![]() |
Helló mindenkinek,
5/W-ben keresünk még 2 tartóoszlopot a nemsokára megalakuló szövinkbe. A cél nem a gyors haladás, nem is mindenkinek a szétalázása. A fő cél a játék élvezete. Ezen annyit értek: nem MNT felhőben ütjük a gyengéket. Ha kell kiállunk kék felhő ellen is. Természetesen nem azt mondom, hogy öngyilkos akciót tervezek. Ha valaki úgy érzi, hogy ezen feltételek mellett szeretne csatlakozni, ide írjon egy zöldet: Fényhordozó (#656081) További jó játékot U.I.: Élvezd a játékot |
Regeltem uj orit kiprobalni a gyors csopit meg egy ket dolgot azon kivul. Beallnek szovibe kicsit termelni. Agressziv fiuk persze elonybe. Vedjetek a kiralynot jeligere johetnek a zoldek:)
Csopi 5U 1142be johet egyenlore uzenet. |
Quote:
Idovel meg fel is toltodne a vagyona. |
Sziasztok!
10 szemes orimmal fordulni készülök... Mivel már öreg vagyok tapasztalt szövetségbe lépnék valamelyik nagy létszámú csoportban. Gunosok, csak egyesek se kíméljenek:) a lényeg, hogy a tagoknak ne kelljen a szájába rágnia mi a dolga! üdv Wolfi(218522) jelentkezni itt lehet:) ui: 5/W lett a választás |
2/B-ben óriást keresünk a szövinkbe.
szerk: Vagy félelfet :D |
Üdv
1/A-ban keresünk aktív tagokat a klánunkba.. Ha esetleg lenne érdeklődő keressen meg..:) |
4/L-be 600 hekis orkom értelmes szövit keres :)
|
2B ben értelmes szövit keresnék Félelf országomnak. jelenleg ork vagyok A-ra lépésre készen, de szívesen leújrázok ha találok egy jó szövit :)
Szerk.: már egy tagot találtam, ha lenne még kettő, az már egy szövi :D |
Quote:
|
5. Szinten fordulasra kesz orszagomnak aktiv szovetseget keresek, vagy megfelelo letszam mellett szovetseget alapitanek. Lassu csoporton kivul barmelyik szobajohet.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:44. |