Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Black Dragon (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4306)

Remedy 09-11-2012 07:03

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 298941)
nem mellesleg a Big nem azért oszlott mert megunta a játákot de így ismeretlenül is levonom a következtetést, hogy nem sokat konyítottál az eseményekhez úgy ütötted bele az orrod :)

Nem mellesleg fingod sincs, miert oszlott a Gun, Lala pedig pontosan tudja,

vityu 02-20-2013 11:35

Ejj, régen írtam ide...

Decemberben elkezdődött egy folyamat, aminek a következményeképp a Black Dragon klán kicsit pihen. :)

Röviden összefoglalva az eseményeket:
A feloszlott Big Gun klán tagjai felértek alánk. Eljött a harc ideje. Sejtettük, hogy a pénzé lesz a döntő szerep a harcban, és így is lett. Még amikor meg sem kezdődött tudtuk, hogy csak ideig óráig vehetjük fel a harcokat, mert hiába kapálózunk, ha elfogytunk.
Megindultak a támadások dec 10-én. Már itt lehetett tudni, hogy mire várhatunk, mivel egy 90k pontról történt támadást kaptunk Remy-től, majd egy kb 80k-s fokozást Lalától. És ez így folytatódott. Volt 120k pontos távolságról is támadás:

2012-12-11 12:00:55 [-134 kör] Numer@ (#252331) elfoglalt 914 hektárt Merengő (#424242) országától.

Majd erre 3 körre egy 90k-s ismét Remytől. A tisztítótűz részéről ennek a két ütésnek a következtében mintegy 2millió egység elfokozást könyvelhettünk el. (Az első nap 3millió feletti volt.)

Mentek a harcok tovább, egyre kisebb volt a lelkesedés. Voltak jó pillanatai a harcnak, de többségében az irtózatos fokozások megölték a csatát.

Az utolsó csepp az volt, amikor egyes országokkal ki-be lépkedtek klánban, csakhogy újra a már levert törpék alá kerüljenek, és ezzel tovább folytassák a minimum föld alá verést, ami több esetben már sikeres volt. A jegyzeteimbe azt írtam dec 20-án: Feladtuk...

10 nap felemésztette a tartalékaink nagy részét, a gun láthatóan még mindig nagyon virgoncan élt belőle.

A döntés megszületett: nem fognak rajtunk feljebb menni, és nem lesz az övék a legnagyobb klánütés. Legalábbis úgy semmiképpen, hogy mi legyünk benne.

Ezek a dolgok vezettek oda, hogy a sárkány téli álmot alszik. Visszajövünk még, nem kérdéses, de egy dolog biztos: a legnagyobbak dolgába nem kell beleszólni, mert a játékosok tudásával és a pénz erejével szétnyomnak mindenkit, úgy, ahogy nekik tetszik, és akkor, amikor nekik tetszik. Más lehetőség nincs.

A másik oldal véleményére a topik adott, de a szájkaratét inkább valami offolós topikban végrehajtani, vagy itt: Minden ami 1/A, szeretném, ha a klán saját fóruma még mindig megmaradna a kulturált beszélgetés helyének.

A klánunk, és az 1/A legnagyobb ütése is megtörtént:

2012-12-11 20:00:51 ...mert a földön nem Alien... (#252625) elfoglalt 1895 hektárt Instant Poison (#210497) országától.

Ezen kívül sok szép nagy ütésünk volt a harcok alatt, de általában nagyobbakat kaptunk. :o Bárkivel megeshet! :)

Köszönöm a kitartását a szövetségi tagoknak a harcban. Jocónak, aki az önfeláldozó kezdést követően nem volt kétséges, hogy sok esélye nincs fent maradni. Sam, Zoli és Laci, akik hősiesen küzdöttek, és akik a legtöbb támadást kapták. Istvánnak, Wolfinak, Hexnek, Saminak a fokozott aktivitásért, a néha önfeláldozó lépésekért. Eddig sem volt baj a kommunikálással, de skype-on és a fórumon irtózatos mennyiségű beszélgetésért. Igazából akár élvezhettük is volna, ha nem így zajlik le.

Köszönöm srácok, jó veletek játszani! :)

Hex 02-20-2013 12:20

Én is kaptam elég szépen azért :D De amúgy ez egy korrekt összefoglalása a "harcoknak"

Remedy 02-20-2013 12:53

Ez egy elegge szubjektiv osszefoglalo, de inkabb megtisztelem az onfenyezo topicot azzal, hogy nem megyek bele a hatalmas ferditesek kijavitasaba, es az elhallgatott dolgok megemlitesebe, meg akkor sem, ha igy lenne kerek a tortenet. Leginkabb azert, mert nem erdekelnek a kifogasok...

Hex: Ez kb. minden, csak nem korrekt. Vityubol kivalo politikai tudosito lenne...

Surranohalal 02-20-2013 15:21

én csak azt nem értem, ha a dragonnál volt 64-69 millió vari valamikor korábban, az hova tűnt ... :) de mondjuk azért túlzottan nem mozgat a téma ez már nagyon régi történet, két hónap alatt másfél csoportot átszel az ember

Hex 02-20-2013 15:36

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302584)
én csak azt nem értem, ha a dragonnál volt 64-69 millió vari valamikor korábban, az hova tűnt ... :) de mondjuk azért túlzottan nem mozgat a téma ez már nagyon régi történet, két hónap alatt másfél csoportot átszel az ember

a DRagonnál sosem volt ennyi vari, legalább is mióta én ott voltam, biztos, hogy nem volt.

Surranohalal 02-20-2013 15:46

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 302586)
a DRagonnál sosem volt ennyi vari, legalább is mióta én ott voltam, biztos, hogy nem volt.

sajna a logban nem találtam meg, csak az egy helyen lévő 10 milla pacis üzit

Surranohalal 02-20-2013 15:54

jó összefoglaló, de ettől függetlenül én azzal értek egyet a témában amivel a másik oldal.

márpedig szerelemben háborúban minden ér ugyebár :) persze ami szabályos
ezt a játékot gólra játszák, nyerni kell, nem az hogy oda vissza ütögetünk.

persze ha az ellenfél legyőzése a cél, nem az odavezető út... és általában az :)

ha vkit el akar kapni az ember a pénz nem számít - azért van :) valszeg akinek több van, az pazarlóbb, akinek kevesebb, az kényszerből okosabb.

meglátásom szerint amikor Remyék alá értetek ők szétdobálták a klánt fordultak fagyasztottak satöbbi mert nem merték bevállalni hogy valaki alattuk van.

amikor pedig ők kerültek alátok ti nem mertétek bevállalni hogy fölöttük maradtok - same story :)

most megint ők vannak fölöttetek, simán össze kéne állnotok és alulról pont azt csinálni amit ők :)

Hex 02-20-2013 18:31

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302591)
jó összefoglaló, de ettől függetlenül én azzal értek egyet a témában amivel a másik oldal.

márpedig szerelemben háborúban minden ér ugyebár :) persze ami szabályos
ezt a játékot gólra játszák, nyerni kell, nem az hogy oda vissza ütögetünk.

persze ha az ellenfél legyőzése a cél, nem az odavezető út... és általában az :)

ha vkit el akar kapni az ember a pénz nem számít - azért van :) valszeg akinek több van, az pazarlóbb, akinek kevesebb, az kényszerből okosabb.

meglátásom szerint amikor Remyék alá értetek ők szétdobálták a klánt fordultak fagyasztottak satöbbi mert nem merték bevállalni hogy valaki alattuk van.

amikor pedig ők kerültek alátok ti nem mertétek bevállalni hogy fölöttük maradtok - same story :)

most megint ők vannak fölöttetek, simán össze kéne állnotok és alulról pont azt csinálni amit ők :)

nem mertük bevállalni? sok seregünk ment vissza rájuk, csak elfokoztak. Ennyi, ez nem taktika, nem stratégia. Ezek a szavak számomra mást jelentenek. De végül is, már tök mindegy

Pumi 02-20-2013 19:09

Hááááát, Vityu, szépen átformáltad, hogy valamennyire megfeleljen számodra és ezzel is magad dicsőítsd, nem semmi... gratulálok :D

All times are GMT +1. The time now is 08:38.