Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Klánpontlista rendezése máskor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=493)

Arwyl szelleme 05-18-2006 15:22

mi lenne ha ez a "klánfrissítőgomb" CSAK A SAJÁT klánod pontját és távolságait frissítené?
Lehetne szabályozni is hogy csak 1x körönként vagy 2 körönként 1x
vagy 1 körönként akárhányszor vagy akármilyen dolgot ki lehet találni rá.

Bár az is egy ötlet hogy frissítsen annyiszor amennyiszer akar X pénzért.
(persze jelenjen meg a kláneseményeknél ez is, ne a haver klán frissítsen be mert az adott klánnak nincs már rá pénze...)

Arwyl szelleme 05-18-2006 15:23

Quote:

Originally Posted by wand
nem tudom milyen játékot jáccol.. még1x mondom az összes lenti cspioban ez van! a pontlistában 1x frissül a körtávolság méghozzá a körváltás első mozzanataként.

2/B-ben azonnal frissül :p

monro 05-18-2006 15:24

Quote:

nem tudom milyen játékot jáccol.. még1x mondom az összes lenti cspioban ez van! a pontlistában 1x frissül a körtávolság méghozzá a körváltás első mozzanataként.

Wand nem játszom lejjebb de nem is érdekes mivel LENT KLÁNTÁMADÁS SINCS!
Ott ahol van klántámadás ott viszont az egyéni harcban azonnal frissül minden, tehát megincsak mellébeszélsz!

aúú 05-18-2006 15:24

Quote:

Originally Posted by monro

Most azt mondod hogy ezekszerint egyéniben sem lehet ütni ugye? :D

Ugyanis pontosan ugyanazok az erőviszonyok lennének a felvetésem esetén!

Nem 5-6% hanem szélsőséges esetben akár 30% ha csak tábornok ork van a klánban. De mondjuk vegyünk egy normál klánt... A felfelé 10%-ot eleve elfelejted valamiért... Így jobban hangzik neked az érved?

Nem mondod komolyan, hogy képtelen lennél alákerülni annak a klánnak akit éppen ütsz?:) Komolyan Wand kit akarsz meggyőzni ezzel? Annak címezd máskor a levelet ne nekem.

Ezt az irányt ha lehetne inkább abban a topic-ban folytassátok, amit DIREKT erre a témára nyitottam, szerintem nem lesz nehéz megtalálni egyikőtöknek sem.

wand 05-18-2006 15:25

Quote:

Originally Posted by aúú
Mivel ez szembe megy veled, ezért ő 2 körre fog kitámadni rád és ugye neked pont nem kéne elmagyaráznom azt a leginkább 1/a-ban használható szokást, hogy a lakitekit hova is tedd, hogy a full üres orid és klánod ne is legyen annyira full üres és miért is fog 5x pattanni az a kis buta, aki ezt megpróbálta....

CL menjen az a sereg is ténylegesen szembe, ha már 1 körös a sereg akkor jelenleg ott már nem lehet tekizni.

Ati 05-18-2006 15:25

Quote:

Már felmerült ellenérvnek az is, hogy egy igen jól kiszámolt, nagyon jól rákészült támadásba egyszercsak egy külső fél beleszól, és keresztbehúz mindent. Nem támadással, nem lopással, nem piaci manipulációval, hanem egyetlen gomb megnyomásával.
--------------------------
És mégis mivel? Azzal, hogy befrissít egy "idegen" a támadó fél szempontjából édesmindegy. Esetleg a védő oldalnak lehet ebből problémája, hogy nem akkor tud frissíteni amikor minden elő van készítve! A támadást hogyan tudja tönkretenni? Sehogy...

2 körre a támadó, mindent szépen lebontott, vagy lefokozott, hogy kv után messze kerüljön, már csak a körváltás előtti másodperceket várja, hogy támadhasson. Ekkor valaki befrissít, és elkerül 8 körre, ezzel annyi a támadásnak.

monro 05-18-2006 15:26

Quote:

+ javítani akarunk az 1/A-n? vegyük ki az újraindulással való pénz és tekercs gyártást
+ esetleg meglehetne határozni egy ország hányszor léphet be ugyanabba a klánba és azt miylen sűrűn teszi.

Vegyük!
1,5 éve ÉN MONDTAM, hogy NE LEGYEN egyáltalán UJRÁZÁS, csak FAJMÓDOSÍTÁS! ----> leszavaztátok :(

Ati 05-18-2006 15:29

Quote:

Originally Posted by aúú
Látod, te is elsiklottál pár dolog felett, ami felett én is...:)
Klánlistát 1 körön belül manuálisan ÖSSZESEN MINDENKINEK 5x lehet frissíteni, és 10 percenként lehet frissíteni csak, azaz egy frissítés óta nem telt még el 10 perc, akkor nem tudsz frissíteni... mivel olyat még nem láttam, hogy 5 különböző klán harcolt volna ugyanazon 1 körön belül, ezért ez valószínű nem fog semmilyen bekavarást okozni a különböző klánok harcaiba...

No nézzük. Ha valakihez közel akarok kerülni, akkor azt akarom, hogy minél kevesebb ideig legyek mellette, minél kevésbé vegye észre, hogy ott vagyok. Ezért hát nem óra:10-kor fogok pontlistát frissíteni, hanem óra:59-kor. Ha valaki kicsit ráérősebben játszik, és óra:57-kor befrissít, akkor máris ugrott az 59-es frissítési lehetőségem.

aúú 05-18-2006 15:29

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
mi lenne ha ez a "klánfrissítőgomb" CSAK A SAJÁT klánod pontját és távolságait frissítené?

Ez nem lenne túl jó ötlet... gondold el, akit te hírtelen 2 körre látsz a frissítés után, az az előbb még mondjuk 3-4 körre volt és ha látni akarnád, hogy valaki 2 körre került e hozzád folyamatosan nyomogatni kéne a frissítést... ez egyrészt leterhelné a szervert, másrészt előfordulhatna, hogy ugyanazon orik különböző távolságokban lennének mindenkinek... és így pld sereget se tudnál indítani, mert te 2 körre akarod indítani (ugyibár a te pontlistádon 2 körre van), miközben ő már rég elhúzott tőled 4-100 körre a saját pontlistája alapján... ekkor mennyi körre is menne ki a sereg?

wand 05-18-2006 15:29

Quote:

[b]

Nem 5-6% hanem szélsőséges esetben akár 30% ha csak tábornok ork van a klánban. De mondjuk vegyünk egy normál klánt... A felfelé 10%-ot eleve elfelejted valamiért... Így jobban hangzik neked az érved?

Nem mondod komolyan, hogy képtelen lennél alákerülni annak a klánnak akit éppen ütsz?:) Komolyan Wand kit akarsz meggyőzni ezzel? Annak címezd máskor a levelet ne nekem.

vazze..
ha a a védőklán befrissít 50 kor és csak a tanyáit mega kocsmáit bontja, akkor bőven alá megy egy hadi klánnak, tehát ha látja, hogy beverik, akkor értelemszerűen lebontja őket úgy, hogy közben a védelme nem csökken
azaz a felfelé+10%ot ha van manuális frissítés, nyugodtan el lehet felejteni.

All times are GMT +1. The time now is 00:24.