![]() |
Quote:
Ilyen sose volt. |
Quote:
Angolba is hanyszor megvalaszoltam a kozoson ilyet, azt nem is voltam moderator. De ezzel most kezdunk elterni az eredeti dologrol, amit nonetol ugy ertelmezek, hogy a jatekon ne valtoztasson semmit a grafika, csak szinezzuk kepekkel az oldalakat, ami ugye lehet segit mert uj jatekosoknak jobban tetszene mint a mostani csak szoveges es szamos feliratok, mert ugye a tobbit most oda gondoljuk es nem mindenkinek van eleg fantaziaja hozza. Meg ugye ma mar minden jatek tele szines kepekkel stb... Az en valaszom erre, persze meglehet probalni, de lehet nem eleg. |
Quote:
Néhány éve Gben kb 2000 körüli létszám volt.. most 800 sincs.. x,v,w-ben legalább 1500an voltak most mennyien? 5/S-ben 250-300 körül most talán 80an.. Viszont annak sem látom értelmét, ha úgy kerül be valami fejlesztés, hogy a játék alapjaiban változik.. lehet több új játékost eredményezne, de a régiek nem biztos, hogy díjaznák.. Alapból, ha pl a tutorial-hoz kapcsolódna grafika, az kiindulásnak jó lenne, mert a régieket nem "zavarja", az újaknak meg látványosabb lehet.. Hogy pontosan milyen módon, azt ki lehet találni, ha kicsit gondolkozunk rajta..:) |
Quote:
Quote:
Quote:
Nekem pl. nagyon tetszik a Total Domination belepo oldala. Sosem jatszottam vele, de a sok kozul amit lattam nekem ez bejon mint belepo oldal. Mi a kulombseg? Van egy kep amin latsz robotokat, stb... ugyan ugy megvan adva a regisztralas es felul a belepes. A tobbi oldalt nem lattam mert nem jatszok vele, de aki igen beleszolthat, hogy mennyivel lenne jobb ha ilyen kepesek lennenek az oldalak. Mert ha jol ertem errol beszelsz, legyenek kepesek az oldalak, de mas ne valtozzon. |
Quote:
Azért lehetne a tutor az első, mert azt írta Ati az már majdnem megvan.. A grafikai részt meg nem tudom, nem értek annyira ehhez, kicsit utána kéne nézni, mi az, ami a mostani játékosokat megfoghatja..:) |
A grafikusabb felület jó ötlet! Engem kezdő koromban kb. 2 hétig zavart, hogy táblázatokkal dolgozom... Az elején kell tudni megfogni az újakat, ha megtetszik nekik a játék, akkor úgyis rájönnek, hogy itt nem a látványra épül az egész. Több sikerélményt kell nekik biztosítani. Kaphatnának kis jutalmakat, az első egy-két sikeres akciójukért, de nem démontojást...
A grafikus részt vagy videókat a körváltások közötti időszakra tenném, amikor látszódna pl., hogy a pacik az ellenség felé vágtatnak, a helytartó (ha van) ügyködik, feladatokat oszt, pénzt számol, ilyesmi... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
[quote=Ghosti;306289]Ezt legyszives fejcsed ki kicsit. Pontosan mi is zavart? Grafika nelkul csak olvasod annal vilagossabb nincs.
Az zavart, hogy nem láttam mi történik, csak azt pl., hogy elindítottam a felfedezést (mert azt a kezdők imádják csinálni) és megjelent egy szám, egy táblázatban. Ha képzést, építkezést indítottál dettó. És akkor jött a várakozás egy kezdő számára marha sok ideig és beért a felfedezés, építkezés, képzés stb. ami túl nagy örömöt nem jelentett, mert csak a táblázatban lévő számokat növelte. Más új játékosokat is hallottam erre panaszkodni, hogy de fura exceles játék, miért nem látom az országomat stb. De ez csak a kezdet. Amikor rájöttél a játék lényegére egyáltalán nem kívánod, hogy, 827 tornyot pakolgass építkezés gyanánt. Ezért mondom, hogy a kezdőkre koncentrálva kellenének látvány elemek, na nem mintha a régieknek ez nem tetszhetne, de a játék lényegén nem sokat változtat, ami nem baj. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:42. |