![]() |
Quote:
|
Quote:
ezta 2k-s lépéstávból kijövő katonaigény kicsit keveslem vagyis ezestben nem lenne értelme, mert ha egy 20ks ori (ami 2kval lépett) a szerzett 18k-jából 14et fedez (ami baromi sok) még mindig csak 2553 katonánál (azaz Z tényezőként 3000) járna, holott a 3000 a "jutalomnak" kéne legyen a kevest fedezetteknek. ha viszont az 1000es lépés kevés akkor nézzük meg 1500 ra: 2K heki-ig 225 3,5K heki 337 5K heki 505 6,5K heki 757 8K heki 1 135 9,5K heki 1 702 11K heki 2 553 13,5K heki 3 829 15K heki 5 743 16,5K heki 8 614 18K heki 12921 így a vége már jó, de a közepe gyenge, mert pl 15knál aki a szerzett 13k ból 11k-t fedezett még mindig 2553 ért fedezhetne, míg aki 1 hekit se fedezett az 2000 ért.. |
másik megoldás:
10K-nál 1000 katona 15K-nál 2000 katona 20K-nál 3000 katona ez marad ha még nem fedezett fel 2K hekit innentől viszont a 1+(3*felfedezett terület/ország területe) szorozva a minimum katona mennyiséggel tehát ha valaki az országának a 10% át fedezte fel, akkor 30%al több katonával tud majd felfedezni. ha 30% át fedezte akkor 90%al több és ha 50% át fedezte, akkor 2.5x annyi katona kellene neki mint aki nem fedezett még 2000 hekit. ha pedig eléri a 80%ot a felfedezése, akkor 3.4x annyi katona kéne minden heki felfedezéshez. |
Quote:
szerintem is az a cél, hogy a majdan feljutók hasonló felételekkel jáchassanak (vagy felfedezhessenek) mint a már fentlévők. szerintem aki 500k pont felett van az már átlagosan bőven fedezte a területének legalább a felét, aki pedig 1M pont felett van az inkább már 70%-ot. |
Quote:
|
Tisztelettel
Tudom hogy régen játszottam , most olyan dolgokról beszéltek ami akár vissza is hozhat, és izgat a dolog.Visszamenőleges szabályozás értelmetlen igazságtalan valakinek mindenképp.A cél a játékot javitani, élvezetessé tenni. szerintem a jövre vonatkozolag : kell egy olyan szabályozás ami meghatározza a max felfedezhető terűlet nagyságát az ország nagyságának függvényében ez fix szám és nincs apelátta pl 40-ik 40heki, 11-ik 11 heki, itt csak a bontással lehet variálni de az nem sok.Az arányok változhatnak. A mai helyzet megoldása : Fölfelé a 40-ik helyezettől pl. mindenki 2 körre van felfelé, vissza maradna pl 20 kör.Aki igy nem képes megvédeni magát egy jóval gyengébb oritól az megérdemli , nincs táp ori, bank ori stb.Tehát a 10-ik helyezet 9-ik től 2 körre van a 10-ik a 8-iktol 3 körre és igy tovább de vissza fele maradna a jelenlegi távolság.Persze kellene hagyni időt az átépitésekre de rögtön lenne JÁTÉK, nincs biztonságban senki Ez csak elképzelés tudom merész de játszani akartok valami ilyesmi lesz a megoldás |
Quote:
amúgy persze van, Méri és Heró is a 20k hekijükből max 600at fedeztek, de mivel ez náluk valamiféle elv, ezért biztosra veszem, hogy ezután sem akarnak. |
Quote:
Serg, ha azon múlna akkor mire ez bevezetésre kerül felütöm/fedezem magam, és? Attól még ott lesz egy rakás ország, aki haladna de így iszonyatosan lassan fog. Szted ilyen feltételek mellett hányan fognak elérni Titeket?? Hogy ha egylátalán tényleg az a cél ennek a játéknak az A csoportjában, hogy valaki topra kerüljön. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:34. |