![]() |
Quote:
|
Quote:
Tehát a 3szor több egység a barakkokban javaslat alapján: 200 hektáros hulla, mondjuk kezdésnek 140 barakkal és 60 házzal -gyors példa, csak a szemléltetés kedvéért, ne egyetek meg- a következőképp néz ki: 3000 fős lakosság, napi 600-900 katona képződik. A 140 barakkba 16800 egység fér el, ebből legyen mondjuk csak 12800 lovas. Ezeke felfelé 5 tábornokkal, 100%-os morállal, természetesen 5. szinten 117.511-es támadóértéket képviselnek. Míg egy 50%-os ork, a maga 100 barakkjával 5200 egységet tart max lakáshelyzet mellett. Természetesen tábornok személyiséggel, és legyen mondjuk 4000 lova. Ezek felfelé, 8 tábornokkal, 100%-os katmorállal, vérszomjjal, 40%-os hadüggyel 74.954-el ütnek. E mellett az orkot ott szopatod tolvajokkal és varázslókkal, ahol akarod, míg a hullát nem igazán tudod bántani... Ilyen körülmények között rendkívül egyszerű lenne a hullának napi egyszer ütnie. Illetve az alap 100%-os katmorálra se lenne szüksége, megszerzi azt magától rendkívül könnyen. Számoljatok utánam, szerintem semmit nem számoltam el. Mindenesetre azt mondom, hogy át kéne gondolni még egyszer ezt az ötleted. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ezen az alapon asszem Csokibácsi közelítette az igazságot nemrég: Az orkot mega többit lelkesíti a zsákmány lehetősége, a megbecsteleníthető szüzek meg mittomén. A hulla nem lelkesedik semmiért. Neki mindegy, hogy győz avgy veszít, azaz legyen 0 katmorálja. |
Én csak annyit mondanék , hogy én nem azt mondtam, hogy mindet hanem ezek közül mit lehetne !
A kat. morálról: ők csak azért léteznek , hogy pusztítsanak és igenis motiválja őket valami az ami feltámasztotta őket !!! Arra, hogy pusztítsanak ez a lételemük semmi más csak a pusztítás ezért kéne 100%-os hatékonysággal csinálniuk ... Ha jól belegondolnátok .... Azért kapják meg alapból a vérszomjat ! akkor azt is miért kapják ? Azt hogy több hulla férjen el egy barakkban az jogos , lehet nem 3* annyian , de többnek kéne ! |
Quote:
Mondjuk annyit is írhattál volna , hogy ne 3* annyi legyen hanem mondjuk + 50% vagy valami hasonló ... Valami építő jellegű kritikákat is írhatnál ... Arra válaszolj , hogy miért kapja meg a vérszomjat ? Az is egy morális állapot szerintem ... Mivel hogy nem varázsolod a hullánál . |
Quote:
Quote:
Ezek után építő jellegű kritika: sóder, tégla, cement. Quote:
A vérszomj nem semleges morális állapot, illetve nem a morál hiánya, pedig eddig ezekről beszéltél. Van egy olyan érzésem, hogy most mattot adtál magadnak. |
Igaz a hasamra ütöttem és mondtam azt hogy 3* annyian ez igaz ... Én csak egy számot mondtam amit lehet csökkenteni is ... de miért is mondtam ... mert a sugóban az van írva ( amiből megszeretnénk elvileg a hulla fajt ) Hogy tömegesen jönnek . Erre mi van a játékban alig van katonám a játékban, nem sokkal több mint a többi fajnak mert ugye a többi fajnak ott a lakásteki és a faji módosító.
Szerintem a hullánál nem morálnak kéne hívni és akkor nem lenne gond vele ... és pont azért kéne 100-on tartani mert ő rá nem hat semmiféle külső befolyásoló tényező ezért mindig ugyanannyi a teljesítménye Pl kiadják neki a parancsot, hogy csináljon valamit ő addig csinálja 24 órában amíg mást nem adnak neki . |
Még egy ötlet ! A katonák is hulljanak a betegségtől kisebb arányban mint az emberek de ők is hulljanak ! Szerintem ez jogos lenne ! Máris jobban meglenne gondolva hogy betámadják-e a hullát ! Csak azt kéne Kiszámolni hogy milyen %-os arányban hulljanak ... Meg ezt a veszteséget is csökkentené a kórház .. Ehhez mit szóltok ???
|
Quote:
Ha ésszerűen végiggondolod, onnantól, hogy a hulla serege erősebb lesz, jobban, többet tud ütni, máris meg lesz oldva a katmorál kérdése is. Itt nem az a lényeg, hogy gyönyörű meséket találjunk ki, és biológiai szemppontból elemezzük az élőhalottakat, hanem hogy kőkemény számolásokkal hatásossá tegyünk egy gyenge hódítós fajt. Ha ez meg van, akkor jöhet a misztikus mesélgetés, hogy miért olyanok amilyenek. Ezért én azt mondom, a hullát módosítsuk adott esetben úgy, hogy akár az orkkal is felérjen a hadereje, de mindenképp legyen sebezhetőbb. Annak nincs értelme, hogy apró, rendkívül okos reformokat alkalmazzunk a fajjal szemben, amikkel érdemben nem ér semmit. Ennek fejében az én javaslatom a következő: -Minden szinten +50% hadügyi plussz, vagy minden szinten +30% védekezési bónusz és +60% támadó bónusz, a jelenlegi csoportonként növekvő hadügyi bónusz helyett, amely +40%-nál nem megy magasabbra. -Ha már erősebb a serege, legyen nagyobb létszámú is. Imígyen a barakkok ne 40 egységnek adjanak helyet, hanem 50-nek. -Hulla országonra nyitott térkapun keresztül ne legyenek elérhetőek a szövetségesei. Ugyanakkor elvenném a jelenlegi bónuszai közül: -az ellene irányuló emberrablások a távolság függvényében a szokottnál kevesebb embert visznek el. -a földrengés csak minimális károkat okoz. A számok jelenleg még csak puhatolózás szerűek, ezért kérek mindenkit, hogy mielőtt negatív kritikát írna a commentemre, számoljon egyet, és írjon inkább jobb számadatokat, százalékokat. |
All times are GMT +1. The time now is 23:49. |