![]() |
Nem hiszem:-) Soha nem lehet igazán előre látni. Csak esetleg sejteni a tesztekből, de az sem tuti soha. És szerinted mit kellett volna tennie? Sorry, fiúk, idén nem lehetek világbajnok, így abbahagyom, bár igaz, hogy élő szerződésem van még 3 évig:D Te sem gondolod komolyan.
|
Morisz, azt, hogy valaki a csúcson van, vagy volt, azt abból lehet tudni, hogy már lefelé csúszik!
Dav! Schumi meg azt nyilatkozta, hogy a nyugdíjazását attól teszi függővé, hogy milyen eredményt ér el idén! Én azért szurkolok neki most már, /annak ellenére, hogy nem csípem őt/ hogy meglegyen a 8. mert ugye nem feltétlen az a lényeg, hogy ki nyer, hanem, hogy egész évben szórakoztassa a nézőket, az izgalmas versenyekkel!:) Habár egy kicsit ellent mondok magamnak:) |
Persze, mert lejár a szerződése, vagy van benne egy olyan pont, ami lehetővé teszi neki a visszavonulást. Az tény, hogy szoros lesz a játszma.
|
Quote:
Igen Dav! én nem olvastam a szerződését Schuminak:D de ha jól hallottam, akkor bármikor felbonthatja, és elmehet simán, semmi gond nélkül! Schumi szavára a Ferrari vezetése is ad már, így a bizalom!:) |
Amikor viszavonul, tuti kap egy sportkocsit ajándékba, fene a pofáját:D
|
Quote:
:)) igen lehet, hogy szüksége is van rá:) Bár most a kedvence egy Maserati! |
Amúgy szerintem aki ki van égve a Forma-1ben, az Villeneuve és Barrichello.
|
Dav, Morisznak Te adtál, negatív respecet?
Ő Téged pozitívan értékelt, úgy tudom! :( Bár semmi közöm hozzá |
Quote:
A Forma-1-re visszatérve pedig: Az igazán nem odaillő pilóta pedig Takuma Sato. |
Quote:
Viszont szerintem Sato és Ide pedig nem való atz f1-be ezért szerintem kár volt a plussz csapat:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:57. |