![]() |
mi lenne ha ez a "klánfrissítőgomb" CSAK A SAJÁT klánod pontját és távolságait frissítené?
Lehetne szabályozni is hogy csak 1x körönként vagy 2 körönként 1x vagy 1 körönként akárhányszor vagy akármilyen dolgot ki lehet találni rá. Bár az is egy ötlet hogy frissítsen annyiszor amennyiszer akar X pénzért. (persze jelenjen meg a kláneseményeknél ez is, ne a haver klán frissítsen be mert az adott klánnak nincs már rá pénze...) |
Quote:
2/B-ben azonnal frissül :p |
Quote:
Wand nem játszom lejjebb de nem is érdekes mivel LENT KLÁNTÁMADÁS SINCS! Ott ahol van klántámadás ott viszont az egyéni harcban azonnal frissül minden, tehát megincsak mellébeszélsz! |
Quote:
Ezt az irányt ha lehetne inkább abban a topic-ban folytassátok, amit DIREKT erre a témára nyitottam, szerintem nem lesz nehéz megtalálni egyikőtöknek sem. |
Quote:
CL menjen az a sereg is ténylegesen szembe, ha már 1 körös a sereg akkor jelenleg ott már nem lehet tekizni. |
Quote:
|
Quote:
1,5 éve ÉN MONDTAM, hogy NE LEGYEN egyáltalán UJRÁZÁS, csak FAJMÓDOSÍTÁS! ----> leszavaztátok :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vazze.. ha a a védőklán befrissít 50 kor és csak a tanyáit mega kocsmáit bontja, akkor bőven alá megy egy hadi klánnak, tehát ha látja, hogy beverik, akkor értelemszerűen lebontja őket úgy, hogy közben a védelme nem csökken azaz a felfelé+10%ot ha van manuális frissítés, nyugodtan el lehet felejteni. |
All times are GMT +1. The time now is 00:24. |