![]() |
Quote:
|
Harcosok, tedd hozzá: ez lassu csoport :)
|
Quote:
De ezt a normálba is meglehet csinálni ;) Ha nekem a lassu jön be:DÉjjel én nem vagyok +délelött se nagyon ha így veszed akkor a lassu csopi kell nekem(suliba járok)De mondjuk nem bánnám ha nem 3oránként hanem 2oránként lenne kv:D |
Ehh,pedig már épp kezdtem számolgatni,hogy 1 órás körváltásokkal hányszor kell karavánozgatni a tagoknak 1 nap :)
|
Engem nem gyozol meg akkor sem, hogy ez jo:)
Harcosok, az a szerencse, hogy lassu csoportban a kajaara is olcso, es 24 orankent restartol a piacod, igy tudod venni a kajat. Azert arra kivancsi lennek, hogy ez normalba hogy oldod meg :) Varom az ilyen szovi felallasanak az eplista terveit, 300 hekire :) Aztan Never ahhoz szamolhatsz karavanozasokat ;) |
Quote:
|
S senki nem alszik, nem él mellette :(
Azert en maradok a 8-10 körös oriknál...fő a biztonság. (Azert lassuban az altalad leirt peldaban eleg 12-15 orankent ranezni az orira, akkor se tortenik nagy gaz, mivel mesz a piacra, veszel kajat es karavanozol egy masik tagnak) |
lassú csopi. ejj.
ki nem bírnám. még a normált is nehezen |
Quote:
|
Lassú csopira Director számolgatta egyszer a tanya és raktár nélküli éheztetést. Az a szép benne, hogy meg lehet oldani:) Engem is igyekezett rávenni, hogy oda forduljak, de az még érted is túzás lenne:)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:33. |