![]() |
Quote:
|
valamelyik nap bejön egy srác, számlát akar nyitni. Mondom mennyi idős vagy? 16 éves. Elmondtam amit tudni kell, kinyomtattam neki, mondom gyere vissza, vagy apuddal, vagy anyuddal. Erre ő. Meghatalmazással nem nyithat számlát? :D
MOndom nem, mert korlátozottan vagy csak cselekvőképes, önállóan nem írhatsz alá :D nem volt gyenge. Azóta sem láttam :D másik diákhitelt akart középiskolára felvenni, hogy legyen pénze bulizni :D ez sem volt százas, még jó, hogy csak meghatározott tanulmányokra lehet felvenni :D Egy éve is elkértk a személyimet, mikor cigit vettem :D pedig jövőre már 30 leszek :D |
Quote:
|
vannak még vicces sztorik :D kolléganővel esett meg. Bejött egy lány az anyjával trambulin számlát nyitni a kiscsajnak. Mivel három neve volt a csajnak, legyen mondjuk Kiss Petra Katalin (én találtam most ki, mindegy hogy milyen név) és aláírta így a kartont. Mivel hosszú a neve, kolléganőm felvetette neki, hog yelég csak a Petrát írni. Erre a csaj ráírja a kartonra, hogy Petra :D nem ám, hogy Kiss Petra :D
vagy bejön az egyik vállalkozó, megkérdezni, hogy hogy áll a számlája. MOndom apeh inkasszó van. Erre ő, ez nem lehet, most jövök onnan és kaptam fizetés könnyítést :D ennyit az apehról is. nem tudja az egyik ügyintéző, hogy mit csinál a másik :D |
Quote:
még napközben? :D |
Quote:
|
Quote:
|
[20:51:53] ******: Én is voltam kezdő és ha mondták mit kell megtettem.De ezek kurva okosak és mindent vágnak.Olvasság a súgót!
:D:D |
Quote:
|
Ahogy olvastam Attila köszöntéseit és megnéztem az éhezést az országom hirtelen azt olvastam: Isten éheztessen sokáig.
|
All times are GMT +1. The time now is 00:23. |