![]() |
Quote:
|
Quote:
lécci kicsit még hasogass pár szőrszálat valahol!!:rolleyes: |
Quote:
Tehát inkább minden 0,2 pont különbség 0,002%-al csökkenti a hatékonyságot :D De ezen tényleg nem veszünk össze :D |
Quote:
Számok Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.) Ha neked 10% szőrszálhasogatás, akkor én kérek elnézést... Kisbér: a súgó szövege alapján úgy saccolom, hogy a zsákmánycsökkenés legkisebb egysége 1%, és nincsen pl 2.476% :) |
Quote:
|
Quote:
az elnézésed elfogadom:p és nem a 10%-ra gondoltam örülök hogy ennyire megérted amit írok:D |
Quote:
Felfogod egyáltalán hogy mi a különbség aközött hogy 1000 pontonként kapsz 10% védelmet, vagy hogy 100 pontonként 1%-ot? Gondold végig, és rájössz, hogy nem szőrszálhasogatás. Kb annyira vagy pontos, mintha a Newton törvényeket alkalmaznád a kvantum mechanikában! És Kisbérnek is igaza lehet... és még az sem szőrszálhasogatás. |
Quote:
Szóval érted... Ezt igazából Ati tudja megmondani, hogy a szorzók hogy mennek.. Azt tudom, hogy a katonai morál hiába egész szám, mégis tizedes is van mögötte, tehát gyanítom, hogy nem csak ezzel van így... |
Quote:
köcce;) |
Taszi köbméterben veszi a fát. (pedig a Hódban öl az egység :p)
És vegyétek észre, hogy van egy 'kis' különbség a két mondat között: 'minden 1000 pont 10% hatékonyságcsökkenést hoz' '1000 pont 10% hatékonyságcsökkenést hoz' de kissé eltértünk a témától :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:13. |