![]() |
Quote:
Netán beindult a 1/2sz? |
Quote:
|
harcos koma... itt alapvetően azért flameolnak téged, mert hülyeségeket írsz be/hülyén viselkedsza fórumon és hencegsz. lehet lenyomsz a játékon belül, pláne amennyire aktív vagyok mostanság, hidd el nem ez a baj veled, hogy ezt elhisszük-e vagy sem... remélem legalábbis, hogy a többieknek is ez a baja... midnenesetre nem vagy menthetetlen, ha ilyen jól elröhögünk ebben a topikban egymáson meg a bukózásainkon ahelyett, hogy ki lennénk hajítva :)
|
Quote:
Én megmondom az igazat nem szivesen küldök vippet cska ugy ismeretlennek...De aki olyan,hogy munkahelyröl van az oldja már meg neki mert már nagyon de nagyon kiváncsi vagyok csak száj van vagy tudás is:) |
Quote:
Mégis a csak,hogy a legokosabbakat említsem: Cyby+Steve ellettek verve mint a fene román hod 4körre jöttek rám támadni:)(bármennyire nem érdekel a dolog nem 4körre támadok és nem bontom 2részre a seregét ha 1x se férek be.Ja és persze nem maxos orival járok ott ahol nem érdekel a dolog...Ha nem érdekel a csopi szabira megyek vagy valami:P.) Synkel:ha azt mondom jöjjön pl a arénára akkor a fölött elsiklik de én vállalom azt is,hogy egy olyan csopiba menjünk ahol no katonapiac nem akarom,hogy a pénz harcoljon.Én pontosan ezért egy ilyen csopiba indultam el ahol kb 40nap alatt semmi egységet nem láttam a piacon:) |
Ati: van arra mód, h a korábbi Aréna-eredményeket meg lehessen nézni? Vagy csak a legutolsót lehet látni?
|
Quote:
A Goo land elöttit meg Pool (azon még nem voltam ott) Ezt meg nem tom ki fogja nyerni mert nem vagyok ott.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 19:23. |