![]() |
Nekem elég viccesnek tűnik, hogy mondjuk fellépek L-be egy országgal, amibe csináltam pénzt, úgy, hogy az épületeim 80%-át újjáépítem, és fellépéskor leadom.
Mondjuk átlibbenek L-be 50hektárral, amiből 20hektár bank, egy pár ház, meg templom, és felpakolok 3mrd aranyat, majd 2körönként elköltöm a piacon. 1 hét alatt szerintem teljesen kiüríthető a piac ezzel az országgal egyedül, és akkor felmegyek vele, fellépek, majd beújrázhatok mindent 2x. ÉS akkor csak egy egyszemélyiséges, frissen indult országról beszélek... |
Quote:
Úgy látom nem olvastátok el végig amit írtam. Egy felső határ megállapítását midnenképp bevezetnék a kamatra, hogy ilyen ne fordulhasson elő!! Mondtam, hogy nem az acélom, hogy egy olyan végtelenségig gazdagodó országot csináljon a személyiség, amivel foglalkozni sem kell, csak "bontani és vásárolni és építkezni körönként 500 milliárdos hozammal" (Amúgy sem tudom hogy jött ez ki, mert még a meglévő pénzkészletet sem tudom, csak azt, h 100 bank van.Kell még hozzá az arány-szorzó.) Én egy olyan személyiséget szeretnék ebből kihozni, ami tényleg jól tud támaszkodni a banki hozamokra, vagyis egy bankár, vagy bróker, vagy valami hasonló személyiséget, amit erdetileg is sugall a súgó. (Ilyen szempontból igaza van Atinak, tényleg szerencsésebb a tervezendő kereskedő (2)-re az, hogy kereskedő, mint a meglévőre.). |
Vityu most a fejembe látott... :) pont ez jutott az eszembe, 72 óra védelem, mindent kiárultam előtte, és építettem 50 bankot (és akkor nem mondtam sokat... Ekkora haszonnal akár a területem 70-80%-át átépíteném bankká 3 napra.... ;))
Amúgy nekem van egy szemes kereskedő orim... :) nem igazán volt szükségem semmi másra, úgyhogy akkor már ezt állítottam be. Meg a kereskedőnek van még egy tetszetős bónusza: "Minden pénzlopás csak feleannyi pénzt visz, mint másoktól." Szerintem azért ez sem kis dolog... :) |
Quote:
Az alap felvetést viszont tényleg fölösleges erőltetni, egy másik topic éppen a bankos orik jövedelmének csökkentéséről szólt. A felvetés pedig hasonlít a kereskedő első verziójához, ami nem véletlenül került megváltoztatásra. Nem erősíteni, max gyengíteni kellene a kereskedőt. |
Bár nem támogatnom, nekem tetszene :D
|
Quote:
És nem lehet annyit fosztani, hogy azt a nagy termelést lehúzd. Ráadásul ekkora pénztermelés mellett, egy hónap sem kell, és már nem fog semmit sem érni a 100 milla, és nem lesz rá érdemes kimenni fosztani...Vicc... |
Quote:
És megfelelő korlátozásokkal sztem működő dolog lenne. |
Quote:
|
Quote:
|
erről kár beszélni is, mindenhol a nagy vagyonokat akarják nyírni, itt meg előjött a nagy ötlet hogy csináljunk milliárdokat pár nap alatt.....baromság..
nekem van 1.5 mrd épp benn 15 bankkal az mennyit is hozna? nem gondoltad át kicsit se... |
All times are GMT +1. The time now is 15:14. |