![]() |
Quote:
|
meddig jatszod tf-ként az orkot? :)
en 200 heki felett teszek bele tanyát. és ne feledd azért, hogy a gazdalkodo az 5. személyiség :) (nyilvan nem 1/A-rol van szo) |
Quote:
Meddig? Minél kissebb hekin vagy annál könnyebb, de csak pénz kérdés az egész. Olvasd mit írtam pár hszal ez előtt :) 200heki felett teszel bele tanyát :confused: Most ezzel azt akarod mondani, hogy csupán 0-199heki között TF? :D Nah sztem ezt elírtad vagy valami, mert badarság :D |
Nyilvan piaci kajaárfüggő.
Jártam utobbi olyan 5. szintu csopiban ahol 200 alatt nem volt kaja. Ott valoszinuleg 250 hekin teszek bele tanyát. |
lehet a kajaár 2000 is, ha a katonák ára fél milla, a tekik ára meg 100k. tudom, nagyon szélsőséges és egyben lehetetlen eset, de ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem csak magától a kajaártól függ a dolog, hanem a többi cuccnak az árától is.
én pl vígan eléldegéltem az orkkal a Q-ban tf-ként 400 hekin 200-400-as kajaár mellett is (4-5 hónappal ezelőtt). ;) |
wow :)
es gyors csopiba is éldegélnél vajon? :) |
valószínűleg ott az árak nem olyanok, mint a lassúban, tehát nem. :p
|
Quote:
|
egy jo szovivel es egy 10 körös tf orkkal vígan ellehet éldegélni :)
nyilvan kell a vip, hogy karavanozzanak :) |
Quote:
Merthogy így a +5kört se kapod meg amíg kimész fosztani meg hozol gabonát:D Amúgy egy 10 köröst elbírnék énis |
All times are GMT +1. The time now is 07:10. |