![]() |
Quote:
Nehéz úgy megtenni, hogy egy ori miatt, a többi csak "ácsorog"... |
Quote:
5-2 csopiban tudok játszani és haladni is napi 3-4 belépéssel. Többet se nem tudok kihozni magamból, se nem akarok. Van családom és munkám, a hód csak ezek után jön a sorban. Fogalmazhatok úgy is, hogy ez a játék a hobbim, de nem az életem. Azonban ami elég a lenti csoportokban, az már nem elég az A-ban. Próbáltam, nem jutottam semmire. Marad a betonelf. Hát ezért. |
Quote:
Bonyolítsunk csak azért, mert most nyerünk rajta 200 hektárt, ami egy hónap múlva úgyis eltűnik? Csak akkor van értelme hozzányúlni bármihez, ha azzal TÉNYLEG elérünk valamit, és az nem 200 hektáron fog múlni. Ha nem 5000 kört kell az A-ban eltölteni, csak 1000-t, akkor az bizony a "nagyon-nagyon" könnyű kategória ahhoz képest, ahogy a mostani országok szereztek plusz személyiséget. De még ha 2000 kört kell eltönteni ott, vagy 3000 kört, akkor is. És szerinted hányan fogják most a fejüket, hogy "jesszus, 3000 kört? ne már, az nagyon sok..." |
Quote:
Sarkításról beszéltek, amikor a "nagyon-nagyon könnyű"-t emlegetem, eközben kb negyedakkora országot kell összehozni e szerint a javaslat szerint! Szerintem ez simán belefér a "nagyon-nagyon könnyű" kategóriába. 3000 körrel 170ezer a minimális pont (most). 4000 körrel 198ezer pont 5000 körrel 232ezer pont. Itt léptük át a mostani FELÉT. |
Már nem is tudom melyik A-témába kéne ötleteket írnom. :)
Azt mennyire tartanátok elfogadható ötletnek, hogy mondjuk aki adott heki, vagy érték FELETT lép szintet, az kapjon mondjuk plusz személyiséget? Mondjuk el tudnám képzelni, hogy a sima lefordulást A-ból le lehetne hozni olyan szintre, ami valahogy arányos lenne a többi csoport hektárnövekedéséhez. (kb. ugye duplázódik szintenként a max heki) Vagyis A-ban is ez kb 5k hekit jelentene. Ezzel nagyon-nagyon megkönnyítenénk a fordulást a mostanihoz képest. Viszont ezzel egyidőben behoznánk olyat, hogy aki 10k vagy 15k hekiről fordul, mondjuk 1k kört eltöltve ebben a "nagyságban" akkor az a lefordulásért +1szemet kap. (hirtelen felindulás a példa, más számokkal is lehetne dolgozni:) Ez azért lenne jó, mert a sok nagyobb elf elgondolkozna a forduláson, főleg olyanok akik eddig sem azért voltak A-ban mert játszani akarnak, csak foglalták a helyüket a B-ből való fordulásért. Nemtom mennyire érthető az elméletem, ha igény van rá szívesen beszélgetek róla bárkival;) A lényeg hogy hirtelen sok igényt kielégítene, de nemtom mennyire változtatna a játék mostani életvitelén/stílusán... |
Quote:
|
Quote:
|
Ugyanakkor szerintem akinek már most van egy elf orija a topban, az most is beleesik a nagyon-nagyon könnyű személyiségszerző kategóriában, mert azt onnan kirobbantani sem lehet, és a többi lentebbi csoportot meg röhögve teljesíti mondjuk az első 6szemig...
Akinek nincs fent orija, és nem ismer "nagyokat" akik felrántanák, az meg a nagyon nehéz helyzetben van |
Nekem az tetszene a legjobban, ha nem lehetne a B-ből fordulni. Ez egyértelműen nehezítés, de szerintem sem kell megkönnyíteni a kék számhoz jutást.
Előnyök: -Nem fog folyamatosan nőni az 1A feljutási határa, hiszen aki csak kék számot akar, az nem fog az A topjában csücsülni. -Sokkal könnyebb egy top30%-t megtartani, mint alulról feljutni a top30-ba. Ezért jelentősen könnyebb B-ből fordulni a többi országgal. Igazságtalan így a rendszer az újabb játékosokkal szemben, hiszen azoknak nyújtunk könnyebbséget a B-ből fordulással, akik már régen a topban tartózkodnak. Hátrányok: -Nagy országokkal a topban tartózkodó játékosoknak megnehezülne a kék számhoz jutás. Ez tényleg hátrány, de nem megoldhatatlan, hiszen lehet fagyasztani a nagy orit arra az 1000 körre, amig továbbjut a másik orija. Ezek olyan kitűnő játékosok, hogy 1000 kör bőven elég nekik... |
Quote:
Ezzel azoktól is elveszed a játékot, akik AKARNAK ott játszani. |
All times are GMT +1. The time now is 16:22. |