![]() |
természetesen a többiek a nyomomba sem érhettek:) talán God, de rajta meg hatalmas hájtömeg van :)
|
Quote:
|
Zou, a lebecsülés ne téveszd össze a ténykkel.. a hármótok kivállásával annak a klánnak a "tudásának" min 50% a kiment..
Wand ezért nyakon vágunk gondolom tudod :-) A tudásuk 90%-át átadták nekünk, a többi 10-et meg mexereztük! Ha találkozok veled először szólok Sütinek, hogy itasson le, utána ledugunk a torkodon egy dugót az tuti . Nehogy kijöjjön a virágra a .... :D |
Végigolvastam a mai termést. Nem értem. Mi az a marha nagy tudás, ami kell ehhez a játékhoz?
Szerintem nem nagyon akad olyan tudnivaló, ami ne lenne leírva valahol ebben a fórumban... Rengeteg dolog kell ahhoz, hogy valaki 1A topban legyen, de nem hiszem, hogy a tudáson múlna. |
Quote:
|
Quote:
Szepi, ha csak annyi lenne, akkor asszem nektek még mindig fényévekkel kellene mindenki előtt járnotok, akkora előnyötök volt mindenkivel szemben... de inkább ezt ne feszegessük, Fegya is inkább maradjon meg a hitében:))) és szép napot mindenkinek...hamarosan megyek nyaralni, király lesz:)))))) |
Quote:
|
Quote:
Így már természetesen igazad van :) |
Quote:
Nem szakadnál már le rólam? Nem játszom 3 hete mégis folyton emlegetsz. Arról, hogy hol van az orim meg nem hiszem hogy neked kéne beszámolnom. |
Quote:
Én ráadásul minimum 2 hete bele sem szóltam mégis megint emleget valaki. Jó lenne ha már véleményt formáltok legalább olvasnátok elötte előzményeket. Nehéz sajnos 1-ik napról a másikra teljesen leszokni a "Hódítódrogról" :( |
All times are GMT +1. The time now is 15:16. |