![]() |
Quote:
És erre itt van monro beírása. Megint én értettem félre valamit? |
Quote:
|
Quote:
Ha az "mindenki más" venné a fáradtságot és a külső fórumon a véleménynyílvánításokon (jajjdenehéz az 1/A és hasonlók) kivül előállna valamilyen konstruktív javaslattal, észérvekkel alátámasztva (gonosz az 1/A az nem észérv) akkor már régen előrébb lennénk. Véleményem szerint a leghumánusabb elvárás az lenne, hogy minden szinten a mostani, nehezített feltételeknek kelljen megfeleni, kivéve az 1/A-t. Ott minden országnak a saját követelményei szerint kelljen topba menni/maradni ahhoz, hogy B-ből a másik ország lefordulhasson. u.i. : bár szerintem az alsóbb szinteken nehezebb lesz eljutni mondjuk az első helyre, de úgy látom a kis kékeket ez nem zavarja, hiszen csak a gonosz 1/a a mumus, az összes 1/A-s pedig maga az ördög :D |
Quote:
az elmúlt pár hónapban mind a 3 orim volt egy kicsit mf., és mindhárommal nekimentem egy-egy szövinek, aki nem volt nekem szimpi, egyszer nyertem, egy döntetlen lett, egy vesztett, ott restartolnom kellett, de a győztesek azóta távoltartják magukat tőlem :D tudod kik azok, akik bujdokolnak? az A-s hősök, ott aztán biztonságban vannak az egyetlen hely, ahol egy orit nem lehet kinyírni, az az A csoport (már ha gazdag klánban van persze) |
Quote:
Egyetértek veled abban, hogy a 2B-s ori fordulását NE KÖSSÜK AZ 1A-s ori helyezéséhez kizárólag a felléptethetőségéhez! Tehát ha az 1A-s ori kéktelen akkor top30%-al léptethető (+336 topkör persze) így megfelel a követelménynek és a 2B-s ori ha a saját feltételeit teljesíti akkor léphet. Viszont: Te idétlen idők óta pörögsz az 5-2 szintek között. Ugyanabban a helyzetben vagy, mint azok az 1A-sok akik miatt nem akarsz felmenni,mert baromi régen ottvannak és biztosan piszkosul nagy a tartalékuk. Most akkor válaszolj lécci mi a különbség? Évek óta gyüjtögetsz sőt 4 orival gyüjtögettek utatok során... Ugyanazok az esélyek veletek szemben másoknak, mint az 1A-ban a régiekkel szemben nektek! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az 1A-ról azért olvasol sokat,mert akik ott játszanak azok tesztelik számodra is a játékot!!! Azért kapsz újításokat,mert az 1A odafigyel a dolgokra és megtalálja nektek a bugokat és a hibás szabályokat ami minden csopiban létezik, de vagy nem jön ki kis hekin vagy csak túl buta vagy, hogy észrevedd. És én is elnézést kérek a személyeskedés miatt, de kezdesz fárasztó lenni a te szavaiddal élve. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az 5szint is játék szerves része, akkor menjetek lefele oda kötelező jelleggel. Mert az A-s játszhat non-stop ott ahol neki jó, senki se kényszeríti továbblépésre, ül a hátsóján és élvezi a kedvenc játékát... Ennyi erővel ne legyen kötelező továbblépni 5.szintről sem, mert pl én azt szeretem és ott akarok játszani. |
Quote:
az A-ban ismerettség nélkül, nulláról indulva nem lehet a top tetejére kerülni, és ez nem várható el egy olyan játékostól, aki kék számokat gyűjt nem beszélve arról, hogy véleményem szerint a játék magányosan is játszható kell legyen, és egy magányos játékos lehetetlen helyzetbe kerül, ha elvárjuk tőle, hogy top1-2%-ot teljesítsen az A-ban |
Quote:
2. lever valaki rólad x hekit amivel bekerül a top30%-ba 3. leversz valakit és közben téged is lever valaki aki bekerül a top30%-ba stb-stb... Friss földek jelennek meg, ami mostantól a felfedezés módosításával elvész. |
No, kollégák, én ezennel kiszállok ebből a vitából. A véleményemet (többször) elmondtam, rajtam semmi nem múlik, bármi lesz a döntés, aláírom.
Ha valakit valamilyen formában megbántottam volna, akkor attól elnézést kérek, nem volt szándékos. És az a véleményem, hogy jobb értelmes emberekkel vitatkozni, mint ostobákkal egyetérteni ;) További jó mulatást, és találkozunk az 1A csúcsán, ha úgy alakul :D Laci |
Quote:
A töltelékországos részre... a töltelékori nem annak hasznos, aki fenn van, hanem annak, aki fordulni akar, vagy azért játszik, hogy a feltételt teljesítse, s a bből fordulhasson. A több súlynál nem As játékosokra volt kihegyezve a hangsúly, hanem arra, hogy olyanok, akik csak két hete játszanak, ne élhessenek ugyanolyan szavazati súllyal, mint aki már tapasztalat, s tettek miatt úgy általában elismerést kap köztünk. |
Quote:
|
Quote:
Vagy az 1A követelménye legyen a 2B-hez képest (x-1) de akkor ha ezt a helyet valaki megtartja 4000 körig akkor kapja is meg az érte járó személyiséget ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Más csoportban sem lehet ismerettség nélkül könnyen a top tetejére jutni, nem értem, miért pont az 1/A a vesszőparipája mindegyikőtöknek. Amúgy 1/A-ba is fel lehet jutni ismerettség nélkül, csak tudás és kitartás kérdése az egész. |
Quote:
Te azt hiszed komolyan, hogy mi az 1A-ba regisztráltuk az orinkat?????????? |
Quote:
A játék célja meg a szórakozás és nem a trónolás, vagy a mások dróton rángatása és lehurrogása |
Quote:
|
Quote:
A fellépés az tényleg opcionális! |
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy lesz itt megbeszélés normális dolgokról is, vagy csak a 1/A-n fog menni a vita egész végig?? mert ez így ebben a formában már kezd szánalmas lenni..
|
Quote:
|
Quote:
Kezdem lassan azt hinni, hogy a fórumos kirohanás csak arra szólt, hogy "tök mindegy miért, csak elégedetlenkedjünk." |
Quote:
És bocs ha sértő voltam. Érvelni jöttem nem veszekedni. |
Quote:
Máshol ugyanúgy ott trónolnak az orik, csak ez még nem tűnt fel!?! A morálromlás napi 24 házzal jár, meg azzal, hogy a lakosságod kicsit ingatag lesz, s ha közel van a következő ori, akkor be tudnak ütni. De: olyan messze van a köv, mint a csuda, van annyi védelmed, hogy a 20 körre lévő következő 100as morállal sem ver le, s ki a csudát érdekel 24 ház elvesztése. Nah, drága As vesszőparipások, áruljátok el nekem hogy másztok fel ezekben a csopikban. Annyi nagyszerű véleményt hallok, hogy megint erős késztetést érzek arra, hogy azért reggeljek orit, hogy azokat a kis számosokat nézegessem mennyire tudnak játszani, akiket nem ismerek, s ismerek el. |
Quote:
|
Quote:
Mióta komolyabban bele lett nyúlva a játékba, akármiért is, mindig ez volt...:o |
Quote:
De azt azért tedd hozzá, hogy a "maradjon a szabály"-ra mindössze 13 db. szavazat érkezett eddig, a többire meg vagy 80, tehát azért nem ártott újra felvetni a problémát |
Quote:
De ezt már hangoztattam, elszúrtam a szavazást. Engem nem érdekel mennyire van megszigorítva, de a feltételek egyenlőek legyenek MINDENKINEK! |
Quote:
Ne azon menjen a vita, h pfúj 1/A és éljen 1/A !!! Emberek! Gondolkodjatok már picit!!! Javaslatokon vitázzunk már, ne ilyen kicsinyes dolgokon.. |
Quote:
Amugy, egyetlen egyszer se mondtam hogy pfúj 1/A. Vissza lehet keresni... Én is szeretném ha sokan lennének ott, de azt is be kell látni ez egy másik stílus és nem feltétlen jön be mindenkinek. Sajátos helyen van mivel ez a csúcs csoport, és ebből kifolyólag egy csomó orinak végállomás. En is azt szeretném ha jó játék lenne ott és nem csak kényszerű fordulóállomás lenne. |
All times are GMT +1. The time now is 01:05. |