 4000 körig akkor kapja is meg az érte járó személyiséget ;)

Ati 12-03-2006 10:53

Quote:

Hmm? Hogy oldható meg, hogy regisztrálsz, és nem az 5. szintről kezdesz? :-o

monro 12-03-2006 10:54

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49644)
tudod kik azok, akik bujdokolnak? az A-s hősök, ott aztán biztonságban vannak

Akkor nem is értem mi a problémád? Szépen kinyírod őket és mehetsz a kék 133-asért tovább. Ez a legkönnyebb csopi,mert ha elakadsz a pontlista szakadéka miatt még mindig tudsz klánnal ütni.

Non Omnis Moriar 12-03-2006 10:54

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49649)
Sztem meg te vagy fárasztó és ráadásul picit kevés a rálátásod is a dolgokra. Kár hogy ilyen emberekkel kell vitázni :( Olyan mintha a süketeknek mondanánk, hogy hegyezze a fülét...

Lehet hogy láttam épp eleget...

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49649)
Az 1A-ról azért olvasol sokat,mert akik ott játszanak azok tesztelik számodra is a játékot!!! Azért kapsz újításokat,mert az 1A odafigyel a dolgokra és megtalálja nektek a bugokat és a hibás szabályokat ami minden csopiban létezik, de vagy nem jön ki kis hekin vagy csak túl buta vagy, hogy észrevedd.

Hát akkor ez eddig jó munka volt, vállveregetés. Egyelőre úgy néz ki hogy az 1/A által generált problémákat kell foltozgatni, és még eddig az se sikerült. Az 1/A puszta létéért remegtek, meg hogy menjen oda valaki, és adájátok az észt mintha mindenki más totál hülye lenne hozzá.

Deni 12-03-2006 10:55

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49656)
az egész vitának ez a lényege, erről vitatkozunk 70 oldal óta
az A-ban ismerettség nélkül, nulláról indulva nem lehet a top tetejére kerülni, és ez nem várható el egy olyan játékostól, aki kék számokat gyűjt
nem beszélve arról, hogy véleményem szerint a játék magányosan is játszható kell legyen, és egy magányos játékos lehetetlen helyzetbe kerül, ha elvárjuk tőle, hogy top1-2%-ot teljesítsen az A-ban

Ha megnézed, nekem eszem ágában sincs egy kék számost sem a top 1-2%-ba küldeni (hacsak az 1/A-s országának nem lenne az a saját követelménye).

Más csoportban sem lehet ismerettség nélkül könnyen a top tetejére jutni, nem értem, miért pont az 1/A a vesszőparipája mindegyikőtöknek. Amúgy 1/A-ba is fel lehet jutni ismerettség nélkül, csak tudás és kitartás kérdése az egész.

monro 12-03-2006 10:57

Quote:

Istenem...
Te azt hiszed komolyan, hogy mi az 1A-ba regisztráltuk az orinkat??????????

Non Omnis Moriar 12-03-2006 10:58

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49661)
Nem regisztrálhatok rögtön országot az 1/A-ba, szóval nem opció az 5.szint.. A játék eredeti célja nem az, hogy ki tud jobb körhintát játszani..

De msot se ara válaszoltál amit írtam... Te ott trónolhatsz ahol neked tetszik nem kell lejönnöd, de nekem meg fel kell oda menni, te élvezed a kedvenc játékod engem meg kényszerítesz oda.
A játék célja meg a szórakozás és nem a trónolás, vagy a mások dróton rángatása és lehurrogása

Non Omnis Moriar 12-03-2006 10:58

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49670)
Istenem...
Te azt hiszed komolyan, hogy mi az 1A-ba regisztráltuk az orinkat??????????

Akkor Te is olvasd el mégegyszer mit is írtam

monro 12-03-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49671)
De msot se ara válaszoltál amit írtam... Te ott trónolhatsz ahol neked tetszik nem kell lejönnöd, de nekem meg fel kell oda menni,

Miért kéne felmenned?
A fellépés az tényleg opcionális!

Deni 12-03-2006 11:02

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49672)

elolvastam én is.. határozottan azt írtad, hogy az 5.szint nekem pl opció.. örülnék, ha az lehetne, de nem én nem érzem, hogy így lenne..

monro 12-03-2006 11:02

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49672)

Jó lehet magyarázni ezt a mondatodat azzal,hogy azt akartad mondani, hogy "legyen kötelező lefordulni az 1A-ból". Viszont akkor nem sikerült valami jól kifejezned magad,mert amit írtál mást jelent.

Deni 12-03-2006 11:05

Amúgy lesz itt megbeszélés normális dolgokról is, vagy csak a 1/A-n fog menni a vita egész végig?? mert ez így ebben a formában már kezd szánalmas lenni..

Non Omnis Moriar 12-03-2006 11:06

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49675)
elolvastam én is.. határozottan azt írtad, hogy az 5.szint nekem pl opció.. örülnék, ha az lehetne, de nem én nem érzem, hogy így lenne..

Persze hogy opció mert Téged nem köteleznek arra hogy ha játszani akarsz akkor menj le 5-be... Én nem maradhatok 5ben, ha fejlődni akarok, megy a topkör, lépek... meg a többi csoportból is... olyan csoport nincs, csak anarchban

Ati 12-03-2006 11:07

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49677)
Amúgy lesz itt megbeszélés normális dolgokról is, vagy csak a 1/A-n fog menni a vita egész végig?? mert ez így ebben a formában már kezd szánalmas lenni..

Az a fő probléma, hogy míg a belső fórumon X ember felháborodott, hogy jajj mi ez az újítás, amit 3 hónapig beszéltünk, de őket nem érdekelte, addig amikor adott kivételesen UTÓLAG a lehetőség, hogy mondjanak valamit, akkor X/10 ember van itt, vagy jó, ha egyáltalán annyi jött.

Kezdem lassan azt hinni, hogy a fórumos kirohanás csak arra szólt, hogy "tök mindegy miért, csak elégedetlenkedjünk."

Non Omnis Moriar 12-03-2006 11:08

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49676)
Jó lehet magyarázni ezt a mondatodat azzal,hogy azt akartad mondani, hogy "legyen kötelező lefordulni az 1A-ból". Viszont akkor nem sikerült valami jól kifejezned magad,mert amit írtál mást jelent.

NEM, nem akarom hogy legyen, mert ÉN nem akarok kitolni másokkal és kényszeríteni olyan irányba amerre nem akarnak menni. Mindössze példaképpen mondtam, hogy Ti lennétek legjobban felháborodva ha Ti meg erre lennétek kényszerítve
És bocs ha sértő voltam. Érvelni jöttem nem veszekedni.

Arrakis 12-03-2006 11:09

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49671)
De msot se ara válaszoltál amit írtam... Te ott trónolhatsz ahol neked tetszik nem kell lejönnöd, de nekem meg fel kell oda menni, te élvezed a kedvenc játékod engem meg kényszerítesz oda.
A játék célja meg a szórakozás és nem a trónolás, vagy a mások dróton rángatása és lehurrogása

Csak a saját sorszámodnak megfelelő követelményig kell felmenned az Aban is.
Máshol ugyanúgy ott trónolnak az orik, csak ez még nem tűnt fel!?! A morálromlás napi 24 házzal jár, meg azzal, hogy a lakosságod kicsit ingatag lesz, s ha közel van a következő ori, akkor be tudnak ütni. De: olyan messze van a köv, mint a csuda, van annyi védelmed, hogy a 20 körre lévő következő 100as morállal sem ver le, s ki a csudát érdekel 24 ház elvesztése.
Nah, drága As vesszőparipások, áruljátok el nekem hogy másztok fel ezekben a csopikban.
Annyi nagyszerű véleményt hallok, hogy megint erős késztetést érzek arra, hogy azért reggeljek orit, hogy azokat a kis számosokat nézegessem mennyire tudnak játszani, akiket nem ismerek, s ismerek el.

Non Omnis Moriar 12-03-2006 11:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49680)
Az a fő probléma, hogy míg a belső fórumon X ember felháborodott, hogy jajj mi ez az újítás, amit 3 hónapig beszéltünk, de őket nem érdekelte, addig amikor adott kivételesen UTÓLAG a lehetőség, hogy mondjanak valamit, akkor X/10 ember van itt, vagy jó, ha egyáltalán annyi jött.

Kezdem lassan azt hinni, hogy a fórumos kirohanás csak arra szólt, hogy "tök mindegy miért, csak elégedetlenkedjünk."

Hát ez az, hogy most meg nem jön ide az aki mondhatná a magáét. Én legaláb idejöttem, lehet utálni :-DD

Cassandra 12-03-2006 11:11

Quote:

Csak most kezded ezt hinni?
Mióta komolyabban bele lett nyúlva a játékba, akármiért is, mindig ez volt...:o

NorB 12-03-2006 11:12

Quote:

Ati, természetesen érdekelt volna minket, sajnáljuk, hogy lemaradtunk róla.
De azt azért tedd hozzá, hogy a "maradjon a szabály"-ra mindössze 13 db. szavazat érkezett eddig, a többire meg vagy 80, tehát azért nem ártott újra felvetni a problémát

Cassandra 12-03-2006 11:14

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49685)
Ati, természetesen érdekelt volna minket, sajnáljuk, hogy lemaradtunk róla.
De azt azért tedd hozzá, hogy a "maradjon a szabály"-ra mindössze 13 db. szavazat érkezett eddig, a többire meg vagy 80, tehát azért nem ártott újra felvetni a problémát

14!
De ezt már hangoztattam, elszúrtam a szavazást. Engem nem érdekel mennyire van megszigorítva, de a feltételek egyenlőek legyenek MINDENKINEK!

Deni 12-03-2006 11:14

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49683)
Hát ez az, hogy most meg nem jön ide az aki mondhatná a magáét. Én legaláb idejöttem, lehet utálni :-DD

De akkor ne ugyanazt ismételgesd, hanem javasolj normális dolgot a probléma megoldására, azt támaszd alá észérvekkel és megvitatjuk
Ne azon menjen a vita, h pfúj 1/A és éljen 1/A !!!

Emberek! Gondolkodjatok már picit!!!

Javaslatokon vitázzunk már, ne ilyen kicsinyes dolgokon..

Non Omnis Moriar 12-03-2006 11:21

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49687)
De akkor ne ugyanazt ismételgesd, hanem javasolj normális dolgot a probléma megoldására, azt támaszd alá észérvekkel és megvitatjuk
Ne azon menjen a vita, h pfúj 1/A és éljen 1/A !!!

Emberek! Gondolkodjatok már picit!!!

Javaslatokon vitázzunk már, ne ilyen kicsinyes dolgokon..

Jó. De az most egy másik Topic az, hogyan tegyük vonzóbbá az 1/A-t. Es pláne kellene egy csomó ember akinek baja van vele és el is mondja itt, ahoz hogy megtudjuk mi a bajuk vele azoknak akik nem mennének oda fel.
Amugy, egyetlen egyszer se mondtam hogy pfúj 1/A. Vissza lehet keresni... Én is szeretném ha sokan lennének ott, de azt is be kell látni ez egy másik stílus és nem feltétlen jön be mindenkinek. Sajátos helyen van mivel ez a csúcs csoport, és ebből kifolyólag egy csomó orinak végállomás.
En is azt szeretném ha jó játék lenne ott és nem csak kényszerű fordulóállomás lenne.

All times are GMT +1. The time now is 01:05.