Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Néhány szó az új fórumról (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=9)

Ati 12-25-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 146588)
nem tudom mi történt meg azt se h miért. de azt biztos, hogy külső fórum megnyitásakor a következő hibaüzenet érkezik: "az URL érvénytelen, nem lehet betölteni." leokézom és betölti mintha nem lenne semmi baj.

hogy ezt most az én gépem hibája vagy a külső fórumé, hát azt nem tudom.

Nekem a netem szakadozik rendszeresen. Jé, pl most megint elment, amikor ezt írom... No akkor várhatok az eküldéssel... :)

Grabi 12-25-2007 18:22

szóval gondolod h nekem is netproblémám lenne és emiatt írja ki ezt? de ha kiírja utánna miért nyitja meg?

Ati 12-25-2007 18:24

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 146598)
szóval gondolod h nekem is netproblémám lenne és emiatt írja ki ezt? de ha kiírja utánna miért nyitja meg?

Fogalmam sincs. Megnéztem most gyorsan, de nem azonos a szolgáltatónk. Engen rendszeresen dobál le, de aztán felmegy magától, szóval kb annyit veszek belőle észre, amit Te artál. Nem megy, aztán meg igen. Egy ideig megy, aztán megint nem, amíg újra nem csatlakozik.

Grabi 12-25-2007 18:29

továbbra sem értem. nekem egy fals hibaüzenetet ír ki, hogy nem tudja megnyitni, de aztán megnyitja. a netemre meg nekem bár chello és sokan szídják, de nekem kifogástalan. néha elmegy, akkor újra kell indítani a routert, de amúgy teljesen sima.

ez a probléma tegnap jött elő és csak ezen a fórumon.

Grabi 12-25-2007 18:34

ill. gee problémája nekem is fennáll.

Ati 12-25-2007 18:49

Passz. Amikor megy a netem, akkor nem tapasztaltam semmi problémát a fórummal. Azt meg, hogy időnként a netek akadozik, most simán a fagyokra fogom... :)

[HTPA]GeeForce 12-25-2007 19:23

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 146602)

Hm... 8 Mb-es a kapcsolatom, korlátlan ADSL. Inviteles vagyok, és közöm sincs a chellohoz.

(Bár az akartam lenni, de a hegyen nem építették ki, mondván 50 millióba kerülne az elosztó, és annyian nem érdeklődnek innen erről a környékről, úgyhogy kussoljunk... Na azóta ADSL-es vagyok, és nem bántam meg, mert bár kicsit lassabb a le- és a feltöltésem, de stabilabb a pingem. Nincs akkor latency ingadozás ,mint chellon. És az mondjuk quake3-ban nem hátrány, ha előbb számolja be a railt nekem, mint a chellos ellenségnek. :D:D Na de elég is az offból.)

A lényeg, hogy nagyon érdekes, hogy másik városban, különböző sebességű, és minőségű (itt nem arra gondolok, hogy jó meg rossz, hanem hogy telefonos meg upc kábeles) neten is ugyanaz a gánya.
Mármint hogy az üzenet elküldése után nem frissül le az oldal, hanem megáll, és homokórázik.....

Ezt akkor most nem értem. :(

(Mondjuk ettől fügetlenükl a gépem vacakol tényleg, de ha másnál is jelentkezik ugyanez, akkor szerintem nem a gépem miatt van.)

Cassandra 12-25-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 146602)

Ugyanaz nekem is előjött, mikor egy üzit módosítottam (az első elküldésnél még nem volt gond, aztán módosítás után csak homokórázott és homokórázott:D), ilyesmi eddig nálam sem fordult elő.

[HTPA]GeeForce 12-25-2007 19:50

Köszönöm Cassy, és Grabi!

Már előkaptam a vindóz dvd-met, hogy reinstallálom. :) De most meggondoltam magam. Asszem spóroltatok nekem fél órát! :)

Ati 12-25-2007 20:05

Miért akartok folyton üzenetet módosítani? :p Tessék elsőre jól leírni, és akkor nincs gond. :p

All times are GMT +1. The time now is 10:53.